Dodaj do ulubionych

Przy Pałacu Pruszków II Etap

09.06.10, 20:39
zakłądam wątek, ponieważ etap pierwszy rozrósł się w tysiące postów i
chyba dlatego wątek przymiera

czy mieszkańcy podzielą się opiniami?
Mnie przede wszystkim interesuje akustyka w mieszkaniu. Czy słychać
sąsiadów, czy nie. Moje dwie koleżanki kupiły mieszkania przy Targowej,
więc rzut beretem ale od różnych developerów. Jedna z nich przeżywa
katusze, bo słychać dokładnie wszystko, druga ma ciszę - nawet jak na
klatce schodowej słychać imprezę, to w mieszkaniu zero, dosłownie nic.

Jak to jest z mieszkaniami na osiedlu przy pałacu?
Czy ktoś się orientuje w którym miejscu będzie budowany II etap? Bliżej
Armii Krajowej? Dostałam rzuty mieszkań ale ulokowania bloku nie.
Obserwuj wątek
    • Gość: s Re: Przy Pałacu Pruszków II Etap IP: 194.169.228.* 09.06.10, 21:39
      tytuł dotyczy 2 etapu, a treść 1
      • vandikia Re: Przy Pałacu Pruszków II Etap 09.06.10, 22:57
        serio? nie zauważyłam.
        • vandikia Re: Przy Pałacu Pruszków II Etap 09.06.10, 22:59
          dobra, myślisz że inny wykonawca zbuduje inaczej? nie ma jakiś standardów
          dla okreslonej inwestycji?
          szit, nie pomyslałam o tym, więc w sumie można się tylko dowiedzieć czy
          developer uczciwy i pomocny czy odwrotnie
          • Gość: xxl Re: Przy Pałacu Pruszków II Etap IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.10, 13:34
            Z tego co widzę drugi etap budowany jest od ulicy Ceramicznej, można zakładać że za wyjątkiem wtorku i piątku ( dni targowe ) ruch uliczny będzie mniejszy. Jest to przeciwległa ulica do Armii Krajowej.
          • Gość: xxl Re: Przy Pałacu Pruszków II Etap IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.10, 13:38
            Jeszcze jedno, jest zgoda na przedłużenie ul. Powstańców do ul. Komorowskiej a co za tym idzie może nieznacznie wzrosnąć ruch uliczny w sąsiedztwie.

OBWIESZCZENIE
            01.06.2010 19:28
            O wydaniu decyzji o zezwoleniu na realizację inwestycji drogowej
            Zgodnie z art. IIf ust. 3 ustawy z dnia 10 kwietnia 2003 r. o szczególnych zasadach przygotowania i realizacji w zakresie dróg publicznych (Dz. U. z 2008 r. Nr 193, poz. 1194 z późn. zm.) zawiadamiam, że dnia 26. 05. 2010 r. została wydana decyzja Nr 01/2010 o zezwoleniu na realizację inwestycji drogowej dotyczącej budowy ulicy Powstańców w Pruszkowie etap 1 na odcinku od ul. Bolesława Prusa do ul. Komorowskiej.
            Jednocześnie informuję o możliwości zapoznania się z w/w decyzją w godzinach pracy urzędu: poniedziałek 8.00-18.00, wtorek - piątek 8.00-16.00, w Wydziale Architektury Starostwa Powiatowego w Pruszkowie; ul. Drzymały 30, 05-800 Pruszków, pokój nr 115 (I piętro), tel.: 022 738-14-32

Starosta
            mgr inż. Elżbieta Smolińska

Obwieszczenie umieszczono:
            Na tablicy ogłoszeń Starostwa Pruszkowskiego,
            Na tablicy ogłoszeń Urzędu Miejskiego w Pruszkowie,
            Na stronie internetowej Miasta Pruszkowa,
            W prasie lokalnej
            www.pruszkow.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1041&Itemid=1
            • Gość: steady_at_najx Re: Przy Pałacu Pruszków II Etap IP: 188.33.29.* 12.06.10, 02:20
              Żałosne te naganianie.

Nie prościej stanąć pod latarnię i zaoferować wynajem swego anusa,
              przyjacielu?

'Apartamentu' żaden 'ynwestor' od was i tak nie kupi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka