awronia 11.09.03, 17:52 Kilka dni temu porzucilam moje dotychczasowe miejsce pobytu w Stanach i przenioslam sie na Floryde. Poki co podziwiam plaze, palmy i inne takie. Wszysko pieknie tylko Donna Jonsona nie widac.... Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Re: pozdrowienia z Miami 11.09.03, 18:13 Gdzie się tam szwędasz po obcych landach! ;-)) Wracaj do Ojczyzny. Czekamy na Ciebie (i anakonda się stęskniła). :-)) Odpowiedz Link
dzwonnik Re: pozdrowienia z Miami 12.09.03, 08:24 roman_j napisał: > Gdzie się tam szwędasz po obcych landach! ;-)) Wracaj do Ojczyzny. Czekamy na > Ciebie (i anakonda się stęskniła). :-)) > Wlasnie, czy wiesz jak u nas cudownie liscie opadaja z drzew... jak chlodne powietrze wkrada sie z coraz to wieksza sila przynoszac zimny deszcz... jak nostalgia i niezrozumiala tresc chodzi Ci po glowie... jak wyczekujesz weekendu, zeby z rana wybrac sie do lasu na grzyby... wiedzac, ze i tak nic nie znajdziesz..., jak myslisz o minionym juz lecie i o tym, ze nic juz go nie wroci... ze przed Toba dluga, mrozna zima... i wreszcie, ze za pol roku znowu przyjdzie lato... :-)) A wszystko takie prawdziwe..., pozbawione falszu i przeklamania i ... niezastapione! ...Nie wiem czy jest taki drugi kraj, drugie miejsce... w ktorym owe doznania moga byc tak silne... Odpowiedz Link
awronia Re: pozdrowienia z Miami 12.09.03, 18:17 Grzyby!!!! Jak ja bym sobie grzybka zjadla. Kureczke taka na ten przyklad! Ze smietanka!! Atrakcji poki co nie brakuje. Wlasnie rozstrzyga sie kwestia czy szalejacy na haiti huragan Izabella przyjdzie do Miami czy gdzies sobie skreci. Poki co miejscowi kupuja zapasy wody mineralnej i butle z gazem. My jednak stawiamy na piwo :) Odpowiedz Link
naka Re: pozdrowienia z Miami 12.09.03, 21:33 Awronia, dmuchnij troche ciepełka !! Niech ta nasza polska jesien troche jeszcze sie ociepli !! I niech te chmurne i mgliste dni przerodza sie jeszcze w słoneczne, jesienne babie lato !!!! Do miłego. Odpowiedz Link