Gość: dd IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.11, 21:21 www.ekonomia24.pl/artykul/705505,757547-Zalew-nowych-mieszkan-na-wiosne.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leonard Kryzys IP: *.warszawa.mm.pl 22.11.11, 11:40 Drodzy Forumowicze, w obliczu nadciągającego kryzysu (oficjalnie zapowiada go tylko prof. Rybiński oraz Piskorski, raz też wymknęła się Rostowskiemu wojna, nieoficjalnie mówią o tym także inni: Kuczyński, Opolski, Gadomski, Dembinski, a nawet Pawlak, który ekonomistą nie jest) zalecam (oficjalnie) kupowanie mieszkań, co będzie stymulowało rozwój i uchroni nas przed kryzysem. A prywatnie powiem, że tylko kretyn decyduje się dziś na zakup mieszkania na kredyt. Jutro może każdego z nas zrzucić ze stołka, ceny mieszkań będą spadać, rząd ma wszystko w dupie, bo jest zajęty rezerwowaniem ferii w Alpach. Kto ma rozum i NIE MUSI - powinien odpuścić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: Kryzys IP: *.de 22.11.11, 12:20 Ja sobie w ogóle odpuściłem życie w Polsce. Jak mi tu się pogorszy to przeniosę się w inne miejsce ale do Polski już nie wróce. Jak jesteście specjalistami w jakiejś dziedzinie to polecam wyjechać chociaż na pół roku. Już nie będziecie chcieli wracać. Mieszkając w Polsce nie wyobrażałem sibie, że życie może być takie łatwe, ludzie tak mili i pomocni. Odpowiedz Link Zgłoś