Dodaj do ulubionych

Endermologia

17.11.11, 20:49
Czy któraś z Was była może na takich zabiegach? Nie chodzi mi o wpisywanie wad i zalet, ani czy to ma sens, tylko mam parę konkretnych pytań, bo dzisiaj byłam na pierwszym zabiegu i coś mi jednak nie gra.
Obserwuj wątek
    • zooba Re: Endermologia 19.11.11, 15:29
      Ja byłam - 5-6 razy. Pytaj śmiało.
      • yaga7 Re: Endermologia 19.11.11, 15:41
        To napisz, jak to wyglądało :)

Ja już poczytałam sobie wizaż i mi wyszło, że to, co gabinet sprzedawał jako endermologię, endermologią nie było, więc z zabiegów zrezygnowałam, jak po pierwszym siniaki trzymały mi się ponad 3 dni. Okazało się (na podstawie poczytanych opisów), że to, co miałam, to był jakiś masaż próżniowy, a nie endermologia.

Miałaś kombinezon? Bolało w trakcie? Bolało po? Siniaki? Jak z efektami? :)
        • mniickhiateal Re: Endermologia 19.11.11, 18:58
          yaga7 napisała:

> To napisz, jak to wyglądało :)
          >
          > Ja już poczytałam sobie wizaż i mi wyszło, że to, co gabinet sprzedawał jako en
          > dermologię, endermologią nie było, więc z zabiegów zrezygnowałam, jak po pierws
          > zym siniaki trzymały mi się ponad 3 dni. Okazało się (na podstawie poczytanych
          > opisów), że to, co miałam, to był jakiś masaż próżniowy, a nie endermologia.
          >
          > Miałaś kombinezon? Bolało w trakcie? Bolało po? Siniaki? Jak z efektami? :)
          >

Ja też zaliczyłam kilka takich zbiegów. Maszynka się bodaj wabi Cellu M6. Tak, mam kombinezon. Bolało w trakcie, jeśli nie poprosiłam kosmetyczki o lepsze dopasowanie siły ssania. Niekiedy lekko bolało po, ale to też tylko wtedy, kiedy przy zabiegu się nie dogadałam z kosmetyczką, że chcę słabiej. Siniaków nigdy się nie dorobiłam. Efekty pewne i owszem, ale nigdy nie robię mniej niż 3 zabiegu co parę dni, a najlepsze były po serii sześciu.
          • yaga7 Re: Endermologia 19.11.11, 19:01
            OK, dzięki za info :)

To już na przyszłość będę wiedzieć, czego szukać i jak to ma wyglądać.
        • zooba Re: Endermologia 19.11.11, 21:43
          Zdaje się, że endermologia ma znak zastrzeżony i dopisek LPG (czy coś podobnego), a wszystkie inne to podróbki tejże. Trochę bolało za pierwszym razem, siniaków nie miałam żadnych, generalnie zabieg raczej przyjemny. Miałam kombinezon (chyba z 8 dych kosztował) zakładany na gołe ciało.
          Robiłam z nadzieją na zmniejszenie bryczesów, po sześciu zabiegach nie było różnicy zauważalnej gołym okiem, więc zrezygnowałam. PO szóstym zabiegu usłyszałam, że najlepiej byłoby mieć ich 10-12, to wtedy będą rezultaty. Przed pierwszym zabiegiem były obiecywane już po pięciu, więc węszyłam naciągactwo.
          Jędrność skóry na pewno się poprawiła, gdyby zabiegi były tańsze, kontynuowałabym zabiegi mimo wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka