Gość: jw23 IP: 62.29.137.* 01.12.05, 17:23 szukam opinii na temat realizowanych przez nich inwestycji mieszkaniowych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jw23 Re: Multi Hekk IP: 62.29.137.* 02.12.05, 09:00 błyskotliwa odpowiedź, dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik Re: Multi Hekk 02.12.05, 12:33 Chodzi o to, że ten temat przewijał i przewija się na forum non stop. Wystarczy poszukać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: Multi Hekk IP: 62.29.137.* 02.12.05, 13:10 jeśli wszystkie opinie już padły to zamknijmy to forum i korzystajmy z wyszukiwarki :P Odpowiedz Link Zgłoś
sensorek Re: Multi Hekk 02.12.05, 15:20 > błyskotliwa odpowiedź, dziękuję! nie mniej błyskotliwe było pytanie > jeśli wszystkie opinie już padły to zamknijmy to forum i korzystajmy z > wyszukiwarki :P Forum nie jest po to aby po raz setny zadawać to samo pytanie. Z założenia są tu ludzie potrafiący czytać i poruszać się w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hunter Re: Multi Hekk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 15:30 >Forum nie jest po to aby po raz setny zadawać to samo pytanie. A jest to gdzieś napisane, mistrzu? Odpowiedz Link Zgłoś
sensorek Re: Multi Hekk 02.12.05, 15:35 Gość portalu: Hunter napisał(a): > >Forum nie jest po to aby po raz setny zadawać to samo pytanie. > A jest to gdzieś napisane, mistrzu? A jeśli nie jest napisane, żeby nie robić kupy na chodniku to robisz? Inteligencji trochę Odpowiedz Link Zgłoś
sensorek Re: Multi Hekk 02.12.05, 15:42 > >Forum nie jest po to aby po raz setny zadawać to samo pytanie. > A jest to gdzieś napisane, mistrzu? Ty też nie zadałeś sobie trudu z wyszukaniem powyższego, mistrzu: forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hunter Re: Multi Hekk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 15:58 OK. teraz już wiem, że jest napisane. Jeśli chodzi o kupę na chodniku, to o ile się nie mylę, są przepisy o zanieczyszczaniu miejsc publicznych. To jest zabronione. A tak na marginesie, nie można było osobie, która założyła wątek napisać czegoś w rodzaju "wpisz multi-hekk" w wysukiwarkę, było już na ten temat dużo"? Przeczytaj dokładnie to, do czego mnie odesłałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
sensorek Re: Multi Hekk 02.12.05, 16:03 Jeśli Cię uraziłem to przepraszam, ale krew mnie zalewa jak ktoś pyta o coś co jest notorycznie wałkowane od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hunter Re: Multi Hekk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 16:20 Nie ukrywam, że i mnie to drażni, sam się udzielałem w swoim czasie na temat Multi-Hekk`a. No ale jw23 zaczął i po prostu uznałem, że można było mu to powiedzieć delikatniej, albo (tak jak ja) nie odzywać się wcale. No ale chyba już sobie znalazł;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brak wiary Re: Multi Hekk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.05, 16:24 Drodzy internauci ,cieszę się, że osoba prosząca o pomoc mogła na Was polegać ,podaliście jej pomocną dłoń i w sposób merytoryczny odnieśliście się do problemu.Dziękuję w jej imieniu za poświęcony Wasz i jej czas:) Odpowiedz Link Zgłoś
sensorek Re: Multi Hekk 02.12.05, 22:16 > Drodzy internauci ,cieszę się, że osoba prosząca o pomoc mogła na Was > polegać ,podaliście jej pomocną dłoń i w sposób merytoryczny odnieśliście się > do problemu.Dziękuję w jej imieniu za poświęcony Wasz i jej czas:) Drogi internauto ,cieszę się, że osoba prosząca o pomoc mogła na Tobie polegać ,podałeś jej pomocną dłoń i w sposób merytoryczny odniosłeś się do problemu.Dziękuję w jej imieniu za poświęcony swój i jej czas:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Multi Hekk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.12.05, 18:51 Znam firmę niemalże od środka. I radzę Ci: TRZYMAJ SIĘ Z DALEKA bo będziesz żałował! Jedna wielka fuszerka, chała, kanciarstwo i wdupiemanie. Jak chcesz mieszkać w budynku z którego za 3 lata odleci tynk, będziesz miał naokoło 30 sąsiadów na piętro i brak możliwości przejazdu, a do tego nieuregulowane sytuacje prawne, to nawet się nie zbliżaj do tej multihały. Poniżej podaję linki (można by podać ze 30, ale wystarczy chyba jeden "smaczek": 1 - faktyczny stan jednej z ich budowli - "Titanic" (Piaseczno, ul. Sikorskiego 1A) - zbudowanej w 1998 roku. Tynk był kładziony już 3 razy i zawsze odpadał - po pierwsze kładli źle, po drugie kładli piach, po trzecie konstrukcja budynku jest wadliwa i nie można na nią położyć tynku dobrze, więc lecieć będzie chyba zawsze. Dodatkowo - brak ocieplenia, a nawet siatki do elewacji. www.os-myszka.pl/forum/viewtopic.php?t=21 2 - opis tejże inwestycji na stronie multihały. Zwróć uwagę na brednie, kontrast ze stanem rzeczywistym, i na kompromitujące błędy jakie porobiła ta "poważna" firma w swoim materiale reklamowym. Titanic jest czwarty od góry. www.multi-hekk.pl/foto.php Poczytaj też opinie w lokalnych gazetach, i pofatyguj się - jeśli chcesz - do Piaseczna, popytaj "szczęśliwców" którzy miszkają w ich osiedlac, szczególnie w os. Słowicza. (tzw. "Pekin" - okno w okno, brak możliwości przejazdu, brak terenów zielonych (a na stronie łżą że takie tereny są). ( www.multi- hekk.pl/foto.php - drugie od dołu) Linki na forum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=32391019 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=30310170 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=21047976&a=21047976 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=23945356&a=23945356 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=16892499&s=0 Myślę, że Ci wystarczy. Pozdrawiam, Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jw-23 Re: Multi Hekk IP: 62.29.137.* 05.12.05, 07:39 Paweł, wielkie dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
the_last_cowboy Re: Multi Hekk 06.12.05, 18:19 zapraszam www.os-myszka.pl/forum Osiedle "Myszka" w mysiadle budowane przez MH, na forum rzeczowe informacje nt. developpera pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasfot Re: Multi Hekk IP: *.acn.waw.pl 16.01.06, 17:41 zapraszam też na www.slowicza.org/phpbb/index.php Odpowiedz Link Zgłoś