wkkr 18.12.16, 16:31 Tak Ziobro tratuje prawo www.youtube.com/watch?v=Dkst7e7r-Lw Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: Zibro fałszerz 18.12.16, 16:40 Od wczoraj to pokazuje, ale Astra i Azerka ida w zaparte bo nie ma daty i godziny na nagraniu i nic je nie przekona ze "czarne jest czarne". Odpowiedz Link
a000000 Re: Zibro fałszerz 18.12.16, 17:00 Na tym nagraniu głos żeński oskarżycielsko mówi: jest godzina 22.30. Na filmie rejestrującym obrady jest godzina zamknięcia 23.23 Mario, przekonaj mnie, że obrady zostały zamknięte wcześniej. Odpowiedz Link
maria421 Re: Zibro fałszerz 18.12.16, 17:10 Azerko, przekonaj mnie ze jak ktos mowi do Ziobry ze obrady sie skonczyly, a on nie reaguje, to znaczy ze sie jeszcze nie skonczyly. Przekonaj mnie ze jak facet w okularach broni Zielinskiego ze "BYL" na posiedzeniu, to nie uzywa czasu przeszlego. Odpowiedz Link
a000000 Re: Zibro fałszerz 18.12.16, 17:13 maria421 napisała: > Azerko, przekonaj mnie ze jak ktos mowi do Ziobry ze obrady sie skonczyly, a dlaczego ma reagować na zaczepki? przecież o to opozycji chodzi, aby sprowokować... Odpowiedz Link
maria421 Re: Zibro fałszerz 18.12.16, 17:17 a000000 napisała: > a dlaczego ma reagować na zaczepki? przecież o to opozycji chodzi, aby sprowoko > wać... Wiesz, gdyby mi ktos powiedzial ze posiedzenie juz sie skonczylo, a ono jeszcze by trwalo, to bym odpowiedziala ze jeszcze trwa i ze sam sie moze o tym przekonac. Ten w okularach obok Zielinskiego bronil go ze Zielinski BYL na posiedzeniu. Czas przeszly. Odpowiedz Link
jureek Re: Zibro fałszerz 18.12.16, 17:21 maria421 napisała: > Ten w okularach obok Zielinskiego bronil go ze Zielinski BYL na posiedzeniu. Cz > as przeszly. Sprawa jest oczywista, że podpisują po posiedzeniu, tylko niektórzy za chiny nie pozwolą się przekonać, że białe jest białe, a czarne jest czarne. Odpowiedz Link
a000000 Re: Zibro fałszerz 18.12.16, 17:25 jureek napisał: Sprawa jest oczywista, że podpisują po posiedzeniu, tylko niektórzy za c > hiny nie pozwolą się przekonać, że białe jest białe, a czarne jest czarne. to dlaczego głos w przedziwny sposób podaje godzinę (kto podaje aktualną godzinę i po co, mówiąc do mikrofonu że obrady są zamknięte?- przecież wystarczy informacja o zamknięciu... po co podana godzina????) ..... Dlaczego na nagraniu z obrad te kończą się o 23.23...???????????? Odpowiedz Link
a000000 Re: Zibro fałszerz 18.12.16, 17:21 maria421 napisała: > Wiesz, gdyby mi ktos powiedzial ze posiedzenie juz sie skonczylo, a ono jeszcze > by trwalo, to bym odpowiedziala ze jeszcze trwa i ze sam sie moze o tym przeko > nac. to zależy kto by pytał... jeśli bym była przekonana że czyni to nieżyczliwie, to też bym w najłagodniejszej wersji nie odpowiedziała. > Ten w okularach obok Zielinskiego bronil go ze Zielinski BYL na posiedzeniu. Cz > as przeszly. i to jest TWÓJ DOWÓD??????????????????????? Mario, nie stawaj przed sądem.... Odpowiedz Link
maria421 Re: Zibro fałszerz 18.12.16, 19:16 Azerko, o tym ze posiedzenie skonczylo sie o 23.23 wiem tylko od Ciebie, choc w linku ktory zamiescilas jako dowod nie znalazlam tej godziny. Jeszcze niedawno mialam nadzieje ze moze otworzysz oczy. Ale po tym jak sie upierasz ze video nie pokazuje tego co pokazuje, stracilam wszelka nadzieje :-( Odpowiedz Link
astra18 Re: Zibro fałszerz 18.12.16, 19:20 maria421 napisała: > Azerko, o tym ze posiedzenie skonczylo sie o 23.23 wiem tylko od Ciebie, I ode mnie bo oglądałam do końca obrady. Skoro na nagraniu pani szpieg wymawia godzinę 22.30 tzn że obrady jezcze się nie skończyły. Złożenie podpisu DO CZASU ZAKOŃCZENIA OBRAD jest zgodne z regulaminem - rozdział 2, art.7, pkt.5. I już możesz zakończyć temat pt. Ziobro złamał regulamin. Odpowiedz Link
maria421 Re: Zibro fałszerz 18.12.16, 19:26 astra18 napisał: > maria421 napisała: > > > Azerko, o tym ze posiedzenie skonczylo sie o 23.23 wiem tylko od Ciebie, > > I ode mnie bo oglądałam do końca obrady. > Skoro na nagraniu pani szpieg wymawia godzinę 22.30 tzn że obrady jezcze się ni > e skończyły. > Złożenie podpisu DO CZASU ZAKOŃCZENIA OBRAD jest zgodne z regulaminem - rozdzia > ł 2, art.7, pkt.5. > I już możesz zakończyć temat pt. Ziobro złamał regulamin. > Jakies dowody oprocz Waszych slownych ? I jezeli obrady trwaly "prawie do polnocy", to dlaczego nagranie z Kaczynskim pojawilo sie w sieci o 23.39? Wyszedl przed czasem i juz na sale nie wrocil? Odpowiedz Link
astra18 Re: Zibro fałszerz 18.12.16, 19:30 maria421 napisała: > astra18 napisał: > > > maria421 napisała: > > > > > Azerko, o tym ze posiedzenie skonczylo sie o 23.23 wiem tylko od Ci > ebie, > > > > I ode mnie bo oglądałam do końca obrady. > > Skoro na nagraniu pani szpieg wymawia godzinę 22.30 tzn że obrady jezcze > się ni > > e skończyły. > > Złożenie podpisu DO CZASU ZAKOŃCZENIA OBRAD jest zgodne z regulaminem - r > ozdzia > > ł 2, art.7, pkt.5. > > I już możesz zakończyć temat pt. Ziobro złamał regulamin. > > > > Jakies dowody oprocz Waszych slownych ? No przecież opieram się na Twoim "dowodzie"!!!!!!!!! Dałaś link z nagraniem w którym posłanka opozycji na nagraniu mówi że jest 22.30:))))))))))) > > I jezeli obrady trwaly "prawie do polnocy", to dlaczego nagranie z Kaczynskim p > ojawilo sie w sieci o 23.39? Wyszedl przed czasem i juz na sale nie wrocil? A skąd wiesz że nie wrócił? Odpowiedz Link
maria421 Re: Zibro fałszerz 18.12.16, 19:39 astra18 napisał: > No przecież opieram się na Twoim "dowodzie"!!!!!!!!! > Dałaś link z nagraniem w którym posłanka opozycji na nagraniu mówi że jest 22.3 > 0:))))))))))) Jest jeszcze facet w okularach ktory broni Zielinskiego nie zaprzeczajac ze posiedzenie sie skonczylo tylko ze Zielinski na posiedzeniu BYL. Pewnie w spisku z ta poslanka dzialal. Odpowiedz Link
astra18 Re: Zibro fałszerz 18.12.16, 19:44 maria421 napisała: > astra18 napisał: > > > No przecież opieram się na Twoim "dowodzie"!!!!!!!!! > > Dałaś link z nagraniem w którym posłanka opozycji na nagraniu mówi że jes > t 22.3 > > 0:))))))))))) Temat zamkniety? > > Jest jeszcze facet w okularach ktory broni Zielinskiego nie zaprzeczajac ze pos > iedzenie sie skonczylo tylko ze Zielinski na posiedzeniu BYL. I na nagraniu jest godzina PO ZAKOŃCZENIU OBRAD? > > Pewnie w spisku z ta poslanka dzialal. Jaką posłanką? Tą która zamiast iśc na obrady latała po sejmie z telefonem? Czy coś źle zrozumiałam? > Odpowiedz Link
maria421 Re: Zibro fałszerz 18.12.16, 19:49 astra18 napisał: > > > Jest jeszcze facet w okularach ktory broni Zielinskiego nie zaprzeczajac > ze pos > > iedzenie sie skonczylo tylko ze Zielinski na posiedzeniu BYL. > > I na nagraniu jest godzina PO ZAKOŃCZENIU OBRAD? Mysle, ze godzine nagrania mozna by latwo odtworzyc z komorki i co wtedy? Szla bys w zaparte ze nie widzisz tego co widzisz? Tak jak teraz idziesz w zaparte i udajesz ze nie slyszysz jak facet w okularach nie zaprzecza posiedzenie juz sie skonczylo ale usprawiedliwia Zielinskiego ze BYL na posiedzeniu? > Jaką posłanką? Tą która zamiast iśc na obrady latała po sejmie z telefonem? > Czy coś źle zrozumiałam? Jeszcze PiS lapy na telefonach poslow nie polozyl. Pewnie dlatego ze oni sami tez z telefonami po Sejmie lataja. Odpowiedz Link
astra18 Re: Zibro fałszerz 18.12.16, 20:01 maria421 napisała: > astra18 napisał: > > > > > Jest jeszcze facet w okularach ktory broni Zielinskiego nie zaprzec > zajac > > ze pos > > > iedzenie sie skonczylo tylko ze Zielinski na posiedzeniu BYL. > > > > I na nagraniu jest godzina PO ZAKOŃCZENIU OBRAD? > > Mysle, ze godzine nagrania mozna by latwo odtworzyc z komorki i co wtedy? No to czekamy na to. Szla > bys w zaparte ze nie widzisz tego co widzisz? Gdybamy czy opieramy się na faktach? Tak jak teraz idziesz w zaparte i > udajesz ze nie slyszysz jak facet w okularach nie zaprzecza posiedzenie juz si > e skonczylo ale usprawiedliwia Zielinskiego ze BYL na posiedzeniu? I pytam Cię kiedy podpisał liste, która była godzina. Opierasz swoje zarzuty na domniemaniach. Z nagraniem Ziobry długo się bujałaś w świetle domysłów. Bez konkretów. > > > Jaką posłanką? Tą która zamiast iśc na obrady latała po sejmie z telefone > m? > > Czy coś źle zrozumiałam? > > Jeszcze PiS lapy na telefonach poslow nie polozyl. Niedługo PiS każe przychodzic w kombinezonach kosmicznych na posiedzenia. Jeszcze masz jakieś szalone wizje? Pewnie dlatego ze oni sami t > ez z telefonami po Sejmie lataja. Latają, posłanka która nagrywała to gdzie powinna wtedy być? NIe zdążyła dojść do sali kolumnowej z plenarnej? Komunikatu na telebimie nie widziała? Acha, pewnie nie widziała, bo selfie sobie strzelała z dzióbkiem. > Odpowiedz Link
a000000 Re: Zibro fałszerz 18.12.16, 19:26 maria421 napisała: > Azerko, o tym ze posiedzenie skonczylo sie o 23.23 wiem tylko od Ciebie, choc w > linku ktory zamiescilas jako dowod nie znalazlam tej godziny. otwórz link. Na dole posuwa się taka czerwona kreska. Pokazuje datę i godzinę. Przesuń myszą do prawego dolnego rogu - zobaczysz koniec nagrania, jego datę i godzinę. www.sejm.gov.pl/Sejm8.nsf/transmisje_arch.xsp#BAB8178F634A69C2C125808B006FED40 > Jeszcze niedawno mialam nadzieje ze moze otworzysz oczy. Ale po tym jak sie upi > erasz ze video nie pokazuje tego co pokazuje, stracilam wszelka nadzieje niech żywi nie tracą nadziei!!!! Odpowiedz Link
maria421 Re: Zibro fałszerz 18.12.16, 19:34 a000000 napisała: > otwórz link. Na dole posuwa się taka czerwona kreska. Pokazuje datę i godzinę. > Przesuń myszą do prawego dolnego rogu - zobaczysz koniec nagrania, jego datę i > godzinę. Faktycznie tak jest. Znaczy ze glos z nagrania sie pomylil i zamiast 23:30 powiedzial 22:30 Czyli- 23:23 konczy sie posiedzenie, ok 23:30 panowie podpisuja listy, o 23.39 pierwsze nagranie z Kaczynskim laduje w sieci, nastepne krotko po polnocy. Odpowiedz Link
a000000 Re: Zibro fałszerz 18.12.16, 19:52 maria421 napisała: > Znaczy ze glos z nagrania sie pomylil i zamiast 23:30 powiedzial 22:30 no niech padnę i zaryczę!!! Sądzisz, że to była jakaś durna baba co się na zegarku nie zna? Gdyby to było 7 minut po ZAKOŃCZENIU obrad, większy tłok by panował przy tych listach.... te ponad 200 luda z sali wychodziło... Wprawdzie topografii nie znam, ale logicznym jest że listy obecności leżą "po drodze". Odpowiedz Link
maria421 Re: Zibro fałszerz 18.12.16, 22:24 Astro, Azerko, powiedzcie mi jak to jest ze jak tylko Prezes z trybuny sejmowej orzekl ze wybory samorzadowe w 2014 roku zostaly sfalszowane, to Wy bez zadnych dowodow w to uwierzylyscie i powtarzacie to jako swieta prawde. A jak macie dowod w postaci video ze poslowie PiS lamia regulamin sejmu, czym falszuja liste obecnosci, to idziecie w zaparte ze tak nie bylo , Azerka doszukuje sie spisku PO a Astra pomowienia tych poslow? Odpowiedz Link
astra18 Re: Zibro fałszerz 18.12.16, 22:38 maria421 napisała: > Astro, Azerko, powiedzcie mi jak to jest ze jak tylko Prezes z trybuny sejmowej > orzekl ze wybory samorzadowe w 2014 roku zostaly sfalszowane, to Wy bez zadnyc > h dowodow w to uwierzylyscie i powtarzacie to jako swieta prawde. Nie czekalam na wypowiedz Kaczynskiego, sama sie zastanawialam jaki to cud sie wydarzyl, ze w ciagu paru godzin 5% poparcia dla PSL skoczylo do 22%. Takiego cudu jeszcze historia wyborow nie zanotowala. No i te walajace sie na ziemi paczki z kartami do glosowania przed lokalami wyborczymi..... > > A jak macie dowod w postaci video ze poslowie PiS lamia regulamin sejmu, Najpierw to udowodnij. czym f > alszuja liste obecnosci, to idziecie w zaparte ze tak nie bylo , Azerka doszuku > je sie spisku PO a Astra pomowienia tych poslow? Ja pomowilam poslow????moze jeszcze napiszesz ze Ziobre ?:)))) > > Odpowiedz Link
a000000 Re: Zibro fałszerz 18.12.16, 22:41 maria421 napisała: > Astro, Azerko, powiedzcie mi jak to jest ze jak tylko Prezes z trybuny sejmowej > orzekl ze wybory samorzadowe w 2014 roku zostaly sfalszowane, to Wy bez zadnyc > h dowodow w to uwierzylyscie i powtarzacie to jako swieta prawde. były zmanipulowane, tą książeczką do głosowania Dlateo PSL jako z pierwszej strony książeczki dostał nadspodziewanie dużo głosów. Książeczka wyborców mniej wytrawnych wprowadzała w błąd. Istnieje poważne podejrzenie, że robota celowa. A ja, jako naczelny szpieg forumowy, podejrzewam, że była to próba generalna do wyborów parlamentarnych,ale sprawa się wydała... > A jak macie dowod w postaci video dziecko moje drogie!!! to video świadczy przeciw Tobie.... Posłanka opozycji podaje godzinę, o 57 minut wcześniejszą niż zakończenie obrad. Pomyliła się??? taki dowód Wysoki Sąd odrzuca jako wadliwy. Nie jesteś w stanie udowodnić, że się pomyliła. Ale powtarzam kolejny raz - nawet jeśli faktycznie posłowie podpisali się po terminie - dla głosowania nie ma to znaczenia, gdyż fizycznie tworzyli quorum. A naruszenie regulaminu to sprawa między posłem a Marszałkiem. I kara regulaminowa. Mario, w świetle tak niepełnowartościowych "dowodów", używając czasownika trybu dokonanego, faktycznie pomawiasz posłów. Odpowiedz Link