glupek_lesny 28.01.03, 08:11 Specjalnie dla myslenic, bo i moje cos ostatnio uciekaja plochliwie. Troche krzepy chyba dobrze im zrobi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glupka_lesna Re: Silownia intelektualna 28.01.03, 12:04 ja sobie tak mysle, ze chyba niekoniecznie. bo jak juz uciekaja, to krzepniejszymi bedac, tylko szybciej zwieja. trzeba je naklonic, zeby zostac zechcialy (czyli unieruchomic najlepiej), angazujac je w gre w szachy na ten przyklad. (Imagine coraz bardziej potrzebny tutaj jest, jak widze) ryzykowniej znacznie (ale i rezultaty swietniejsze) jest zaangazowac je w jakies dyscypliny polegajace na przybieganiu w miejsce i na czas, to jeszcze konkurowac ostro beda. tylko dokladnie co to za sport bedzie, taki promyslenicki, to ja jeszcze nie wiem. Odpowiedz Link
xkropka Re: Silownia intelektualna 28.01.03, 13:11 Zawszeć to sport można połączyć z siedzeniem na miejscu i do tegop jeszcze z całkowitą niemożnością opuszczenia stanowiska - takie galery na ten przykład. Gwarantowane, że po przepłynięciu dystansu z Kadyksu do Wenecji już się nigdzie myślenice nie bedą miały siły wybrac... Odpowiedz Link
glupek_lesny Re: Silownia intelektualna 29.01.03, 07:10 Tyle ze ja nie chce swych myslenic nigdzie przykuwac, co ja je bede zmuszal? A i na galerach warunki marne, jeszcze mi padna zupelnie i wtedy bedzie bieda :(( Odpowiedz Link
trzcina O wolność dla myślenic 30.01.03, 00:17 Już ja widzę, co tu się szykuje. Zamach na myślenicką wolność. Myslenice w niewoli nikną do skutku. Są, są. Potem pyk i nie ma. Zamiast myślenic, widzisz ciemność. Nielicznym udaje się takiego losu uniknąć, nie liczyłabym jednak na to. Śp. jedna moja myślenica straciła jednak życie nie gdzie indziej, a na i_siłowni. Za duże ciężary nałożyła na nieprzygotowane mięśnie i ją przytrzasło. Niech spoczywa. Dlatego siłownia tak, bez kajdan, za to z cenzurą. No przykro mi, niestety, trzeba to na głos wreszcie powiedzieć. Jeśli zostawimy myślenicom wolny wybór obciążeń i nie ustawimy im jakiegoś racjonalnego treningu, większość życie na siłowni odda. Cóż, że bez jęku. A powyższe oznacza, że musiałabym tam z nimi chodzić. To ja nie wiem. Z sobą dość się nachodzę tu i tam. t.)) Odpowiedz Link
glupek_lesny Re: O wolność dla myślenic 30.01.03, 07:33 Och, jej! przeciez wlasnie pisalem, ze przykuwac myslenic nie mozna! Ale jesli chodzic z nimi nie chcesz, to moze jakas rozrywke w domu zaproponowac? Chocby szachy albo co takiego? Odpowiedz Link