kapitan_marchewa 29.08.11, 16:28 Mandat dzisiaj zaliczyłem, pierwszy od 7 lat, za "niemanie" świateł. 100 zł i 2 punkty karne Żadnej dyskusji z panami na czarno, ze może jakieś pouczenie.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tetika Re: Mandat 29.08.11, 16:31 wiesz jakbys byl slodka blondi z duzymi oczami ...... to moze by ci sie udalo. na pocieszenie powiem ze za rok sie te punkty zniweluja. Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Mandat 29.08.11, 18:41 Błeee, myślałem, ze ktoś powspółczuje albo pomarudzi na policję... Odpowiedz Link
old.bear Re: Mandat 29.08.11, 19:10 A ja dziś omrugałem radiowóz bo pomykał bez świateł Powinni sobie mandat wystawić Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Mandat 29.08.11, 19:34 PS. Wyjeżdżałem z LeClerca na Inflanckiej, ledwo pasy zapiąłem, już po 100 metrach stali Odpowiedz Link
kaga9 Re: Mandat 29.08.11, 21:06 Przyłączam się do narzekań. Osobisty kontakt z władzą miałam 2 razy w życiu, raz przy okazji kradzieży torebki (przeprowadziłam śledztwo na własną rękę i wskazałam im sprawcę, zlekceważyli to i umorzyli sprawę) i raz przy okazji drogowej właśnie, wolę nie wspominać, tak mnie wkurzyli. Baba zamiotła po rondzie i wjechała mi w bok, a oni uznali, że to moja wina. Wrrrr. Odpowiedz Link
old.bear Re: Mandat 29.08.11, 21:14 Ja kontakty z drogówką mam stosunkowo często. I w sumie nie narzekam na nich. Odpowiedz Link