Dodaj do ulubionych

REZYDENCJA PRZY RATUSZU BARC

15.01.05, 18:17
SZUKAM OSÓB KTÓRE KUPIŁY TAM MIESZKANIE SAM SIĘ ZASTANAWIAM
JAK TO JEST ŻE SPRZEDAJE MIESZKANIA BIURO BARC SA
A UMOWE OSTATECZNĄ PODPISUJE SIĘ Z BARC 2 Sp. z o.o.
Obserwuj wątek
    • Gość: YO MAN CHOMICZÓWKA Re: REZYDENCJA PRZY RATUSZU BARC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:48
      Większość developerów zakłada nowe spółki- córki w momencie nowych inwestycji.
      Najczęściej jest to związane z kredytami bankowymi, ale również z ewentualnymi
      problemami upadłościowymi. Jezeli upadnie BARC2 - BARC SA nie zostanie
      pociągnięty do odpowiedzialności.Ale mimo to kupiliśmy tam mieszkanie.
      • Gość: miki Re: REZYDENCJA PRZY RATUSZU BARC IP: *.jelonki.net.pl 15.01.05, 19:34
        a ktore mieszkanie kupiliscie. miejmy nadzieje ze ta inwestycja bedzie lepsza
        od tej pod debami .pozd
        • Gość: R Re: REZYDENCJA PRZY RATUSZU BARC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 08:22
          Witam,
          piszesz,że miejmy nadzieję, że ta inwestycja będzie lepsza niż po dębami, co
          to znaczy? są jakieś problemy? firma ma jakieś zadłużenia? czy na te
          inwestycję, wziął BARC kredyt? co wiecie o tym developerze?
          Chcemy kupić tam mieszkanie, ale chcieliśmy sie coś dowiedzieć od klientów tej
          firmy, jak wyglądała, wygląda współpraca. Potrzebuję pilnie odpowiedzi!!!!

Pozdrawiam
          R

• Gość: ja Re: REZYDENCJA PRZY RATUSZU BARC IP: *.devs.futuro.pl 27.01.05, 17:07
            na te inwestycje barc nie wzial kredytu , buduja z "wlasnych" ( naszych:)
            srodkow.na razie nie ma zanych problemow a mowiac ze mam nadzieje...niz pod
            debami , po prostu troche zmartwily mnie niedobre opinie o inwestycji pod...
      • Gość: Anna Re: REZYDENCJA PRZY RATUSZU BARC IP: 157.25.31.* 18.01.05, 10:38
        to bedziemy sasiadami.my tez kupilismy tu.
      • Gość: ALLE Re: REZYDENCJA PRZY RATUSZU BARC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 13:53
        Zamierzam kupić tam mieszkanie.
        Co zmieniliście w umowie z BARC??
    • madzia20053 Re: REZYDENCJA PRZY RATUSZU BARC Mieszkańcy! 15.03.05, 14:49
      hello!
      Wszystkich, którzy kupili M w Rezydencji zapraszam na forum mieszkańców:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26425

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka