aard 14.10.07, 14:38 W zasadzie to powinno być linowni, ale postanowiłem raz nie być szary i wrzucam tu: glosujmy.org/test_na_szarosc.php Zwłaszcza, że linownia - bywa - kiepsko chodzi, a chodzi o to, żebyśmy się. Dzierż!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Zapomniałem dodać 14.10.07, 14:55 to naprawdę pasuje klimatem do RU - odjechane jak mało co! :) Odpowiedz Link
lavinka Zbłaszcza kolebotanie mi przypadło do gustu-szara 14.10.07, 15:24 78% jestem zupełnie szara. "Zupełnie nieźle. Jesteś naprawdę dość średnia by móc spokojnie być bardzo lubianą w towarzystwie. Czasem zdarzy Ci się zrobić coś odmiennego, ale zasadniczo trzymasz formę. Byle tak dalej !" Akurat :)))) A na koniec to: "Nie bądź szarym obywatelem, twój głos też się liczy!" Hehe, wychodzi na to,że jak większość polaków wybiorę "żadną" partię :))) Muszę się zorientować czy są jacyś "niezależni" w moim obwodzie ;-))) Odpowiedz Link
szprota Ja w 83% 14.10.07, 17:00 A nigdy nie byłam greywondererem! PS Nie wiem, czy wytrzymam do imienin z tym Wiedźminem... Odpowiedz Link
aard No proszę - prowadzę? nono... 14.10.07, 19:03 Szproto, jeśli byś nie wy3mała, to daj znać :p Aha, premiera bodaj we wtorek, tak? A wybory w niedzielę :p Odpowiedz Link
szprota Re: No proszę - prowadzę? nono... 14.10.07, 19:34 Nej, premiera za dwa tygodnie, 26.10. Wymagania sprzętowe takie, że chyba wolę kupić sama, jak nie pójdzie, puszczę na allegro - ale to zobaczymy w okolicach dnia premiery, jak z dostępnością tej gry w ogóle. Odpowiedz Link
aard Ehemś 14.10.07, 22:21 właśnie, te wymagania. Ale Ty akurat masz niezły sprzęt, nie? A cena jaka? Odpowiedz Link
szprota Re: Ehemś 14.10.07, 22:29 Boję się, że jednak i procek za słaby, i RAMu za mało. To był sprzęt dobry półtora roku temu :) Zobaczymy. Gra 99 zł kosztuje teraz. Odpowiedz Link
szprota Cholera, utknęłam 01.11.07, 20:02 Chyba Geralt jest meteopatą, bo dziś jakoś rozkojarzenie walczy i mu znaki nie wychodzą. Odpowiedz Link
aard Mój wniosek 14.10.07, 22:20 Im więcej mówisz o teście na szarość, tym więcej test na szarość mówi o Tobie :p Odpowiedz Link
mag.gie w 82% jestem szarą kobietą 14.10.07, 22:26 w 95% jestem kobietą w ciąży. Macie jeszcze jakieś teściki? ;) Odpowiedz Link
szprota moja ty szara kobieto 14.10.07, 22:36 A ja całkiem bardzo nie jestem w ciąży. Ale oszukiwałam, zamiast kciuka przytknęłam kursor myszy. mag.gie napisała: > Macie jeszcze jakieś teściki? ;) no masz! [ja jestem wanilią!] Odpowiedz Link
mag.gie w tym teście jestem Rocky Road 14.10.07, 22:58 You're dramatic and unpredictable, like biting into a scoop of rocky road ice cream. Like rocky road, you can be a little bit nutty (or a little bit marshmallowy) depending on your mood. Your friends never know what they're going to get when they hang out with you – sometimes you're calm and sweet, and sometimes you're enthusiastic and flirty. się obnażyłam :> more! Odpowiedz Link
aard Taoizm stasowany (przez Nuncjusza) 14.10.07, 23:01 a czy Rocky Road to Highway to Hell? Odpowiedz Link
szprota jesteś dramatyczna i niepredyktywna? 14.10.07, 23:21 www.okcupid.com/tests/list?rank=alltime se coś wybierzta :P Odpowiedz Link
huann ja mogę takie 14.10.07, 23:27 Napoleon Dynamite is a pork. He is not a word, he is not a goose. The real question you have to ask yourself, however, is: what are you? Word? Goose? or Pork? Yes, friends, there is a difference. Odpowiedz Link
szprota Możresz 14.10.07, 23:33 A ja właśnie sobie uświadomiłam źródłosłow Ankh-Morpork :D Odpowiedz Link
aard Okej, test na confusing words był ciekawy 15.10.07, 09:53 ale jeszcze ciekawsza jest laska, która to nakręca. Jesli nie masz ochoty odpowiadać na 50.000 pytań PO ZAKOŃCZENIU testu, to lepiej nie zaczynaj :p Odpowiedz Link
szprota Chyba wynalazłam teścik 16.10.07, 14:42 zggaga.blox.pl/2007/10/Test-na-surrealizm.html Co nie oznacza, że jest miarodajny i że należy go stosować. Przypominam też, że miarą surrealizmu jest udzielenie dwóch najzupełniej sprzecznych odpowiedzi na krótkie proste pytanie, np: Gdzie?! [niekoniecznie przez dwóch różnych interlokutorów] Tak, że przyznaję, iż mój test ma pewne niedociągnięcia. Ale uważam go za obiecujący początek i idę do kauflandu. Odpowiedz Link
vauban Re: Jestem w 65% szary!! :((( 14.10.07, 22:37 Najmniej ze wszystkich dotąd !!! Ha !!! Odpowiedz Link
huann szapoba i szatonuwo 14.10.07, 22:48 przypominając jednakże, że tak poza tym mam zły Gustlik a Szarik w klatkę. Odpowiedz Link
aard W moim odczuciu 15.10.07, 11:30 to podkreślone "też" raczej wskazuje na szarość :p Odpowiedz Link
aard czytałem kiedyś takie opowiadanie SF 15.10.07, 12:35 o jakiejś substancji, która w zetknięciu z czymkolwiek oprócz czegoś- tam (w czym ją magazynowano) zamieniała się w to coś, z czym się zetknęła. Taki futurystyczny, płynny kamień filozoficzny. Czyż to nie modelowy przykład doskonałego konformizmu? Zamku, nie będziesz sam! ;) Odpowiedz Link
szprota A ja sobie pomyślałam 16.10.07, 14:46 Że jest także jakaś szarość w tym dążeniu większości z nas do nonkonformizmu :P Odpowiedz Link
aard True 16.10.07, 16:26 To ja będę nenkonfirmistyczny i będę dążyłdo nonkonformizmu sam, bez większości :p Odpowiedz Link
szprota Dobra! 16.10.07, 17:17 A ja sobie pokultywuję co innego, bo mogę. [priv] podejdź no do gołębnika, wypuściłam na ciebie kota hare hare. Odpowiedz Link
lavinka A ja zawsze chciałam być taka sama jak inni... 16.10.07, 17:55 a nawet w anonimowym fartuszku w pierwszej klasie wyglądałam inaczej(byłam wyższa od wszystkich mniej więcej o głowę). lav Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: Jestem w 75% szary!! :((( 16.10.07, 16:32 28 % w skali. Napisali, ze jestem skazany. Oj. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link
szprota Dziadzie, spoko! 16.10.07, 17:18 W dzisiejszych czasach i Jezus Chrystus jest Prison Break! Odpowiedz Link
szprota PS Szprostowanie 16.10.07, 17:22 Wcale nie oglądam tego serialu i nawet nie wiem, o czym jest, ale było na bashu. Odpowiedz Link
lavinka o ucieczce niewinnych z więzienia :) 16.10.07, 17:53 Znaczy byli trochę winni ale to takie fajne chłopaki ;-) Druga część jest chyba o tym,że już uciekli ale ich łapią. No i tak łapią i łapią. A potem znów łapią a oni uciekają. Czasem któregoś zabiją i wtedy jest ciekawie. A potem tamci znowu uciekają a tamci inni ich znowu łapią. I tak w kółko aż ludziska wreszcie kupią wszystkie ciuchy co reklamuje jeden pan albo te telefony co reklamuje inny pan. A jak nie kupią to znowu ich złapią i zaczną uciekać z kolejnego więzienia. Odpowiedz Link
szprota o, to ja chyba wolę Klan, którego też nie oglądam 16.10.07, 21:48 bardzo podobne z wyjątkiem fajnych uciekających chłopaków. Odpowiedz Link
lavinka Re: o, to ja chyba wolę Klan, którego też nie ogl 16.10.07, 23:07 a ja ostatnio mało tv oglądam więc nawet nie jestem na bieżąco z akcją... ostatnio mam pecha,że co włączę telewizor to widzę Tuska z twarzą jak nietoperz albo wampir(jakoś go tak dziwnie oswietlili). Tym bardziej boję się włączyć jeszcze raz... Odpowiedz Link
szprota Mnie wąpierze niestraszne, mam 15. level 16.10.07, 23:42 w roguevampires. A telewizora nie mam w ogóle, Klany i innych Detektywów oglądam podczas spożywania wspólnych posiłków z rodzicami :) Wracając do szarości: sama nie wiem. Był czas, że tak to oksymoronicznie ujmę, bezkompromisowej walki o bezwzględną akceptację otoczenia. Potem - uświadomienie sobie, że niczego tym nie wygram. A przegrać mogę... cóż, wszystko. Otoczenie sobie nieźle radzi beze mnie i diabelnie idiotycznym jest chorobliwie koncentrować się na tym, co o mnie pomyśli - najpewniej w ogóle nie zauważy. Jeżeli w definicję szarości jest wpisane dążenie do pozyskania samopoczucia, ze jestem lubiana - to owszem, tej szarości nadal we mnie sporo. I nie chcę się jej wyzbywać - dobrze mi z nią. Natomiast priorytetem dla większości decyzji jest rozstrzygnięcie, czy niesie ona za sobą czyjąś krzywdę. Nie zawsze umiem rozstrzygnąć. Ale się staram. [czy to nie powinno iść na bloga? pójdzie] Odpowiedz Link
aard WOW!!! 17.10.07, 09:30 Co jeszcze napisali, co jeszcze? Mistrzu, wszak Twój wynik jest niedościgniony! :))) Dzierżmistrz!!! Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: WOW!!! 17.10.07, 10:46 Ogolnie rzucaja mi same klody pod nogi. A to, ze bardzo ciezko pracuje na to by być lubianym a to, ze jesli juz cos osiagne to tylko dlatego, że udaje mi sie przekonac kogos do jednej z cech mojej inności. Ale na szczescie, jak pisza, czasem udaje mi sie zachowac zupelnie srednio :-) Dziwny ten test. A teraz ide przekonac kogos do jedej z cech mojej innosci:-) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link
keltoi Re: Jestem w 75% szary!! :((( 20.10.07, 09:39 Uprzejmie informuję, że test jest niemiarodajny. Dziś (keltoj zadowolony, najedzony, z rana i pełen energii) 17.10.07 (keltoj z dołem, słaby, zaraz po chorobie i głodny jak cholera) Oba zrobiłam z ciężkim zaangażowaniem godnym keltojskiej tropicielki i odpowiadałam co mi pierwsze przyszło. (a że mam sklerozę to nawet jak próbowałam sobie dla eksperymentu przypomieć pytania to mi nic nie mówiły) Jedyne wiarygodne testy są na Quizilli! Ostatnio mi wyszło, że jestem Patrycjuszem... *hnf, hnf, hnf* Odpowiedz Link
misiomis A u mnie lala kręci się w prawo 24.10.07, 20:06 www.news.com.au/perthnow/story/0,21598,22492511-5005375,00.html i nic mi się tam nie zgadza, a już najmniej "impetuous". A jak mi ktoś powie, że wręcz przeciwnie, to nie uwierzę. Odpowiedz Link
lavinka Przez chwilę mi się kręciła inaczej! 24.10.07, 22:50 Ale krótko... najpierw kręciła się zgodnie z zegarkiem... potem przez chwilę nie patrzyłam i spojrzałam na lae a ona kręci się odwrotnie! Co to oznacza? Czy mam wadliwe półkule? Czy toś mi może przetłumaczyć? Odpowiedz Link
lavinka Znowu! 24.10.07, 22:52 Już wiem! Trzeba się długo patrzeć w środek zdjęcia... po dwudziestu obrotach zaczyna kręcić się odwrotnie. Złudzenie optyczne... Odpowiedz Link
misiomis Re: Znowu! 24.10.07, 23:17 Żadne złudzenie. Masz obie półkule, a ja tylko jedną. I to prawą. Tak mi z tego wychodzi. A poza tym Ci nie wierzę ; ) Odpowiedz Link
szprota Ale fajny test 24.10.07, 23:36 Mnie się od niego w głowie kręci. W lewo, bo panienka obraca się w prawo. Odpowiedz Link
huann misie 24.10.07, 23:36 kręci dobrze. zgodnie z ruchem wskazówek zegara. biologicznego zresztą. Odpowiedz Link
vauban niedźwiadki ukamienowane są :( 25.10.07, 08:52 Nolmarnie szę krenci jak budzik. Czy to oznacza, że jestem prawopółcoolowy ? Odpowiedz Link
lavinka Test na jesienną depresję z przymrużeniem oka ;-) 26.10.07, 21:29 www.lavira.pl/depresja Warto przejść kilka razy(najśmieszniejsze są odpowiedzi) .Wynik zawsze ten sam ;-)) No i portalik niezgorszy lavira.pl/ lav p.s.Nie mam z jego powstaniem nic wspólnego ;-))) Odpowiedz Link
lavinka cytacik 26.10.07, 21:31 jakby huann chciał zrobić sobie sygnaturkę ;-))) "Psychologicznie chleb jest symbolem stabilności życiowej. Jego krojenie oznacza, że ta stabilność jest u ciebie zachwiana. To duży problem." Odpowiedz Link
huann Re: cytacik 26.10.07, 21:35 lavinka napisała: > jakby huann chciał zrobić sobie sygnaturkę ;-))) > > "Psychologicznie chleb jest symbolem stabilności życiowej. Jego krojenie > oznacza, że ta stabilność jest u ciebie zachwiana. To duży problem." jeśli sygnaturka ma służyć następnie jej wyżarciu, to niczego sobie :) Odpowiedz Link
huann rozwiązłem 26.10.07, 21:34 Podsumowianie [WIANIE?! - przyp. mój] Niestety, osiągnąłeś najgorszy możliwy wynik! W zasadzie nie ma co mówić, jaka jest twoja szansa na złapanie jesiennej deprechy - TY JUŻ JĄ ZŁAPAŁEŚ! Nie wiemy, czy poprawa tego stanu jest jeszcze możliwa, ale warto spróbować - oto kilka drastycznych metod poprawiających humor: - Na początek kuracji - flaszka 0,7. Zagryzana śledziem i popijana kakao. - Drugi etap - kup 30 kilo cukru i wsyp do wanny. Wejdź do niej. Posiedź chwilę i zastanów się nad swoim życiem. - Wyjdź z wanny i przesyp jej zawartość z powrotem do paczek. Odzyskany cukier oddaj ubogim. - Włącz komputer i sprawdź inne sabotaże na Lavira.p a co ma zrobić Huann, jak śledzie dawno wyżarte, Longi nie chce się podzielić nalewką z bagażnika [forum Brzeziny], cukier mam tylko trzcinowy, więc do wanny ni przypiął (oczywiście w przeciwieństwie do cukru nietrzcinowego), zaś komputer włączony? Odpowiedz Link
huann już, już zapomniałem :) /jak się nazywał ten Altzh 26.10.07, 21:46 eimer Dziadku? Werhmacht? Odpowiedz Link
lavinka Re: już, już zapomniałem :) /jak się nazywał ten 26.10.07, 21:53 Na wszelki wypadek zlikwiduje mundurki ;-) Odpowiedz Link
huann Re: i autolustracja 26.10.07, 21:45 "No cóż. Agent wyłazi z Ciebie butami razem ze słomą i musisz się z tym pogodzić. Nie możesz zostać dyrektorem supermarketu, ani cieciem w składzie węgla, ale możesz startować na posła, senatora lub szefa wywiadu. Wchodzisz w to?" teraz? tydzień po wyborach?! WISI MI TO. jadę SPĘDZIĆ WAKACJE NAD MORZEM I W GÓRACH, gdzie spotkam PSZCZÓŁKĘ MAJĘ URODZONĄ POMIĘDZY 1973, a 1980 ROKIEM. doczekam tam DO WIELKIEGO PIĄTKU, który w tym roku przypada 22.LPICA (d. E.Wedel), ponieważ LUBIĘ CZEKOLADY PRZYWOŻONE Z USA. WOŁGĄ. poPIWNICzoną. Odpowiedz Link
lavinka Re: i autolustracja 26.10.07, 21:55 I na dodatek mnie z Tobą jakoś powiążą na pewno... ;-) Odpowiedz Link
huann my tu śmichy-chichy, a w tym samym czasie CBA 26.10.07, 22:21 zatrzymało twórcę zespołu 'Latający Pisuar' i autora książki "Dzień, w którym wybiło szambo, czyli nadużycia w psychiatrii". wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4616556.html oj, biada. Odpowiedz Link
szprota Re: Jestem w 75% szary!! :((( 24.10.08, 17:39 Tym razem zarchiwizował się nie wątek, a test. Atest. A szkoda. Odpowiedz Link
aard Chyba nie tyle się zarchiwizował 26.10.08, 11:18 ile tamta stronka była z założenia tymczasowa - założona na okres okołowyborczy. Odpowiedz Link
szprota Anyway, żałuję 26.10.08, 13:25 Lubię wracać do testów i sprawdzać, na ile mi się wyniki i co na nie. Odpowiedz Link
aard Tym razem się starałęm. 19.08.09, 11:36 38% :) Aktualnienie test jest tu: testcyprysa.dorosz.com (na dole strony) Odpowiedz Link
lavinka Re: Tym razem się starałęm. 19.08.09, 14:19 Dziś mi wyszło 38. Znaczy jestem kolorowa dziewczyna ;) photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs122.snc1/5253_1221730420913_1158534685_30720512_7271516_n.jpg Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: Tym razem się starałęm. 21.08.09, 22:58 to chyba wszystkim wychodzi 38. Mi tez. jutro rozpoczne poszukiwania osob, ktorym wychodzi inaczej. Chetni palec do budki. Dzierżżżż!!! Odpowiedz Link
aard Nie wszystkim, tylku RUtopcom 22.08.09, 09:23 mam nadzieję, bo inaczej gorze nam! <uch> Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Ekhm 23.08.09, 04:31 A wysłaliście SMS na nr 72068 o treści AP.WYNIKI, czy tylko czytacie przykładowy rysunek z przykładowym wynikiem? Odpowiedz Link
aard Zdaniem mojem 23.08.09, 09:45 ROTFL!!! :D No, jeśli to prawda że przykładowy, tośmy bandą idiotów!! :DDD Ja się przyznaję bez bicia: SMSu nie wysłałem, ale odniosłem wrażenie, że wynik punktowy jest autentyczny, a kasę trzeba zapłacić za interpretację. Ale powtórzę, że jeśli on jest przykładowy, to ROTFL jak chuj! :DDD Odpowiedz Link
szprota Re: Ekhm 24.08.09, 00:45 Ja dotarłam do SMSa i stwierdziłam, że wolę nie wiedzieć, w ilu procentach jestem szara :) Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: Ekhm 24.08.09, 22:28 My nie jestesmy szarzy, brozowi ani nawet w paseczki, my jestesmy pojebani :) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link