Dodaj do ulubionych

samotny marudny niepogodny weekend

30.07.11, 14:31
no i nie wiem czy sie z tego bardziej cieszyc bo cisza i spokoj czy ponarzekac bo nie ma sie do kogo przytulic.
Obserwuj wątek
    • old.bear Re: samotny marudny niepogodny weekend 30.07.11, 14:33
      ... mam dokładnie to samo sad
      • tetika Re: samotny marudny niepogodny weekend 30.07.11, 14:51
        TO JA CIE PRZYTULAM kiss i zajrzyj do nas na forum smile temat wakacje
        • kapitan_marchewa Re: samotny marudny niepogodny weekend 30.07.11, 17:33
          Dawaj namiary, ale pomarudzę smile
          • tetika Re: samotny marudny niepogodny weekend 30.07.11, 19:28
            forum.gazeta.pl/forum/f,95537,Kacik_Przyjazni.html
            zapraszam serdecznie juz cie przyjelam sama smile
            musialam zamknac kiedys bo mi jedna malpa po odciskach deptala.
            • tetika Re: samotny marudny niepogodny weekend 30.07.11, 19:58
              Kurcze caly dzien spiaca jestem. I nie znosze kawy uncertain
              • old.bear Re: samotny marudny niepogodny weekend 30.07.11, 23:22
                Jak można nie znosić kawy? Kawa jest ... i tu niech każdy wpisze co chce wink
                • kapitan_marchewa Re: samotny marudny niepogodny weekend 31.07.11, 07:28
                  Poranna kawa rozpuszczalna z mlekiem. Jest.. hmm, nie wolno mówić smile
                  • tetika Re: samotny marudny niepogodny weekend 31.07.11, 14:26
                    kawa jest bleeeeeeeeeeeeeeeeee ( hihihihi wreszcie tu moge pisac ja a wy nie smile )
                    mocna herbata ma identyczne dzialanie a o ile jest..............................................
                    • kapitan_marchewa Re: samotny marudny niepogodny weekend 31.07.11, 14:31
                      ...o ile jest????? Z kokainą czy co?????
                      • miau_weglowy Re: samotny marudny niepogodny weekend 31.07.11, 14:40
                        o ile JEST. w ogole.
                        • tetika Re: samotny marudny niepogodny weekend 31.07.11, 14:48
                          hmmmm jakby tu napisac zeby nie byc posadzonym o to ze sie ciesze smile
                          Ozywcza? smaczniejsza?pobudzajaca?
                          • dzidzia_bojowa Re: samotny marudny niepogodny weekend 31.07.11, 15:08
                            Kawa mocna czarna, smolista, pobudzająca rano musi być, nie ma to tamto! Już sam zapach stawia mnie na nogi a łyk takiej kawy daje kopa na pół dnia. Bez kawy nie egzystuję.
                            • kapitan_marchewa Re: samotny marudny niepogodny weekend 31.07.11, 16:53
                              Ja mam wrzodzik, nie mogę kawy smolistej, czarnej i bez mleka. To głównie przez lata wizyt w różnych zaprzyjaźnionych zakładach, gdzie byłem częstowany ino czarną, smolistą i bez mleka sad
                              I bez pytań jaka branża, bo się baby mocno zainteresują...
                              • tetika Re: samotny marudny niepogodny weekend 31.07.11, 19:08
                                hmmmmm smile juz sie mocno zainteresowalam
                                a tak wogole to baby masz w nosie , tu sa KOBIETY
                                • kapitan_marchewa Re: samotny marudny niepogodny weekend 31.07.11, 19:33
                                  To jako kobieta dalej się interesujesz??? smile
                                  • tetika Re: samotny marudny niepogodny weekend 31.07.11, 20:43
                                    Jasne big_grin
                                    cos juz gdzies wczesniej mi w oko wpadlo i czujka zamigotala ze z tym twoim zawodem cos nie halo jest smile
                                    a ze lubie zagadki to bede pilnowac co piszesz i zgadywac co to takiego moze byc smile

U vidmaka na forum jedna dziewczyna dala same stare fotki i kazala zgadywac co to za miasto. trzy dni po necie szukalam smile znalazlam smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka