Dodaj do ulubionych

Silownia intelektualna

28.01.03, 08:11
Specjalnie dla myslenic, bo i moje cos ostatnio uciekaja plochliwie.
Troche krzepy chyba dobrze im zrobi?
Obserwuj wątek
    • glupka_lesna Re: Silownia intelektualna 28.01.03, 12:04

ja sobie tak mysle, ze chyba niekoniecznie.
      bo jak juz uciekaja, to krzepniejszymi bedac, tylko szybciej zwieja.
      trzeba je naklonic, zeby zostac zechcialy (czyli unieruchomic najlepiej), angazujac je w gre w szachy na ten przyklad.
      (Imagine coraz bardziej potrzebny tutaj jest, jak widze)
      ryzykowniej znacznie (ale i rezultaty swietniejsze) jest zaangazowac je w jakies dyscypliny polegajace na przybieganiu w miejsce i na czas, to jeszcze konkurowac ostro beda.
      tylko dokladnie co to za sport bedzie, taki promyslenicki, to ja jeszcze nie wiem.
      • xkropka Re: Silownia intelektualna 28.01.03, 13:11
        Zawszeć to sport można połączyć z siedzeniem na miejscu i do tegop jeszcze z
        całkowitą niemożnością opuszczenia stanowiska - takie galery na ten przykład.
        Gwarantowane, że po przepłynięciu dystansu z Kadyksu do Wenecji już się nigdzie
        myślenice nie bedą miały siły wybrac...
        • glupek_lesny Re: Silownia intelektualna 29.01.03, 07:10
          Tyle ze ja nie chce swych myslenic nigdzie przykuwac, co ja je bede zmuszal? A i na galerach warunki marne, jeszcze mi padna zupelnie i wtedy bedzie bieda :((
          • trzcina O wolność dla myślenic 30.01.03, 00:17

Już ja widzę, co tu się szykuje. Zamach na myślenicką wolność.
            Myslenice w niewoli nikną do skutku. Są, są. Potem pyk i nie ma. Zamiast
            myślenic, widzisz ciemność. Nielicznym udaje się takiego losu uniknąć, nie
            liczyłabym jednak na to.
            Śp. jedna moja myślenica straciła jednak życie nie gdzie indziej, a na
            i_siłowni. Za duże ciężary nałożyła na nieprzygotowane mięśnie i ją
            przytrzasło. Niech spoczywa.
            Dlatego siłownia tak, bez kajdan, za to z cenzurą. No przykro mi, niestety,
            trzeba to na głos wreszcie powiedzieć. Jeśli zostawimy myślenicom wolny wybór
            obciążeń i nie ustawimy im jakiegoś racjonalnego treningu, większość życie na
            siłowni odda. Cóż, że bez jęku.
            A powyższe oznacza, że musiałabym tam z nimi chodzić. To ja nie wiem. Z sobą
            dość się nachodzę tu i tam.
            t.))

• glupek_lesny Re: O wolność dla myślenic 30.01.03, 07:33
              Och, jej! przeciez wlasnie pisalem, ze przykuwac myslenic nie mozna!
              Ale jesli chodzic z nimi nie chcesz, to moze jakas rozrywke w domu zaproponowac? Chocby szachy albo co takiego?
    • fnoll Re: Silownia intelektualna 05.02.03, 02:15
      chcesz miec krzepe, to zuj rzepe
      • glupki_lesne Re: Silownia intelektualna nt 01.03.05, 18:33
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka