awronia 12.06.03, 13:40 ...byłam dziś, bo nie mogę zyc bez truskawek. Idę sobie obok jakiegoś stoiska, na którym stoja kosmetyki. Na kawałku tekturki napis "ZAPACHY POD PACHY 10 ZŁ" i obok naklejone zdjęcie czyjejś pachy. Reklama dźwignią handlu??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Re: Na rynku... 12.06.03, 14:21 awronia napisała: > Reklama dźwignią handlu??? W zasadzie tak. Dopóki komuś nie przyjdzie do głowy reklamować w ten sposób np. papier toaletowy... A tak na marginesie, to po ile dziś stoją truskawki? :-) Odpowiedz Link
roman_j Re: Na rynku... 12.06.03, 15:42 awronia napisała: > cena torunska 3,5-5 pln Za kilogram, czy za łubiankę? Odpowiedz Link
moooni Re: Na rynku... 12.06.03, 16:04 roman_j napisał: > Za kilogram, czy za łubiankę? W moim osiedlowym sklepiku są po 3zł za kilogram, ale darmo bym ich nie chciała. Chyba pamiętają zeszły tydzien... -- moooni@gazeta.pl icq 46479443 Odpowiedz Link
roman_j Re: Na rynku... 12.06.03, 16:09 moooni napisała: > W moim osiedlowym sklepiku są po 3zł za kilogram, ale > darmo bym ich nie chciała. Chyba pamiętają zeszły > tydzien... Jak jeszcze co nieco pamiętają, to nie są w takim złym stanie. ;-)) Odpowiedz Link
moooni Re: Na rynku... 12.06.03, 16:03 awronia napisała: > ...byłam dziś, bo nie mogę zyc bez truskawek. Idę sobie obok jakiegoś > stoiska, na którym stoja kosmetyki. Na kawałku tekturki napis "ZAPACHY POD > PACHY 10 ZŁ" i obok naklejone zdjęcie czyjejś pachy. Reklama dźwignią > handlu??? W poniedziałek byłam na naszym płockim targowisku i widziałam reklamę: "BLUSKI - 10 złotych". Moze sobie kupimy? Rózowe z falbanką, całkiem ślYczne, ładnie byśmy w takich bluSkach wyglądali na forumowych spotkaniach :)) -- moooni@gazeta.pl icq 46479443 Odpowiedz Link
zenobius1 Re: Na rynku... 17.06.03, 09:35 moooni napisała: > awronia napisała: > > > ...byłam dziś, bo nie mogę zyc bez truskawek. Idę sobie obok jakiegoś > > stoiska, na którym stoja kosmetyki. Na kawałku tekturki napis "ZAPACHY POD > > > PACHY 10 ZŁ" i obok naklejone zdjęcie czyjejś pachy. Reklama dźwignią > > handlu??? > W poniedziałek byłam na naszym płockim targowisku i widziałam > reklamę: "BLUSKI - 10 złotych". Moze sobie kupimy? Rózowe z falbanką, całkiem > ślYczne, ładnie byśmy w takich bluSkach wyglądali na forumowych spotkaniach :)) I jeszcze byśmy się wyróżniali i byli łatwio do znalezienia. :-)))) > > -- > moooni@gazeta.pl > icq 46479443 Odpowiedz Link