Dodaj do ulubionych

Miejsca pracy dla programistow

IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.13, 15:09
Jestem dyplomowanym programistą (mgr informatyki) z niewielkim doświadczeniem zawodowym. Do tej pory pracowałem w jednej firmie - przez grzeczność jej nie wymienię - gdzie dostawałem 1600 zł na rękę czego również przez grzeczność nie skomentuję. Szukam dobrego pracodawcy w okolicach Wrocławia gotowego zainwestować w człowieka bez długiego CV, ale z dużą wiedzą i udokumentowanym wykształceniem. Czy ktoś z Was mógłby mi kogoś polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: piotr Re: Miejsca pracy dla programistow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.13, 19:28
      Jakie znasz technologie? U mnie szukają programisty C# (wystarczy okolo 1 rok doswiadczenia i znajomość: C#, .NET, XML, XSD, WCF + dosyc dobry angielski (bryt. firma, cala komunikacja po ang.)
    • Gość: Nybali Re: Miejsca pracy dla programistow IP: *.kielce.vectranet.pl 17.12.13, 13:52
      Fajne warunki daje z tego co kojarzę SMT Software. Nie wiem, czy aktualnie kogoś rekrutują, ale na pewno warto się zakręcić wkoło pracy tam - znajomy, który siedzi u nich już jakiś czas bardzo sobie chwali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka