intruder 30.11.03, 23:58 Jak tam ma sie sprawa opisywana w watku "Cos dla mnie?" Czy odbyly sie juz pierwsze/kolejne szkolenia/spotkania? Jestescie obaj zaangazowani? Co myslicie jak dotad o tej inicjatywie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j W imieniu swoim i Dzwonnika 01.12.03, 06:18 Sprawa ma się dobrze. Odbyły się już dwa spotkania. Pierwsze było kwalifikacyjne. Zaproszono na nie 45 osób (z ponad 140 chętnych) w tym dwie z Płocka, ale drugą osobą nie był Dzwonnik. Po tym pierwszym spotkaniu wybrano 27 osób do dalszego szkolenia. Ponieważ jest to program szkolenia liderów, więc było tam miejsce tylko dla najwyżej jednego zainteresowanego z danej miejscowości. Ja znalazłem się w gronie wybranych. Obecnie jestem na etapie tworzenia grupy lokalnej. A na pytanie, co myślę o tej inicjatywie, odpowiem krótko: zdania nie zmieniłem. :-)) Odpowiedz Link
intruder Re: W imieniu swoim i Dzwonnika 01.12.03, 15:29 roman_j napisał: > Obecnie jestem na etapie > tworzenia grupy lokalnej. A na pytanie, co myślę o tej inicjatywie, odpowiem > krótko: zdania nie zmieniłem. :-)) > Czyli wszystko po Twojej mysli, ok. Tylko nie daj sie wiecej ciagnac za jezyk bo mysle, ze nie jestem jedyny zaiteresowany przejrzystoscia zycia publicznego w Plocku. Odpowiedz Link
roman_j Re: W imieniu swoim i Dzwonnika 07.12.03, 18:52 intruder napisał: > Czyli wszystko po Twojej mysli, ok. W zasadzie tak. > Tylko nie daj sie wiecej ciagnac za jezyk bo mysle, ze nie jestem jedyny > zaiteresowany przejrzystoscia zycia publicznego w Plocku. Hmmm. "nie daj się ciągnąć za język" to znaczy "nic nikomu nie mów". Może chciałeś jednak napisać "nie każ się ciągnąć za język"? :-)) Choć ja wolałbym się właśnie nie DAĆ ciągnąć za język. Przynajmniej dopóki nie będzie się już czym pochwalić. Na razie bardziej służy mi cisza, niż rozgłos. :) Odpowiedz Link
intruder Re: W imieniu swoim i Dzwonnika 07.12.03, 23:38 roman_j napisał: > Może > chciałeś jednak napisać "nie każ się ciągnąć za język"? :-)) Jakbys zgadl:) > Choć ja wolałbym się właśnie nie DAĆ ciągnąć za język. Przynajmniej dopóki nie > będzie się już czym pochwalić. Na razie bardziej służy mi cisza, niż rozgłos. :) Ok rozumiem. Czekam wiec w ciszy:) Odpowiedz Link