Dodaj do ulubionych

Ronson Lazurowa

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.04, 20:01
Poszukuje informacji na temat nowej inwestycji Ronsona na Bemowie.
ul.Lazurowa. Czy ktos sie juz zdecydowal?
Obserwuj wątek
    • Gość: Donna Re: Ronson Lazurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 12:16
      ja sie mocno interesuje ą inwestycją. Na razie sprzedaż nie ruszyła, można co
      najwyzej podpisac umowy rezerwacyjne. chca miec załatwione wszystkie
      formalnosci wiec chyba dobrze o nich swiadczy. Koleżanka mieszka w ich innej
      inwestycji na Słonecznym i jast bardzo zadowolona. Dodatkowo uwazam że cena
      jest całkiem przystępna.
      • Gość: Mat Re: Ronson Lazurowa IP: 5.6R* / *.nokia.com 30.08.04, 13:56
        Cena przystępna bo 200 metrów od łącznika autostradowego ;-)))) Którego budowa
        jest pewna w ciągu najbliższych 5ciu lat.

Ciekawe ilu naiwnych się na to skusi...
        • Gość: Donna Re: Ronson Lazurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:40
          wcale nie 200 metrów lecz wiecej około 500 sprawdzalam w gminie a na dodatek
          pomędzy tą działką a tym łącznikiem sa inne budynki. błam i sprawdzałam. w duzo
          goszej sytuacji beda mieszkancy Korporesu
          • Gość: edyta Re: Ronson Lazurowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 13:07
            rozwazam kupno mieszkania na tym osiedlu, martwi mnie tylko fakt czy bliskosc
            ulicy Lazurowej nie wpłynie na poziom halasu w mieszkaniu? czy ktos cos wie
            ktoredy dokladnie ma przebiegac przyłacze do autostrady, o ktorym wspominali
            uczestnicy forum? bede wdzieczna za info
        • crusader73 Re: Ronson Lazurowa 31.08.04, 20:33
          Gość portalu: Mat napisał(a):
          > Cena przystępna bo 200 metrów od łącznika autostradowego ;-)))) Którego
          budowa jest pewna w ciągu najbliższych 5ciu lat.
          > Ciekawe ilu naiwnych się na to skusi...

Człowieku, skoro ta inwestycja Cię nie interesuje to po co się udzielasz i
          obrzydzasz ją innym?
          Zauważyłem, że w wielu wątkach pojawiają się takie cwaniakowate jadnostki
          zastanawiające się ilu naiwnych kupi mieszkanie tu czy tam albo wymądrzające
          się na temat zalet i wad (najczęściej!) poszczególnych lokalizacji... Czytać
          się odechciewa...
          Mat, sądzisz, że osoby, które rozpatrują możliwość zakupu tam mieszkania są
          mniej inteligentne od Ciebie i nie będą w stanie podjąć słusznej decyzji bez
          Twoich komentarzy?

Ocenę lokalizacji pozostawiam zainteresowanym, od siebie dodam tylko, że
          kupiłem mieszkanie od Ronsona - w innej inwestycji - i mogę z czystym sumieniem
          polecić tego developera.

Pozdrawiam (tych lepiej wiedzących mimo wszystko również)
          J.
          • klaudekk1 Re: Ronson Lazurowa 31.08.04, 21:04
            Popieram przedmówcę... kupiłem również mieszkanie w Ronsonie - inwestycja
            "sloneczny skwer" i przyznam ze jest to jednen z lepszych i co wazne
            najuczciwszych developerów na warszawskim rynku nieruchomości. Dlatego z czystym
            sumieniem polecam...a co do autostrady, to biorąc pod uwagę szybkość budowania
            nowych dróg w Polsce - mieszkańcy tamtej okolicy mogą spać spokojnie:))))
          • Gość: Mat Re: Ronson Lazurowa IP: 5.6R* / *.nokia.com 01.09.04, 12:34
            Śmiałem się odezwać bo tak sie składa że w najbliższej okolicy tej waszej
            cudnej inwestycji przemieszkałem ponad 20 lat i nadal mieszkają tam moi
            rodzice. W związku z tym temat łącznika autostradowego nie jest mi obcy. Z
            ronsonem też miałem do czynienia bo miałem przez chwilę pomysł na kupno
            mieszkania na Korotyńskiego ale zrezygnowałem (i jestem z tego bardzo
            zadowolony). Z podejścia dewelopera do negocjacji z klientem, szczególnie po
            późniejszych doświadczeniach z kilkoma innymi deweloperami, nie mogę powiedzieć
            bym był w stanie powiedzieć o ronsonie cokolwiek dobrego. Dodam że na
            Korotyńskiego zamierzałem się na mieszkanie ponad 100 metrowe więc wydawałoby
            się że olewanie klienta gotowego zapłacić dobrze ponad 100k euro to coś
            nieprawdopodobnego. A jednak...

Poza tym to jest otwarte i wolne forum każdy ma prawo pisać co chce. Jak ci się
            odechciewa czytać to nie czytaj.
            • Gość: Donna Re: Ronson Lazurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 17:07
              Ja zamierzam wydac duzo mniej, a traktują mnie naprawde rewelacynie. Myslisz że
              traktowanie klienta ma zależeć od grubosci jego portfela??? Panie sa miłe, i
              zawsze chetnie ze mna rozmawiają , a nękam je czesto telefonami :) Więc może
              problem jest w tobie bo wymyslasz sobie jakies problemy.
            • klaudekk1 Re: Ronson Lazurowa 01.09.04, 18:58
              jestem przekonany, ze lacznik autostradowy jeszcze przez najblizszych pare lat
              nie bedzie niepokoił mieszkańców okolicy...tak przynajmniej twierdzą, moim
              zdaniem pewne źródła...Co do Ronsona i obsługi - to zaledwie kilka godzin temu
              miałem przyjemność wizyty na Korotyńskiego i coż kolejny raz powtorze: fachowa i
              bardzo miła obsługa...i tak jest od ponad 6 miesięcy mojej współpracy z tym
              developerem.
              • Gość: notatnik Re: Ronson Lazurowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 11:48
                czy oni juz to sprzedają?bo podobno na razie tylko rezerwowac mozna?
                • Gość: mbmarcin Re: Ronson Lazurowa IP: *.SILWEB.PL 21.09.04, 01:17
                  Czy ktoś może dokładnie wie gdzie będzie przebiegał łacznik do autostrady (mam
                  na myśli z której strony osiedla) oraz czy są jakieś plany co dalszych losów
                  fortu blize?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka