Dodaj do ulubionych

ROBYG, Dom Development, Ronson - czas zniknac

IP: *.centertel.pl 04.10.10, 01:49
a ja o maly wlos nie kupilem mieszkania za banke u tych cymbalow z ROBYGA

www.youtube.com/watch?v=YrRhnBF-eWc
to chyba wystarczy :)))))

mnie co prawda odstraszyly scianki GK bo nie wyobrazam sobie wydania miliona zlotych za cos co jest budowane w technologii GK, ale jak zobaczylem ten film to juz totalnie wymieklem :))))))

Jak poszukac to okazuje sie, ze takie same jaja wychodza u Ronsona :)))) a Dom Development tpo juz geba Szanajcy mowi wszystko

Tak sie zadstanawiam kiedy takie chciwe glaby znikna z rynku
Obserwuj wątek
    • Gość: corgan całe Miast. Wilanów jest na terenach zalewowych IP: *.chello.pl 04.10.10, 05:07
      mieszkańcy tamtych terenów mogą spodziewać się prędzej czy później powodzi i pewnie poziom wód gruntowych też jest wysoki. Problemy z wilgocią i grzybem raczej nie powinny byc zaskoczeniem, choć ciekaw jestem jak sobie radzą inni developerzy.
    • Gość: Turkuć Re: ROBYG, Dom Development, Ronson - czas zniknac IP: *.polkomtel.com.pl 04.10.10, 09:39
      A której dokładnie inwestycji Robyga w Wilanowie to dotyczy ? Czy ktoś kto się naprawdę orientuje może powiedzić ilu inwestycji to dotyczy ? Czy to jest jeden blokhaus czy więcej ? Czy to nie jest to samo co www.apartament-tutaj.pl ? Czy to są kolejne przypadki. Faktem jest, że niebieskich płacht zasłaniających ostatnie kondygnacje inwestycji Robyga przed deszczem było po ulewach bardzo dużo.
      • petronelaitekla Re: ROBYG, Dom Development, Ronson - czas zniknac 17.11.10, 17:38
        To nie jest jeden budynek. W każdym budynku jest to samo ale oficjalnie to cud miód. Marketing działa. Pozdrawiam
    • Gość: al capone Re: ROBYG, Dom Development, Ronson - czas zniknac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.10, 20:48
      każdy wymięknie jak zobaczy te strszne budowle - toż to nadaje się do rozbiórki
    • Gość: ja Re: ROBYG, Dom Development, Ronson - czas zniknac IP: *.unknown.vectranet.pl 21.11.10, 09:24
      i tak najgorsze jest JW Construction
    • Gość: jacek ja pozytywnie ci doradzam wiecej porozumienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 08:06
      i solidarnosci z polskimi przedsiebiorcami

to sa nasi rodacy ktorzy swoja praca daja swiadectwo ze Polak potrafi - zatrudniaja tysiace Polakow dajac im mozliwosc zarobienia na chleb we wlasnym kraju a nie tulania sie po obcych formach gdzie byle jaki smoluch czy ciapaty pomiata dumnym szczepem piastowym

obys nie musial zaznac ciezkiego losu pracy pod butem obcego wyzyskiwacza zwlaszcza takiego chrzczonego scyzorykiem ktorych pelno w roznych firmach konsultingowych oraz banksterskich
      • Gość: go?ć Re: ja pozytywnie ci doradzam wiecej porozumienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.10, 08:20
        Co do polskich firm dajšcych pracę. Polecam opowie?ci pracowników którzy najpierw byli dowodzeni przez zachodnich dyrektorów i kierowników a potem zostali przejeci przez polskich. Polecam tez opowie?ci pracujacych na przysłowiowym zachodzie. Po za tym zapominasz o jednej podstawowej rzeczy. Czy pieniadze twoich pryncypałow zostajš tu w kraju czy lšdujš w kieszeni bakowców którzy potem wpłacaja je do banku na Komorach? Również nacišganie ludzi na kredyty które będš spłacać przez całe swoje zawodowe życie aż do emerytury uwazasz za moralne? O manipulowaniu danymi, mówieniu nieprawdy i wmawianiu że wszystko jest w porzšdku tylko wspomnę. Ale pamiętaj ! Ty też temu podlegasz. Choćby opcje walutowe. Tylu przedsiebiorców banki chciały nacišć, że w końcu same sie udławiły.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka