moooni 02.04.07, 00:04 :-) Ja tylko tak, na chwilę, zaczepić chciałam :) Dobry nastroj mam, mamusia jest u mnie, zwiedzamy okoliczne wsie, lepimy pierogi i jeździmy autem pod prąd. Fajnie jest :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
podly.krzys Re: :-) 02.04.07, 01:45 Gratuluje podzielności uwagi ! Jechać pod prąd i jednocześnie lepić pierogi.. .. ho ho ho.. teżbym tak kściał ;-) Odpowiedz Link
maciek.zwany.jajem Re: :-) 02.04.07, 11:49 Moooni dlaczego jeździcie po prąd? Samochód z napędem elektrycznym? Odpowiedz Link
roman_j Re: :-) 02.04.07, 12:25 moooni napisała: > :-) > Ja tylko tak, na chwilę, zaczepić chciałam :) A zaczepiaj. Nawet częściej i nie tylko na chwilę. :-)) > Dobry nastroj mam, mamusia jest u mnie, zwiedzamy okoliczne wsie, lepimy > pierogi i jeździmy autem pod prąd. Fajnie jest :) Uczycie lepić pierogi Anglików z okolicznych wsi? To rozumiem. Wnosisz istotny wkład w rozwój kultury brytyjskiej. Tylko nie gotuj flaków, a jeśli już, to nie mów autochtonom, z czego zrobiona jest ta potrawa. ;-)) Odpowiedz Link
moooni Re: :-) 13.04.07, 15:20 gazelka74 napisała: > Ooo, > cześć Moooni ;))) Ooooooo, cześć Gazelkoooooo ;-) M. Odpowiedz Link