paw_dady 03.12.06, 21:32 jak to znajdziecie mozemy sie klocic dalej ;D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paczula8 Cześć Pawiu:))) 04.12.06, 11:40 fajnie tu, zacisznie ... a moze to tylko pozory?;))) Odpowiedz Link
paw_dady Re: Cześć Pawiu:))) 05.12.06, 21:11 paczula8 napisała: > fajnie tu, zacisznie ... a moze to tylko pozory?;))) jak w dzungli nie dowiesz sie poki nie nadepniesz na spiacego tygryska ;) Uszanowania PD PS czasem tu Zuza czy Vico wpadaja - w odroznienie do "usrendnionego epsa" fajnie sie z nimi gada ;) Odpowiedz Link
paczula8 Stary tygrys mocno spi ... 06.12.06, 00:15 ... dopoki nie poczuje swiezego mieska;) no dobra , bede uwazala:) > PS czasem tu Zuza czy Vico wpadaja - PS pozdrawiam Zuze i Vico ...:))) Odpowiedz Link
boe_ jaki tygrys... 06.12.06, 16:19 nudno tu jak w polskim filmie ale pozdrawiam paczule i pawia i vico i dokiego :) Odpowiedz Link
paczula8 Zuza? :) 06.12.06, 17:59 Fajnie, że sa tu jacyś żywi ludzie:) ... eee pozdrawiam wszystkich:))) Odpowiedz Link
boe_ Re: Zuza? :) 06.12.06, 23:13 vel xuxa vel boe :) a skoro juz w temacie..dlaczego wszyscy sie wyniesli? Odpowiedz Link
vico1 Re: Zuza? :) 07.12.06, 23:19 Nie tyle sie wyniesli, co zajeli sie rozmnazaniem ;) Wprowadzilismy tutaj cisze dla niedospanych rodzicow. Odpowiedz Link
boe_ Re: Zuza? :) 08.12.06, 10:10 vico1 napisał: > Nie tyle sie wyniesli, co zajeli sie rozmnazaniem ;) no ale przeciez nie przez podzial komorki, chyba maja chwile wytchnienia?:) > Wprowadzilismy tutaj cisze dla niedospanych rodzicow. a niedospanym niewolnikom miedzynarodowych korporacji to niby jest latwiej ?:) Odpowiedz Link
vico1 Re: Zuza? :) 08.12.06, 21:17 Gdyby tak przez podzial komorki, mozna pozazdroscic pantofelkom. Mniej przyjemnosci, ale rach-ciach :) >a niedospanym niewolnikom miedzynarodowych korporacji to niby jest latwiej ?:) Sami sa sobie winni. Mogli sie zajac szewiectwem, rybactwem, albo dresiastwem. Odpowiedz Link
paw_dady Re: Zuza? :) 09.12.06, 20:22 vico1 napisał: > Sami sa sobie winni. Mogli sie zajac szewiectwem, rybactwem, albo dresiastwem. albo serwisem lancuchow na szyje ;) Uszanowania PD Odpowiedz Link
paw_dady Re: Zuza? :) 09.12.06, 20:21 boe_ napisała: > vico1 napisał: > > > Nie tyle sie wyniesli, co zajeli sie rozmnazaniem ;) > > no ale przeciez nie przez podzial komorki, chyba maja chwile wytchnienia?:) a to ten papieros PO. A jak ktos nie pali ma przerabane. > > Wprowadzilismy tutaj cisze dla niedospanych rodzicow. > > a niedospanym niewolnikom miedzynarodowych korporacji to niby jest latwiej ?:) no nie mwo w pracy nei pospisz? idz do EPSO ;D Uszanowania PD Odpowiedz Link
paw_dady Re: Zuza? :) 09.12.06, 20:20 boe_ napisała: > vel xuxa vel boe :) to mi zostal oz projektu w Portugalii jak kolega mowil, ze pdowiezie mnie swoim citroenem Zara. Ja a co to takiego a on pokazuje Xare. Potme okazala sie, ze Xuxa to Zuza ;) > a skoro juz w temacie..dlaczego wszyscy sie wyniesli? A skad ja tu jezdym ;) Uszanowania PD Odpowiedz Link