12.01.12, 20:42
zawsze sama tu siedzę, hę? Śpio już wszyscy cyco? Ludzie1 Toż to młoda godzina1 Jestem zdegustowana.
Obserwuj wątek
    • stefcia41 Re: Dlaczego 12.01.12, 20:43
      Dzie sama?
      Ja siedzem...
      • old.bear Re: Dlaczego 12.01.12, 20:45
        Ja też smile
        • stefcia41 Re: Dlaczego 12.01.12, 20:46
          I zaraz będzie tłum..sad
          a tak było spokojnie...
          • old.bear Re: Dlaczego 12.01.12, 21:00
            Jaki tłum, na razie trójkącik tylko wink
          • dzidzia_bojowa Re: Dlaczego 12.01.12, 21:02
            Ta, tłum1 Ale miło mi widzieć i Stefcię i Miśka. A teraz poproszę mnie trochę porozrywać bo ciężkie dni miałam. Bardzo nieprzyjemnie zdarzenia w pracy, Traumatyczne. Łaknę więc rozrywki.
          • tojabogdan są też zmiany na lepsze 12.01.12, 21:03
            jakość map w google maps poprawiła się wyraźnie, przynajmniej tych dla mnie ważnych miejsc w naszym pięknym kraju. Jeszcze do niedawna wszystko było tam rozmazane prze próbie zbliżenia (erotycznego np.), a teraz widać jak przysłowiowej dłoni szczegóły.
            • old.bear Re: są też zmiany na lepsze 12.01.12, 21:05
              Widzisz szczegóły u Dzidzi ? No, no ...
            • dzidzia_bojowa Re: są też zmiany na lepsze 12.01.12, 21:05
              He, he, Boguś se pomylił wątki chybasmile ale dobrze wiedzieć o tych mapachsmile
              • old.bear Re: są też zmiany na lepsze 12.01.12, 21:07
                A jak nie pomylił ? wink big_grin
                • stefcia41 Re: są też zmiany na lepsze 12.01.12, 21:10
                  Że to w ramach rozrywki? big_grin
                • dzidzia_bojowa Re: są też zmiany na lepsze 12.01.12, 21:10
                  No to idę się ubraćsmile

I uczesać bo taka nieuczesana jestemsmileD)
                  • old.bear Re: są też zmiany na lepsze 12.01.12, 21:12
                    Szkoda ... wink bo już google odpaliłem big_grin
                    • dzidzia_bojowa Re: są też zmiany na lepsze 12.01.12, 21:14
                      Dla Ciebie mogę odsłonić to i owo.

Na przykład ucho. Moszbyć?
                      • old.bear Re: są też zmiany na lepsze 12.01.12, 21:15
                        Eeeeeeeeeeeee, tylko ucho ? sad
                      • kapitan_marchewa Re: są też zmiany na lepsze 13.01.12, 06:52
                        No tak, tu golizny a ja w łóżku sad
                        • dzidzia_bojowa Re: są też zmiany na lepsze 13.01.12, 07:11
                          Łóżko to chyba właściwe miejsce dla golizny?
                    • tojabogdan i tak teraz jest za ciemno, 12.01.12, 21:14
                      wystaw się jutro po wschodzie słońca,
                      • dzidzia_bojowa Re: i tak teraz jest za ciemno, 12.01.12, 21:20
                        U nasz na wsi pełne oświetlenie. Aż mnie dziwi, że nie oszczędzają. W każdym razie park oświetlony jak w dzień. Wsysko widać w mojem miejscu zamieszkaniabig_grin
                        • old.bear Re: i tak teraz jest za ciemno, 12.01.12, 21:25
                          No to odpalam google ... smile
                          • stefcia41 Re: i tak teraz jest za ciemno, 12.01.12, 21:28
                            czujesz się rozerwana Dzidziu?
                            mogę sie udac spać? wink
                            • dzidzia_bojowa Re: i tak teraz jest za ciemno, 12.01.12, 21:29
                              Dobranoc Stefciu, miłych snówsmile Ja tu sobie jeszcze posiedzę.
                              • stefcia41 Re: i tak teraz jest za ciemno, 12.01.12, 21:35
                                Ale grzecznie proszę smile
                                a tu coś na poprawę humoru smile
                                • old.bear Re: i tak teraz jest za ciemno, 12.01.12, 21:39
                                  Ja zawsze jestem grzeczny - łapki na kołderce smile
                                • dzidzia_bojowa Re: i tak teraz jest za ciemno, 12.01.12, 21:40
                                  Stefciu, no przecież idź spać kochana. Bez wyrzutów sumienia. A linka znam, przytoczyłam w wątku "Bulwers". Uśmiałam się. Przy okazji przypomniałam sobie artykuł o najgłupszych tytułach z Faktu i Super Expresu. Mistrzostwo.
                                  • stefcia41 Re: i tak teraz jest za ciemno, 12.01.12, 21:44
                                    Taaa...a kto Miska przypilnuje czy łapki ma kołderce? wink
                                    • stefcia41 Re: i tak teraz jest za ciemno, 12.01.12, 21:50
                                      czuję się zaspokojonawink
                                      trafiłam numerek , mogę iść spać big_grin
                                      Misiek, rób co chcesz z łapkami wink
                                • tojabogdan ale super, najlepsze rżnięcie z dowozem 12.01.12, 21:49
                                  i pomyśleć, że to samo życie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka