Dodaj do ulubionych

DOBRY KOREPETYTOR ROSYJSKIEGO W LUBLINIE

31.12.12, 20:36
Szukam prywatnych lekcji rosyjskiego w Lublinie (niekoniecznie z dojazdem do mnie). Czy możecie polecić kogoś dobrego? Generalnie ogłoszeń masa a trudno wyłapać do kogo warto pójść a do kogo nie, nie chce tez szukac bez konca "tej wlasciwej osoy". Ach i liczy sie tez cena (mysle ze na poziom podstawowy to 25zł za godz. to max).
Obserwuj wątek
    • goscforum0 Re: DOBRY KOREPETYTOR ROSYJSKIEGO W LUBLINIE 01.01.13, 21:55
      Moze popytaj znajomych. Ja chodzilam do takiej mlodej mgr po umcs (wtedy mieszkała w centrum a teraz nie wiem). Byłam zadowolona i faktycznie się nauczyłam mówić bez błędów. Teraz mieszkam w wawie wiec chodze na kurs tutaj.
      • ilona00011 Re: DOBRY KOREPETYTOR ROSYJSKIEGO W LUBLINIE 02.01.13, 14:15
        Możesz napisać tak trochę jak wyglądały zajęcia i podać jakiś namiar do tej pani?
        • goscforum0 Re: DOBRY KOREPETYTOR ROSYJSKIEGO W LUBLINIE 03.01.13, 16:53
          na poczatku pytala jak bym chciala sie uczyc (ksiazka, kserowki, teksty) potem mi przygotowywala na zajecia materialy. jak chcesz wiedziec wiecej pisz do mnie na mail lawendasp@o2.pl
    • magdaluc Re: DOBRY KOREPETYTOR ROSYJSKIEGO W LUBLINIE 28.01.13, 16:00
      Jeśli szukasz to polecam Ci panią Agnieszkę, jest nauczycielką rosyjskiego i jakiś czas prowadziła nawet lektorat na UMCS z tego co wiem;) Kontakt do niej 513626928. Ja chodziłam 2.5 roku i zdałam TELC na poziomie B2 wysoko.
    • finesse40 Re: DOBRY KOREPETYTOR ROSYJSKIEGO W LUBLINIE 24.02.13, 14:57
      Czy nadal szukasz nauczyciela rosyjskiego? Trudno mi polecić kogoś jednoznacznie, jedynie mogę wskazać kogo omijać. Jest kilka takich osób, które proponują stawki z górnej półki a oferowany poziom zajęć dość niski. Jak jesteś zainteresowana nadal chętnie napiszę więcej. Pozdrawiam F.
    • mrok.435 Re: DOBRY KOREPETYTOR ROSYJSKIEGO W LUBLINIE 11.06.13, 21:15
      Witam serdecznie

Pewnym rozwiązaniem Twojego problemu może być nauka języka rosyjskiego on-line ,godziny można dostosować do własnych potrzeb, wystarczy Skype dobre chęci do nauki . Zawsze wtedy kiedy masz na to czas i ochotę?
      Spróbuj może tak będzie Ci łatwiej -nowa metoda nauki online w Szkole Języków Obcych Shamrock. Jedyne czego potrzebujesz w takiej sytuacji to połączenie z Internetem i zainstalowany komunikator Skype ,a także mikrofon oraz słuchawki. Lekcje są prowadzone indywidualnie i dostosowane do potrzeb osoby uczącej się !
      Rosyjski na każdym poziomie zaawansowania. Dla bardziej wymagających klientów w ofercie są kursy biznesowe lub specjalistyczne.

Gdyby były jakieś pytania czy wątpliwości chętnie odpowiem.
      www.facebook.com/szkola.jezykowa.shamrock
      Magda
    • nastya_v Re: DOBRY KOREPETYTOR ROSYJSKIEGO W LUBLINIE 07.03.15, 03:19
      Biorę zajęcia z angielskiego z domu z nauczycielem przez Skypa. Bardzo wygodne. Po pierwsze - dużo pracuję i często muszą znosić klasy, to nie byłoby możliwe, gdybym uczyłam się w szkole językowej. Po drugie - mam prywatne lekcje. I omawiam z nauczycielem zwroty, które są potrzebny w prace, piszemy listy biznesowe i wnioski. Jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy. Gdybym po prostu siedziałabym nad książkami i w domu, nie osiągnęli tego poziomu!
      Jeśli ktoś jest zainteresowany, nauczyciel wybrałam na Preply.com/pl/
      Nigdy nie zaszkodzi spróbować. Powodzenia w nauce!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka