roman_j 22.09.08, 17:24 Mamy nowe możliwości na forum. Na razie są one dostępne tylko na forach prywatnych. Można zmieniać rozmiar czcionki i jej kolor. Można też łączyć te zmiany. Można też wstawiać listy: Pozycja 1 Pozycja 2 CytatNo i ładnie cytować swoich rozmówców. ;-)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ernest_pinch Re: Nowe możliwości na forum 22.09.08, 20:12 Hmmmm. Wykupiles nowy modul, wzbogacajac mozliwosci pisania? ;-) Odpowiedz Link
roman_j Re: Nowe możliwości na forum 22.09.08, 20:44 Powinieneś pracować w Agorze. Masz naprawdę dobre pomysły na zarobienie pieniędzy. A oni nie mając kogoś takiego jak Ty, dali to wszystkim za darmo. :-)) Odpowiedz Link
beerek Re: Nowe możliwości na forum 23.09.08, 08:38 Cytatmika_p napisała: no pasaran no jestem pod wrażeniem tej "nowoczesności w domu i zagrodzie" :D Odpowiedz Link
beerek Re: Nowe możliwości na forum 23.09.08, 08:39 ups, zagalopowałem się chyba z wielkością czcionki ;D Odpowiedz Link
roman_j Re: Nowe możliwości na forum 23.09.08, 09:36 Cytat ups, zagalopowałem się chyba z wielkością czcionki ;D Troszeczkę... ;-)) Odpowiedz Link
maciek.zwany.jajem Re: Nowe możliwości na forum 04.10.08, 13:20 Z tego co zauważyłem nowinki niezbyt powszechnie przyjmują się. Odpowiedz Link
roman_j Re: Nowe możliwości na forum 04.10.08, 13:45 Niestety, te możliwości są dostępne tylko na forach prywatnych, a tutaj mnie dotąd ich raczej nie brakowało. Za to często na forach publicznych chciałem coś podkreślić lub pogrubić, żeby zwrócić na to uwagę. :-)) Odpowiedz Link
mika_p Re: Nowe możliwości na forum 05.10.08, 16:43 Zawsze można p.o.k.r.o.p.k.o.w.a.ć albo _dolnie__popodkreślać_ :) Odpowiedz Link
moooni Re: Nowe możliwości na forum 05.10.08, 20:12 ..albo po prostu sprywatyzować główne forum :) M. Odpowiedz Link
roman_j Re: Nowe możliwości na forum 05.10.08, 20:42 Tak by było pewnie najlepiej, ale sza, bo jeszcze ktoś pomyśli, że to jest możliwe i zacznie ze strachu głupoty na głównym wypisywać. ;-)) Odpowiedz Link
roman_j Re: Nowe możliwości na forum 05.10.08, 20:41 Kropkowania nie znałem. Podkreślanie dolne słabo się rzuca w oczy. :-)) Odpowiedz Link
hiubi Re: Nowe możliwości na forum 12.10.08, 19:25 tylko komu się chce dopisywać te znaczki... powinni dodać klasyczne ikonki. Odpowiedz Link
roman_j Re: Nowe możliwości na forum 13.10.08, 12:32 Może i do tego w kolejnym jakimś kroku dojdą. :-)) Odpowiedz Link
moooni Re: Nowe możliwości na forum 15.10.08, 17:44 Ja ze wsi jestem, u mnie nie działa :( Znaczy się - pewnie działa, ale mi się nie chce tagów ręcznie wpisywać, a żadnych gotowych guzików nie widzę :( Odpowiedz Link
roman_j Re: Nowe możliwości na forum 15.10.08, 18:18 Guziczków nie ma. Ściągi z tagami też nie. To faktycznie trochę utrudnia. :-)) Odpowiedz Link