Dodaj do ulubionych

Pax-Wiatraczna

• Gość: ala Re: Pax-Wiatraczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 09:22
      podobno bardzo dlugo juz buduja
    • Gość: 3wdar Warto przeczytać!!! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 17.05.06, 10:25
      www.mi.gov.pl/moduly/prasa/print.php?id_inf=16968
      www.skorosze.pl/_phpbb/ftopic2887-0-asc-28.html
      • Gość: Ewa jakich spodziewacie sie dopłat na koniec budowy? IP: *.bater.net.pl 19.06.06, 13:01
        Witam,

czy są jakieś przecieki co do dopłat z rozliczenia inwestycji? Co będzie
        wkalkulowane w wartość dopłaty? Nie boicie się, że to będzie ogroomna kwota
        biorąc pod uwagę problemy na budowie? Z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam.
        • Gość: Wiatrak Re: jakich spodziewacie sie dopłat na koniec budo IP: 195.42.249.* 19.06.06, 13:49
          Pewnie nie mniej niz na Stryjenskich, czyli 1,5-2,0k/m2
          • Gość: Ewa Re: jakich spodziewacie sie dopłat na koniec budow IP: *.bater.net.pl 19.06.06, 19:06
            O kurcze...

pośrednik mi mówi, że albo wogóle nie będzie albo góra 300 zł, podobno na
            Stryjeńskich po audycie było 600 zł, tyle bym jeszcze przeżyła, ale kwota 1500
            czy 2000 zł przy powierzchni 70m2 zwala mnie z nóg... Chyba sobie odpuszczę ten
            zakup...
            • Gość: Wiatrak Re: jakich spodziewacie sie dopłat na koniec budo IP: 195.42.249.* 20.06.06, 10:49
              Droga Ewo, nie sluchaj posrednika, bo jemu po prostu zalezy na tym zeby
              sprzedac. Dlaczego sadze, ze cena wzrosnie tak bardzo? Bo budowa przedluzyla
              sie o 4 lata, bo budynek finansowany jest czesciowo z kredytu, ktory trzeba
              splacic, bo spoldzielnia ma olbrzymie dlugi ktore trzeba splacic. Zreszta
              najepiej bedzie jak wejdziesz na forum Stryjenskich i poczytasz o problemach
              spoldzielni: www.stryjenskich19.fora.pl

Pzdr
              • Gość: Ewa Re: jakich spodziewacie sie dopłat na koniec budo IP: *.bater.net.pl 20.06.06, 18:36
                Bardzo dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam :)
    • annam28 Re: Pax-Wiatraczna 15.07.06, 19:43
      moi drodzy podpisalam umowę o budowe lokalu, klatka F, wpłaciłam wkład
      członkowski, tymczasem mam problem z dostaniem kredytu, bo wczesniej nie
      ogladalam odpisu z księgi wiczystej. w jakim banku braliście kredyt? ta hipeka
      wyglada strasznie! co o tym myślicie?
    • lewapek Re: Pax-Wiatraczna 08.12.20, 17:34
      Szukam osób którym udało się wykupić mieszkanie w tej spółdzielni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka