Dodaj do ulubionych

Focus wraca do gry

IP: *.forweb.pl 07.11.08, 12:30
Ech, uwielbiam przedprodukcyjne foty samochodów. Jak przyjdzie co do czego, to zaserwują nam coś w stylu obecnego Focusa, czyli nuuuuda.
Obserwuj wątek
    • Gość: domin Re: Focus wraca do gry IP: *.bsb.vectranet.pl 07.11.08, 13:09
      Strasznie nowatorski. Gdyby nie tytuł byłbym bliski założenia się, że to citroen c4.
    • Gość: kulfon Re: Focus wraca do gry IP: *.jg.vectranet.pl 07.11.08, 14:51
      to przetłoczenie na masce wygląda jak...nochal
    • Gość: ford Re: Focus wraca do gry IP: 195.42.249.* 07.11.08, 15:48
      autor przegabil ze to bedzie 4 model fokusa a nie 3. fokus 3 jeździ po ulicach chyba prawie już rok, co do komentarza o wygladzie 2 w porównaniu do 1 tez sie zgadzam, ciekawe jak skometujesz wyglad 3. co do 4 to przedewszystkim podobaja mi sie planowane moce silnika 1,6, jeszcze jakby zrobili skrzynke działająca podobnie jak DSG
    • Gość: chyba drof Re: Focus wraca do gry IP: 10.201.53.* 07.11.08, 15:54
      jeśli każdy face-lifting uważasz za wprowadzanie nowego modelu, to chyba popełniasz jakiś błąd, nie sądzisz?
    • Gość: nautie Re: Focus wraca do gry IP: *.sensisoft.com 07.11.08, 16:05
      To nie zdjęcie, to render komputerowy
    • Gość: gosc Re: Focus wraca do gry IP: *.acn.waw.pl 07.11.08, 16:23
      Mam nadzieję że tym razem też zrobią tak jak z Focusem RS w którym był silnik od Volvo, bo w mojej S40 bardzo fajnie pracuje.
    • Gość: ggg Re: Focus wraca do gry IP: *.rev.masterkom.pl 07.11.08, 18:10
      projekty nowego focusa sa swietne oby tylko ford zabardzo nie pozmienial modelu produkcyjnego i bedzie super Ja sam osobiscie skusilbym sie na tak wygladajacego focusa
    • Gość: mxs Re: Focus wraca do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 18:59
      Z tego co wiem z dobrze poinformowanego źródła wygląd nowego focusa będzie bardziej do tego projektu:

img509.imageshack.us/img509/4482/ffes5.jpg

Dolny przedni grill będzie bardziej zbliżony do FF II po fl, a tylne światła będą szły na boki (już nie w górę), mniej więcej do polowy tylnej, małej szybki.
    • Gość: focusiarz Re: Focus wraca do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 19:43
      mxs, te zdjecia, ktore pokazales to zdjecia, ktore rzeczywiscie od jakiegos czasu krazyly w sieci jako zapowiedz nastepnej foki. osobiscie mam nadzieje, ze byl to wyglad przejsciowy do takiego jak w tym artykule... ale nawet jesli masz racje, to nie jest zle! spoko to wyglada.
    • Gość: Kapitan Bomba Re: Focus wraca do gry IP: *.chello.pl 08.11.08, 09:18
      Auto wygląda zachęcająco tylko do czasu kiedy wejdzie na rynek nie będzie już tam czego szukać, będą rządzić Golf 6 i Scirocco
    • Gość: Pewex Re: Focus wraca do gry IP: *.chello.pl 08.11.08, 11:19
      po golfie już się nikt nic nowego nie spodziewa, 6 wyglądająca jak 5, pomysły się skończyły, a płacenie za lifting nie jest dobrym rozwiązaniem. Więcej będzie raczej C4, który jest nowatorski, odważny i śliczny.
    • Gość: asdasd Re: Focus wraca do gry IP: 93.159.134.* 08.11.08, 14:44
      Jak dla mnie bomba. Zalatuje trochę nową Fiestą, a ta bardzo miła dla oka jest...
    • Gość: fafik Re: Focus wraca do gry IP: *.xdsl.centertel.pl 08.11.08, 21:01
      Linia dachu i boczne szyby jakby citroenowate.
    • Gość: Kapitan Bomba Re: Focus wraca do gry IP: *.chello.pl 09.11.08, 09:00
      Może i Citroeny są "śliczne" ale siedząc w środku mam wrażenie że jestem z innej bajki ;-)
      Mimo wszystko wolę "niemiecką finezję" Golfa
      Pzdr
    • Gość: Myron Re: Focus wraca do gry IP: *.chello.pl 09.11.08, 11:45
      Taaa to prawda "jakość" wnętrza forda i citroena jest zauważalnie niższa niż w fałwejach
      Niby nie aż taka różnica ale jednak ją widać
    • Gość: cactus Re: Focus wraca do gry IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.08, 13:39
      stylistyka tego nowego focusa przypomina skrzyżowanie Citroena C4 z nowymi oplami
    • Gość: dream28 Re: Focus wraca do gry IP: *.pg.com 12.11.08, 12:46
      dziennie powstaje z milion takich wersji na kompach...co tu sie podniecac efekt bedzie pewnie jak zwykle... i na piętnastkach
    • Gość: Robek Re: Focus wraca do gry IP: *.chello.pl 13.11.08, 18:30
      Czemu Ford bez cienia żenady kopiuje design z Audi i Volkswagena? Brak pomysłów a może kopiują najlepiej sprzedające się modele?
    • Gość: JB Re: Focus wraca do gry IP: *.chello.pl 13.11.08, 18:58
      Jakaś ściema z tym obrazkiem. Odkąd pamiętam, oficjalne zdjęcia/grafiki Forda pokazują auta z tablicami rejestracyjnymi imitującymi brytyjskie, i to tylko z takimi znakami, które dają się w lustrzany sposób odbijać (A, M, U, V...). To co tu widzimy, wygląda mi na "zgadywankę" AutoBilda.
      Zresztą wystarczy spojrzeć na "twarze" nowego Mondeo, Focusa, Fiesty i Ka. Od razu widać, że to auta tej samej marki. Ten "Focus" powyżej za cholerę do tej rodzinki nie pasuje.
    • Gość: Prognoza Re: Focus wraca do gry IP: *.chello.pl 14.11.08, 19:23
      Niech się lepiej Ford spieszy bo konkurencja nie śpi. Jest już szef wszystkich szefów Golf 6, zaraz wejdzie Megane i Astra
    • Gość: Miki Re: Focus wraca do gry IP: *.chello.pl 16.11.08, 11:40
      Wole Golfa 6 nie dość że bardziej pasuje do faceta to jeszcze lepszy technicznie
    • Gość: Miki Re: Focus wraca do gry IP: *.chello.pl 18.11.08, 22:48
      Właśnie dzisiaj przeczytałem gdzieś, że całkiem niedługo będzie Golf 7. Obecny model jest tylko na 3 lata. Czyli jak Ford wypuści swoje cudo to długo się nie nacieszy rynkowym debiutem bo zaraz go Golfik ustrzeli ;-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka