nasza_maggie 27.07.06, 12:36 prócz wileńskiego nie ma tu chyba nigdzie takiej fajnej knajpy z kanapkami a przydałaby się, zamiast kolejnego monopola :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nasza_maggie Re: kanapki 29.07.06, 11:32 na górze z carrefurze jest taka knajpa no i ta na dole po lewej jak się wchodzi od targowej. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: kanapki 29.07.06, 15:16 nasza_maggie napisała: > na górze z carrefurze jest taka knajpa > no i ta na dole po lewej jak się wchodzi od targowej. > > W poniedziałek sprawdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
nasza_maggie Re: kanapki 31.07.06, 19:08 no i widzisz tam handulją kanapkami ale to tylko tam gdzieś dalej brakuje takich małych miejsc no jest jeszcze bar mleczny przy florianie. Odpowiedz Link Zgłoś
seyahat Re: kanapki 05.08.06, 12:28 przy Kawęczyńskiej w kiosku sprzedają własnoręcznie robione najzwyklejsze kanapki ;) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
siwka8 Re: kanapki 31.08.06, 23:51 O tak! Są dobre, z szynką lub jajeczkiem...Przez całe studia się w tym kiosku stołowaliśmy! Odpowiedz Link Zgłoś
miszka44 Re: kanapki 04.10.06, 14:52 Kanapki znajdziesz całkiem blisko, na Inżynierskiej 5. W dawnym 'Krawcu' ruszył nowy lokal - bez nazwy, przynajmniej oficjalnej. Niestety, jak dla mnie, godziny otwarcia zupełnie niepasujące. 8-18. Wczoraj się zwolniłem z pracy :-), żeby sę kawy napić. Pzdr M44 Warszawa subiektywnie Odpowiedz Link Zgłoś
nasza_maggie Re: kanapki 04.10.06, 18:07 o tym to akurat już wiem:)))) ale spoko, to Melon otworzył ponoć tą kawiarnię. czasem i w familiadzie dają coś od tyłu:) Odpowiedz Link Zgłoś