lea 10.03.04, 15:25 ja tyko mam nową sygnaturke i chciałam się pocgwalić! "całusy Ola" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard A wiesz, że wątek sygnaturkowy (tak chce mój były) 10.03.04, 15:59 ... jest gdzie indziej? Wprowadzasz tu nieporządek, uch! Odpowiedz Link
paralysz BE!!!!!!!!!! 11.03.04, 09:56 Jak dobrze byc barankiem i wstawac sobie rankiem, i biegac na polanke, i spiewac sobie tak: be be be, kopytka niosa mnie, be be be, kopytka niosa mnie. How good to be baranek and wake up sobie ranek, and running to polanek, and singing just like that: be be be, kopytka taking me, be be be, kopytka taking me. So gut zu sein baranek aufsteigen sobie ranek. und gehen aus polanek, und singen so wie als: bich bich bich, kopytka tragen mich, bich bich bich, kopytka tragen mich. C'est bien d'etre un baranek et se berer sobie ranek, et courir sur polanek, et chanter comme ca : boit boit boit, kopytka portent moi, boit boit boit, kopytka portent moi. Bene essere baranek alzarsi sobie ranek corere na polanek e cantare me si : be be be, kopytka portano me, be be be, kopytka portano me. Odpowiedz Link