windyga Re: a może by tak spotkanko? 04.01.05, 17:24 A juści, ale może kiedy indziej? W piatek juz zaklepane mam spotkanie, w sobotre też, a w niedziele jestm od południa zajeta Wielka Orkiestra, która w tym roku ma swój morski finał w Gdyni ( wiecej na portalu www.gdynia.pl). Zatem Binko, może własnie bys przyszła z dziecizakiem swym do Gemini, albo na koncert przy Gemini, albo do teatru Miejskiego? I inni też! Będziemy licytować rózne gadżety. Możecie coś przynieść i bawic sie. Co? Odpowiedz Link
binka ja też:-) 04.01.05, 20:18 ..jestem zajęta przy WOŚP, ale na na Obłużu, więc nie dam rady Windygo - powodzenia Tobie i dobrej zabawy:-) ps dziękuję za zaproszenie:-) Odpowiedz Link
binka do windygi:-) 05.01.05, 21:22 czytałam Cię dziś w gazecie - faktycznie sporo atrakcji, aż mi szkoda, że nie będę mogła:-( gratuluje pomysłów:-) Odpowiedz Link
18kwie2004 do wszystkich 06.01.05, 08:40 a w jakiej to gazecie? Też bym sobie poczytał. Poza tym wybór gazety do pisania jest znaczący. Odpowiedz Link
18kwie2004 aha 06.01.05, 17:59 dzięki. Na szczęśćie tu gdzie teraz jestem internet też działa. Na nieszczęście jedyne na co trafiłem z wczoraj to miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,2479693.html. Odpowiedz Link
windyga Re: aha 07.01.05, 11:26 Link nie działa... Info juz jest zapewne w archiwum gazety. Natomiast polecam portal www.gdynia.pl gdzie jest szczegółowy program gdyńskiego finału WOŚP.Bo jak rozumiem , naszemu "aprilowi" o to chodziło, hę? Odpowiedz Link
18kwie2004 linki i chodzenie 07.01.05, 13:19 dajcie spokój z tymi niedziałającymi linkami, bardzo proszę. Już parokrotnie na różnych forach zostałem uznany za oszusta podającego fikcyjne odnośniki tylko dlatego, że formatka wyborczej automatycznie dodaje kropki na końcu zdania do URLa, a ktoś nie potrafi wpaść na to że wystarczy od tyłu odciąć nieszczęsną kropkę w adresie i zadziała. A o co mi chodziło? Oczywiście że nie o program Orkiestry, bo w Gdyni nie będę i nic mi po rzeczonym. Chodziło mi o gazetowo-wyborcze wcielenie naszej pani gospodyni. Odpowiedz Link
binka szkoda, że pogoda nie dopisała:-( 10.01.05, 18:25 w niedzielę; mam nadzieję windygo, że w pomieszczeniach było wesoło na WOŚP :-) Odpowiedz Link
windyga Re: szkoda, że pogoda nie dopisała:-( 11.01.05, 10:40 W domku mam zawirousowanego kompa i nie działa mi internet, a w firmie - kupa roboty i wczoraj nawet przez moment nie byłam w poczcie prywatnej, ani na forum. To gwoli usprawiedliwenia mej nieobecnosci . Poza tym mam straszna chrype, bo w niedziele, podczas orkiestralnej imprezy w teatrze Miejskim licytowałam przez trzy godziny i głos zdarłam. Ale utragowalismy ok. 6 tys. zł. Bardzo sie cieszę.Najdrożej poszedł lot balonem dla dwóch osób (ponad godzinny z Gdyni na Kaszuby). Jego komercyjna cena, to 1200 zł, nam udało sie uwtargować 900 zł. Tez fajnie. Taka sama sume uzyskał wielki fotel, prawie królewski - złoty! No i były po 500 zł rózne rzeczy, w tym złote herby Gdyni w klapę. Na ulicach rzeczywiscie puchy, pod estrada przy Gemini - takze mało ludzi. Dopiero przyszły tłumy wieczorem, na światełko do nieba. Nie widziałam ale podobno było pieknie, kiedy światła na statkach zgasły jednocześnie, w pewnej chwili sie zapaliły. No, lece do roboty, hej Odpowiedz Link
vitalia Re: szkoda, że pogoda nie dopisała:-( 11.01.05, 17:56 No dobra ...ale co z tym spotkaniem w końcu >????? Odpowiedz Link
windyga Re: szkoda, że pogoda nie dopisała:-( 12.01.05, 10:40 Niech matka z dzieckiem decyduje, a raczej matki z dzieciami. Ja jestem juz pod tym względem bardziej samodzielna;)) Tak czy owak - jakiś wieczór, ok. 18.00. Sugeruje kafejke Cynamon przy ul.Świetojańskiej (vis a vis sklepu Reserved) - nowa, sympatyczna z pysznymi kawami i rozmitymi, oryginalnymi słodkościami. Odpowiedz Link
binka to może 13.01.05, 09:11 po 23 stycznia? po teraz wyjeżdżam:-) pozdrawiam serdecznie:-) Odpowiedz Link
windyga Re: to może 13.01.05, 13:05 okejas. Daj znak w stosownym czasie. Miłych wakacji:)) Odpowiedz Link
binka Re: to może 22.01.05, 14:23 które popołudnie w tym tygodniu wam pasuje dziewczęta? no i liczę, że windyga zaproponuje miejsce:-) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
vitalia Re: to może 23.01.05, 19:47 rena a czy ty nie możesz z nami poprostu poherbatkować?/ czemu masz zazdrościć... Odpowiedz Link
rena_gd Re: to może 23.01.05, 20:15 jeśli nie będziecie balować do północy, to chyba poherbatkować mogę;)) Odpowiedz Link
vitalia Re: to może 23.01.05, 21:45 E tam zaraz do pólnocy..Latem na bulwarze czy na Skwerze to można poszaleć ,,ale teraz ?? o nie.. Awięc czekamy na propozycję ale już taką konkretną.... Odpowiedz Link
windyga Re: to może 24.01.05, 09:58 Buuu, ja w tym tygodniu będę jeszcze bardziej niz zawsze zajeta. Mam terminową robote i własnie popołudniami. Zatem moze w przyszłym tygodniu i od razu sugeruje taka nową dziurke pt. Cynamon na Świetojańskiej.ok? Odpowiedz Link
binka Re: to może 24.01.05, 12:07 w przyszłym tygodniu to na pewno odpada czwartek i piatek -jak dla mnie; czekam na inne propozycje:-) renuś- a czemu masz nie przyjechać? my spokojnie i herbatkowo i w miarę czasowo, bo domy wzywają:-) mam nadzieję, że też dotrzesz:-* pozdrawiam śniegowo Odpowiedz Link
windyga Re: to może 24.01.05, 12:39 To może przyszła sroda, np. godz. 18.00 - Cynamon? Hę? Odpowiedz Link
binka Re: to może 24.01.05, 19:52 wstępnie mi pasuje:-) napisz kole czego szukać tego Cynamonka? Odpowiedz Link
rena_gd Re: to może 24.01.05, 20:51 przyszła środa czyli 2.02.05? dobrze liczę?;) hmmm może dotrę, dam znać dzień wcześniej:) Odpowiedz Link
windyga Re: to może 25.01.05, 09:58 Cynamon jest przy Śweietojańskiej vis a vis Reserved ( czyli tuz przed pomnikiem harcerzy), gdzie kiedys był kusnierz i jakieś indyjskie duperelki Odpowiedz Link
rena_gd Re: to może 25.01.05, 23:26 Windygoooo, a może tak dla słabszych:) proponuję zacząć tak... Rena, wychodzisz z dworca Gdynia Główna i.... tp. itd.:) z góry dziękuję:) buziaczki:) Odpowiedz Link
rena_gd Re: to może 25.01.05, 23:30 znalazłam tyle: Cynamon Kawy smakowe, koktajle, ciasta i inne pyszności ul. Świętojańska 49 81-391 Gdynia telefon: 58 781 31 31 już mi cudnie pachnie...;) trafię po zapachu:) Odpowiedz Link
binka renuś... 26.01.05, 07:25 ...wychodzisz z dworca Gdynia Głowna i idziesz sobie prosto ul Starowiejską np (może być też tak bardziej w prawo i potem już prosto ulicą 10 lutego) i aż do ulicy Świętojańskiej, która jest prostopadła do obu tych ulic; wtedy skręcasz w prawo i już idziesz sobie spoglądając na wystawy kuszące promocjami, sale'mi i przecenami aż natrafisz na Cynamonek:-) Odpowiedz Link
windyga Re: renuś... 26.01.05, 14:03 :))) W każdym razie, Cynamon jest po tej stronie ul.Świetojańskiej, co np. Urząd Miasta czy pomnik harcerzy, zatem u stóp Kamiennej Góry raczej niz po stronie totów kolejowych. E tam.Trafisz! Odpowiedz Link
rena_gd Dziewczyny... 27.01.05, 19:22 wierzycie w moją dobrą orientację w terenie czy mój długi jęzor... a właściwie jego koniec... za przewodnika:) Odpowiedz Link
rena_gd Re: Dziewczyny... 30.01.05, 22:14 winduję wątek, co by się dowiedzieć, czy spotkanko aktualne;) Odpowiedz Link
rena_gd Re: Dziewczyny... 31.01.05, 19:05 czyli będę musiała tu zajrzeć ok. 16-ej w środę, czy też będzie na tak:) ty mnie nie denerwuj;) Odpowiedz Link
windyga Re: Dziewczyny... 01.02.05, 10:40 Ja tez dzis potwierdzam, że jutro sie spotykam z Wami! Ale dla super pewnosci bądźmy jeszcze w srode na łączach tu na forum. Nigdy nie wiadomo, czy cos komus nie wypadnie. .. Odpowiedz Link
rena_gd Re: Dziewczyny... 01.02.05, 14:56 hmmm jeśli spotkanko dojdzie do skutku, to zawiadamiam, iż: na 18-tą jakoś dojadę, a pociąg powrotny osobowy mam o 20:30, za 33 min. jestem u siebie, albo dopiero SKM-kę o 21:45, która jedzie do mnie aż 57 min. więc proszę o ustalenie właściwych godzin odwiedzin, co bym się wami odpowiednio długo nacieszyła, ale nie wróciła do domu bladym świtem:) Odpowiedz Link
windyga Re: Dziewczyny... 01.02.05, 16:22 No, to może wczesniej - ja zdążę np. na 16,15. Może być? Odpowiedz Link
rena_gd Re: Dziewczyny... 02.02.05, 09:04 To się zdecydujcie o której i dajcie znać tutaj do 15-ej:) Do zobaczenia:) Odpowiedz Link
windyga Re: Dziewczyny... 02.02.05, 13:47 No, to my będziemy! I która tam jeszcze z dziewczynek, hę? Odpowiedz Link
windyga Re: :-( 02.02.05, 15:34 Juz odebrałam telefonicznie te podwójnie smutna wiadomość:(( A reszta panienek, mam nadzieje zdrowa i bez problemów dotrze? No, bo ja bede. Licze więc na Vitalie, Jantarową i Renę, tak? Odpowiedz Link
rena_gd i tak:) i tak:( 02.02.05, 22:49 Spotkanko się odbyło... w składzie: Windyga, Jantarowa, Binka i Rena:) Było jak zwykle bardzo miło, dzięki za ciekawy wieczór. Następnym razem postaram się bardziej nastawić na odbieranie, a nie na nadawanie i przerywanie:) Pozdrowionka, szkoda, że nie poznałam Vitalii:( p.s. Binuś, mam nadzieję, że w domku wszystko ok. Odpowiedz Link
binka Re: i tak:) i tak:( 03.02.05, 09:58 Mam nadzieję Renuś, że się nie gniewasz za moje przerywanie ci?:-* Cynamonek ma pyszności w karcie, w tym kawę z serduszkiem:-) Jantarowa milczała i była faktycznie jak jantar;-) Rena i windyga snuły ciekawe opowieści o życiu, a ja nie dosłuchałam do końca opowieści i o mało nie zostawiłam dziewczynom mojego rachunku:-( W pewnym momencie chciało mi się z nas śmiać, bo jak staruszeczki zaczęłyśmy opowiadać o swoich lekach:-)Ale za to z humorem i uśmiechem na twarzy. Palaczom mówimy twarde "nie"! (bój się ewko) Było mi miło, szkoda, że tak krótko byłam:-( ps 1 jak renuś w pracy było? powodzenia ci ps 2 Jasiek pod obserwacją ...zobaczymy- dzięki za troskę miłego dnia wam pozdrawiam serdecznie:-) Odpowiedz Link
jantarowa Re: i tak:) i tak:( 03.02.05, 11:57 I ja dziękuję za miłe spotkanie :) Do zobaczyska następnym razem :) Odpowiedz Link
windyga Re: i tak:) i tak:( 03.02.05, 13:39 A pamietasz Jantarowa, co miałaś mi przesłac na maupę? Odpowiedz Link
jantarowa Re: i tak:) i tak:( 03.02.05, 16:18 windyga napisała: > A pamietasz Jantarowa, co miałaś mi przesłac na maupę? Wysłałam :) Doszło? Odpowiedz Link
vitalia Re:Zabijta mnie !!! 03.02.05, 18:47 tak chciałam być...Ale,, umówiłam się w domu z osobą z innego forum i czekałam ,czekałam ,czekałam ,,,do 19.00 i ta osoba poprostu nie dojechała ,a ja myślałam ,że się wścieknę.Chciałm tę osóbkę zabrać ze sobą,bo ostatnio problemy ma wszelakiego rodzaju. No i tak zostałam wykiwana i jest mi przykro..że was nie zobaczyłazm...Buuuuu Odpowiedz Link
rena_gd Nie bijemy niewinnych;) 03.02.05, 19:17 a winnych oddajemy pod sąd forumowy:) Może tak zaplanujemy spotkanko w Dzień Kobiet? hehehe zrobimy sobie prezent wspólnymi pogaduszkami:) Bineczko, w pracy jeszcze nie byłam i nie wiem od kiedy zaczynam, mam nadzieję, że jutro dostanę informacje na ten temat. Zdrówka dla syneczka:) Jantarku, prześlę ci Lublin na skrzynkę, pospaceruj sobie trochę po nieznanym mieście:) Vitalio, szkoda, że z tą osóbką nie umówiłaś się w Cynamonie:( Ale do następnego:) Odpowiedz Link
vitalia Re: Nie bijemy niewinnych;) 03.02.05, 23:01 To właśnie miała być niespodzianka dla tej osoby ,że zabiorę ją do Cynamonu..... a z tym Osmym marcem to nie głupie wcale... Mam taką propozycję....a może by tak u mnie.... Luzik całkowity. naprawdę byłabym berdzo rada..Mówię Wam ..Coś upitraszę,jakieś ciasto się skołuje i winko może.Ale fajnie to widzę.. NO to się wypowiadać ............................... ............................ Odpowiedz Link
rena_gd Miło by było:) 04.02.05, 09:09 Nie wiem, jakie plany mają dziewczyny, to dość odległy termin, ale propozycja jest kusząca:) Dziękujemy:) Odpowiedz Link
windyga Re: Miło by było:) 04.02.05, 10:52 Czy to aby nie bedzie parapetówka?:)) A jak juz, to chyba doś daleko do Ciebie od centrum.zatem potrzebna bedzie instrukcja i moze wspólne dogadywanie sie w kwestii transportu. No, ale to jeszcze troche czasu... Vitalio, czy chodziło o Vike? Odpowiedz Link
vitalia Re: Miło by było:) 04.02.05, 16:08 ad.1)Dojechać do mnie jest łatwiej niż się wydaje...Trajtek 3 minuty drogi i dom widać az przystanku.. ad.2)Tak ,,chodzło o vikę.. No mówię Wam będzie odlotowo.....Zresztą od kolejki też może 5 minut piechotką.Naprawdę powiadam wam, zróbmy tą imprezkę.. Odpowiedz Link
binka Re: Miło by było:) 04.02.05, 18:24 och-i - to jak miło:-) dziękuję vitalio z góry:-) Odpowiedz Link
rena_gd Re: Miło by było:) 04.02.05, 20:55 Vitalio, czy mogę na skrzynkę otrzymać informacje o miejscu twojego zamieszkania, oczywiście nie chodzi o dokładny adres, tylko przynajmniej o miasto i dzielnicę, to mniej więcej teoretycznie się przygotuję:) Odpowiedz Link
vitalia Re: Miło by było:) 06.02.05, 20:19 rena masz @@@@@@ ... binka ...Super będzie !!!! Odpowiedz Link
rena_gd Re: Miło by było:) 07.02.05, 10:30 Była taka komedia romantyczna z Meg Ryan i Tomem Hanksem "Masz wiadomość"... ech... jakie to było naiwne i piękne:) Dzięki za maila, Vitalio:) Dziewczyny, czyli nic nie planujcie w Dzień Kobiet, popołudnie spędzamy u Vitalii:) Odpowiedz Link
vitalia Re: Miło by było:) 07.02.05, 12:48 Tak jest...I może jeszcze ktoś chętny się załapie ?? Odpowiedz Link