paw_dady Re: puk puk 06.09.06, 14:22 boe_ napisała: > no my to dzisiaj marnie :) a czemu marnie? hi hi Odpowiedz Link
boe_ Re: puk puk 06.09.06, 18:06 no niech pomysle...:) no ja to marnie bo mam stresa przed obrona :) peter ma stresa bo wczoraj sasiedzi krzyczeli w nocy przez okno ze nasla na nas policje :) andrzej tez ma chyba jakiegos stresa bo caly dzien chodzi po domu i jeczy :) jeden zbyszek jest w formie, bo wiedzial kiedy wyjsc :) Odpowiedz Link
paw_dady Re: puk puk 11.09.06, 18:55 boe_ napisała: > no niech pomysle...:) ciotka samo zlo kombinuje znow ;P > no ja to marnie bo mam stresa przed obrona :) nadal masz czy juz wybronilas? > peter ma stresa bo wczoraj sasiedzi krzyczeli w nocy przez okno ze nasla na nas policje :) > to fakt ale jezyk antwerpskei policji jest prosty; EEEEEEE ! znaczy prosze pana poprosze dokumenty pojazdu > andrzej tez ma chyba jakiegos stresa bo caly dzien chodzi po domu i jeczy :) cienias, twardy maby ;o) > jeden zbyszek jest w formie, bo wiedzial kiedy wyjsc :) i pomidorki mu nei zaszkodzily ;) Odpowiedz Link
boe_ Re: puk puk 12.09.06, 09:53 paw_dady napisała: > > no ja to marnie bo mam stresa przed obrona :) > nadal masz czy juz wybronilas? rany, w tej chwili to juz apogeum! godzina zero jest w piatek o 16, a ja tu juz dzisiaj mam stan przedzawalowy kto ma jakies dobre rady na ukojenie nerwow? poza modlitwa do ducha swietego i koniakiem, bo takie juz dostalam :) Odpowiedz Link
paw_dady Re: puk puk 12.09.06, 17:23 boe_ napisała: > paw_dady napisała: > > nadal masz czy juz wybronilas? > > rany, w tej chwili to juz apogeum! godzina zero jest w piatek o 16, a ja tu juz dzisiaj mam stan przedzawalowy > coby miec taki stan musiesz miec wpierw serce ;D > kto ma jakies dobre rady na ukojenie nerwow? poza modlitwa do Ducha Swietego i > koniakiem, bo takie juz dostalam :) a co sie stanie jak oblejesz? Odpowiedz Link
kasiabru Re: puk puk 12.09.06, 12:32 piers jest najlepszym lekarstwem, nieprawdaz? lol Odpowiedz Link
paw_dady Re: puk puk 12.09.06, 17:24 kasiabru napisała: > piers jest najlepszym lekarstwem, nieprawdaz? lol a nie ;P Odpowiedz Link
kasiabru Re: puk puk 12.09.06, 22:28 a ja myslalam, ze chlopakom to sie to nie zmienia z wiekiem ;-) znaczy uwuelbienie dla piersi. Odpowiedz Link
paw_dady Re: puk puk 17.09.06, 22:23 kasiabru napisała: > a ja myslalam, ze chlopakom to sie to nie zmienia z wiekiem ;-) > znaczy uwuelbienie dla piersi. wiesz zmienia sie cel tego uwielbienia kucnia-konsumpcja ;) Odpowiedz Link