xkropka 30.01.04, 08:58 zaniedbywana przez głupki! Co oni sobie myślą??? Założyli forum, zaprosili do lasu, anomalii napłodzili i teraz zostawili wszystko samopas! Ja się tak nie bawię! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alka_xx Re: Czuję się 30.01.04, 09:14 No własnie, bo anomalia to takie ...no wlasnie co? takie cóś, co zgodnie z regułą samo paść się może, a nawet powinno! Rozumiem, że Ty nie anomalia i lubisz byc " pasana"? hihi a_xx Odpowiedz Link
xkropka Re: Czuję się 30.01.04, 15:09 Jasne, że nie jestem anomalią! a pasać się byle komu też nie pozwalam. A anomalie jak przywykną do rozpasania, to ja się nawet boję pomyśleć, co się stać może... Odpowiedz Link
ta Re: Czuję się 31.01.04, 00:37 Goopki powiedziały pas pasaniu, teraz pasać się trza samemu lub paść. Ta_ Odpowiedz Link
procesor Re: Czuję się 04.02.04, 21:34 Albo prze-pasać szatę swą, pył z sandałów strząsnąć i w droge daleką na kraj świata wyruszyć.. Odpowiedz Link
glupka_lesna oj nie, nie, to nie tak! 06.02.04, 13:15 xkropka napisała: > Założyli forum, zaprosili do lasu, anomalii napłodzili i teraz zostawili wszystko samopas! sprawa jest powazniejsza. ale to sprobujemy w innym watku wyjasnic, no. glupka Odpowiedz Link