Gość: zibi Re: Polska przegra z Chorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 22:46 walizki i do domu hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Polska przegra z Chorwacja 16.06.08, 14:55 Jesli przegra z chorwatami, ktorzy dzis ponoc wystawiaja 7 rezerwowych graczy (co juz jest oznaka lekcewazenia Polakow) oznacza ze lepiej staloby sie nie pokazywac na euro. Chodzi o styl w jakim grajl obydwa pierwsze mecze - kompromitacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Polska przegra z Chorwacja IP: *.acn.waw.pl 16.06.08, 20:13 Nie przegramy. NIe z takimi kibicami. Widzieliście co się w necie dzieje? Na forach etc? A zdjecia ludzi? Nie mogłam wto uwierzyć - www.sport.pl/MixPlus/0,0.html - ciągle tyl eentuzjazmu. respect. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Polska przegra z Chorwacja IP: *.adsl.net.t-com.hr 18.06.08, 15:17 ...a widzialas chorwackich kibicow? wiesz, jaka euforia panuje w Chorwacji po kazdym (dotychczas wygranym) meczu? Wszak to nie kibice, a pilkarze za pilka biegac maja. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vedrana Re: Polska przegra z Chorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 19:23 Jestem w połowie Chorwatką,a w połowie Polką.Pomimo tego,że obecnie mieszkam w Polsce zawsze kibicuje Chorwacji,ponieważ się tam urodziłam i mieszkałam do 13 roku życia.Moja mama jest Polką,a i tak kibicuje Chorwacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Polska przegra z Chorwacja IP: *.adsl.net.t-com.hr 03.07.08, 09:05 Gość portalu: Vedrana napisał(a): > Jestem w połowie Chorwatką,a w połowie Polką.Pomimo tego,że obecnie > mieszkam w Polsce zawsze kibicuje Chorwacji,ponieważ się tam > urodziłam i mieszkałam do 13 roku życia.Moja mama jest Polką,a i tak > kibicuje Chorwacji :) i tak trzymac droga Vedrana:) ja w przeciwienstwie do Ciebie pierwsze pol zycia (dotychczasowego:)) spedzilam w Polsce, a drugie w Chorwacji. Tez kibicuje Chorwatom! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś