06.01.14, 22:38
Witam serdecznie!
Bardzo proszę o analizę kosmogramu:
pl.tinypic.com/view.php?pic=idd9uw&s=5#.UssednknuQY
Za rok rozpoczynam studia na kierunku oferującym kształcenie w zakresie metod informatycznych w medycynie molekularnej i genetyce (głównie z powodu zainteresowań - biologia), a następnie (od II roku) studia równoległe w zakresie metod informatycznych w ekonomii i finansach (również z powodu zainteresowań - informatyka i ekonomia).

Prowadzę własną stronę internetową o tematyce biznesowej, działam w samorządzie szkolnym, programuję, skończyłem pisać własną pracę badawczą w zakresie botaniki. Znam trzy języki: angielski, niemiecki i mandaryński.Oprócz tego interesuję się metafizyką, parapsychologią, a także ezoteryką (głównie numerologia, astrologia, życie po śmierci, channeling).

Trochę trudno mi wyrobić sobie opinię o tym, co mnie czeka po śmierci, dlatego postanowiłem żyć intensywnie, aby cokolwiek po sobie pozostawić przyszłym pokoleniom.

Nie jestem w stanie zdecydować się na jedną konkretną dziedzinę kształcenia i rozwoju, dlatego proszę o pomoc w wyborze drogi życiowej. Może jednak warto próbować połączyć moje wszystkie zainteresowania?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Obserwuj wątek
    • dawidhermes Re: Prośba 06.01.14, 23:28
      Dodam jeszcze, że mam wiele problemów zarówno w domu rodzinnym (rozwód rodziców, nadmierna opiekuńczosc matki i związana z tym tresura i kontrola), oraz wśród dalszej rodziny: alkoholizm, przemoc, zdrada, tajemnice), a także w kontaktach z rówieśnikami (jestem bardzo oschly i mimo tego, że jestem towarzyski i pewny siebie, to wśród ludzi często towarzyszy mi dyskomfort, trudno mi tworzyć związek, więc nie szukam miłości, bo trochę boję się zranienia, a poprzez brak męskich wzorców mam problem z dostosowaniem się do panujących wzorców.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka