maryska3 25.10.05, 22:49 Prosze, kolezanka pilnie potrzebuje, może ktos zna??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bert.d.s Re: polski ginekolog w Antwerpii -pilne!!! 26.10.05, 04:11 O ile mi wiadomo, nie ma takowego. A dlaczego koniecznie musi byc polski? Belgijscy tez sa OK. Znam paru dobrych. Odpowiedz Link
maryska3 Re: polski ginekolog w Antwerpii -pilne!!! 26.10.05, 13:41 Skoro nie ma, to prosze o namiary na jakiegos belgijskiego. Dzieki bardzo! Odpowiedz Link
bert.d.s Re: polski ginekolog w Antwerpii -pilne!!! 26.10.05, 15:40 maryska3 napisała: > Skoro nie ma, to prosze o namiary na jakiegos belgijskiego. Dzieki bardzo! Bez zenady zrobie reklame mojemu ulubionemu ginekologowi. Dr. Marianne Stevens, przyjmuje prywatnie w Edegem, Mechelsesteenweg 418. Mozna umowic sie telefonicznie pod nr. 03/4540170. Swietna babka. Angielski i francuski bez problemu, rzecz jasna. Odpowiedz Link
bachatka Gin w brukseli 15.11.05, 11:15 A w Brukseli ktoras ma jakiegos godnego polecenia? Ale zeby poza fancuskim mowil (a) tez po flamandzku, angielsku lub polsku. Nie pilne. Odpowiedz Link
maryska3 dziekuję w imieniu kolezanki 27.10.05, 20:18 dziekuję w imieniu kolezanki.Ona nie ma internetu,wiec to dla niej był kłopot.Pozdrawiam Odpowiedz Link
antybe Re: dziekuję w imieniu kolezanki 27.10.05, 21:41 maryska3 napisała: > dziekuję w imieniu kolezanki.Ona nie ma internetu,wiec to dla niej był > kłopot.Pozdrawiam a to co koleznka zacionzyla? Odpowiedz Link
onlyania Re: dziekuję w imieniu kolezanki 28.10.05, 17:42 przeciez jest wyraznie napisane, ze kolezanka ma klopot, bo nie ma internetu i potrzebuje ginekologa. Jak ja nie mialam jeszcze internetu to poszlam do dentysty i juz mam internet... Odpowiedz Link
paw_dady Re: dziekuję w imieniu kolezanki 28.10.05, 19:40 onlyania napisała: > Jak ja nie mialam jeszcze internetu to poszlam do dentysty i juz mam internet.. > . masz zeby na wifi?! Odpowiedz Link
jakubsky Re: dziekuję w imieniu kolezanki 30.11.05, 09:51 > Jak ja nie mialam jeszcze internetu to poszlam do dentysty i juz mam internet. ciekawa logika swoja droga, mnie najbardziej rozwala niemiecki system kiedy ginekolog i dentysta przyjmuja razem (czesto po prostu jest to tylko jeden budynek, ale sama idea jest dla mnie cool...) przeglad i tu i tu.... Odpowiedz Link
vico1 Re: dziekuję w imieniu kolezanki 30.11.05, 20:42 Wszystko zalezy gdzie ma sie zeby :) Odpowiedz Link
paw_dady Re: dziekuję w imieniu kolezanki 01.12.05, 00:33 vico1 napisał: > Wszystko zalezy gdzie ma sie zeby :) freudysta ;P Odpowiedz Link