maria421
11.08.15, 13:10
Z Twojego postu z przed godziny wyciagam ten fragment, bo chce na niego osobno odpowiedziec :
Napisales :
"Chodzi mi o ogólną, radosną atmosferę na forach z Waszym udziałem po zwyciestwie PO i pogardliwe wpisy na wszelkie inicjatywy i wystąpienia zarówno śp. Lecha Kaczyńskiego jak i już wtedy opozycyjnego PiS-u. O ten hurraoptymizm, o którym wspominałem wyżej. Co się działo w dyskusjach po katastrofie smoleńskiej, lepiej nie wspominać... "
O ktorym zwyciestwie PO mowisz, tym z 2007 roku, czy tym z 2011 roku?
Jezeli chodzi o rok 2007, to wtedy spotykalismy sie na forum Oka (czy bylo to juz forum Wkkr?) z ktorego tu , oprocz mnie i Ciebie, pisuje jeszcze Azerka, Stefan i czasami Wkkr.
Jezeli chodzi o rok 2011 to moje forum wtedy juz funkcjonowalo, wiec bardzo prosze zebys zarzuty popieral dowodami z archiwum tego forum.
Dziwne ze Ty nam zarzucasz to samo, co Ty wyjatkowo gorliwie uprawiasz wobec PiSu, ale mniejsza z tym.
Najwazniejszym Twoim zarzutem jest " Co sie dzialo w dyskusjach po katastrofie smolenskiej, lepiej nie wspominac...."
Co sie dzialo? No co sie takiego dzialo w kwietniu 2010 na forum Oka czy Wkkr na ktorym wtedy razem pisalismy?
W 2010 roku w ktorym czesc tutejszych forumowiczow wcale nie byla Ci znana?