kasiuniunia 18.11.03, 23:30 czy jest mozliwosc wyslania sms z netu na numer 4853...itd.jest to numer komorki w sieci belgijskiej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paw_dady Re: sms z netu 19.11.03, 00:03 kasiuniunia napisała: > czy jest mozliwosc wyslania sms z netu na numer 485 to BASE zacznij szukac moze na ich sajcie: www.base.be ɯ...itd.jest to numer > komorki w sieci belgijskiej? Odpowiedz Link
grzegorz_gajowniczek Re: sms z netu 19.11.03, 07:33 Wiec juz informuje. Prefix ktory podalas rzeczywiscie pochodzi z sieci BASE i od razu na wstepie smutna informacja. Nie ma mozliwosci (o ile wiem) wysylania smsow z internetu na telefony tej sieci. Nigdy odkad uzywam base takiej mozliwosci nie bylo ze strony oficjalnej base, jedynie z takiej jednej strony, ktorej adresu juz nie pamietam. A nie pamietam, bo juz czas jakis temu i z tamtej strony nie ma mozliwosci wysylania smskow... niestety. W ogole te smsy z netu to albo dochodzily na BASE albo nie, jak chcialy, wiec jak cos pilnego, waznego itp, to ja bym na tym nie polegal. W ogole BASE SUX g. Odpowiedz Link
chanelek Re: sms z netu 19.11.03, 18:03 jezeli chodzi o Base to nie wiem zbyt duzo na ten temat ale za to wiem ze Mobistar ma taka mozliwosc ale niestety mozna wyslac z sieci tylko 1 darmowy sms dziennie, nie jest to zbyt duzo ale zawsze cos !!! www.mobistar.be pozdrawiam Chanelek Odpowiedz Link
bayah Re: sms z netu 19.11.03, 19:23 Ja jestem w Proximusie. Kiedys mozna bylo wyslac kilka SMS-ow dziennie gratis, teraz tez tylko jeden, w dodatku trzeba miec abonament Proximusa. Ale takie same zmiany zachodza w Polsce. Moja mama jest na Erze, kiedys mozna bylo wysylac darmowe SMS-y na Ere do oporu, teraz trzeba sie logowac przez internet i czasem system i tak odrzuca wysylany SMS... Odpowiedz Link