Gość: Justa IP: *.bphpbk.pl 08.02.05, 09:20 Może ktoś coś słyszł o osiedlu Samarytanka na Targówku.Inwestycję prowadzi spółka Samarytanka II sp.z.o.o.Czy jest to solidna firma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doris Re: Osiedle Samarytanka IP: 195.187.14.* 10.02.05, 15:17 Proponuję wejść na stronę www.samaytanki.info - to strona mieszkańców i przyszłych mieszkańców tego osiedla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Osiedle Samarytanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 18:41 jest nowa nazwa tej strony tzn. samarytanki.prv.pl. Też zarezerwowałam tam mieszkanie w II etapie i rozmawiałam z człowiekiem który mieszka z I etapu, mówił że wszystko jest w porzadku, mam nadzieję że wszystko będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: Osiedle Samarytanka IP: *.bphpbk.pl 11.02.05, 14:58 Czy podpisałaś już umowę? Ja jeszcze się zastanawiam, ale pewnie zdecyduję się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Osiedle Samarytanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:41 mam rezerwację do poniedziałku, i jestem w trakcie załatwiania kredytu, może coś masz na oku w zakresie najlepszego kredytu, bo muszę w poniedziałek dać im odpowiedź gdzie go będę brała dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: Osiedle Samarytanka IP: *.bphpbk.pl 15.02.05, 10:15 Mam koleżankę w BPH, która zajmuję się kredytami hipotecznymi. W sobotę i niedzielę były targi mieszkań na Woli, BPH proponował niższą prowizję i marżę pod warunkiem złożenia wniosku o kredyt do połowy kwietnia. Ja wpisałam się na listę chętnych, ale nie mogę zdecydować się na mieszkanie.Najpierw zarezerwowałam jedno, w sobotę zmieniłam zdanie wybrałm inne, a dzisiaj znów mam inny pomysł. Mogę dać Ci namiar na moją koleżankę tylko nie wiem w jaki sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: Osiedle Samarytanka IP: *.bphpbk.pl 15.02.05, 10:40 Na którą stronę świata będziesz miała okna? Czy podpisałaś już umowę przedwstępną, w jakiej formie? Czy aktu notarialnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Osiedle Samarytanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 18:17 Właśnie wróciłam z Samarytanki, i podjęłam decyzję, w piatek będę podpisywać umowę wstępna, wzieliśmy mieszkanie na drugim piętrze, z balkonem na podwórko, bo też się nie mogłam zdecydować, ale z tej mojej kawalerki ( 35m.kw.) można pokombinowac i zrobić drugi pokój, więc to przeważyło. Odpowiedz Link Zgłoś