Dodaj do ulubionych

Multi Hekk

IP: 62.29.137.* 01.12.05, 17:23
szukam opinii na temat realizowanych przez nich inwestycji mieszkaniowych.
Obserwuj wątek
    • sensorek Re: Multi Hekk 01.12.05, 18:51
      wyszukiwarka
      • Gość: jw23 Re: Multi Hekk IP: 62.29.137.* 02.12.05, 09:00
        błyskotliwa odpowiedź, dziękuję!
        • wodnik Re: Multi Hekk 02.12.05, 12:33
          Chodzi o to, że ten temat przewijał i przewija się na forum non stop. Wystarczy
          poszukać!
          • Gość: zocha Re: Multi Hekk IP: 62.29.137.* 02.12.05, 13:10
            jeśli wszystkie opinie już padły to zamknijmy to forum i korzystajmy z
            wyszukiwarki :P
            • sensorek Re: Multi Hekk 02.12.05, 15:20
              > błyskotliwa odpowiedź, dziękuję!

nie mniej błyskotliwe było pytanie

> jeśli wszystkie opinie już padły to zamknijmy to forum i korzystajmy z
              > wyszukiwarki :P

Forum nie jest po to aby po raz setny zadawać to samo pytanie. Z założenia są tu
              ludzie potrafiący czytać i poruszać się w internecie
              • Gość: Hunter Re: Multi Hekk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 15:30
                >Forum nie jest po to aby po raz setny zadawać to samo pytanie.
                A jest to gdzieś napisane, mistrzu?
                • sensorek Re: Multi Hekk 02.12.05, 15:35
                  Gość portalu: Hunter napisał(a):

> >Forum nie jest po to aby po raz setny zadawać to samo pytanie.
                  > A jest to gdzieś napisane, mistrzu?

A jeśli nie jest napisane, żeby nie robić kupy na chodniku to robisz?
                  Inteligencji trochę
                  • sensorek Re: Multi Hekk 02.12.05, 15:42
                    > >Forum nie jest po to aby po raz setny zadawać to samo pytanie.
                    > A jest to gdzieś napisane, mistrzu?

Ty też nie zadałeś sobie trudu z wyszukaniem powyższego, mistrzu:
                    forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html
                    • Gość: Hunter Re: Multi Hekk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 15:58
                      OK. teraz już wiem, że jest napisane.
                      Jeśli chodzi o kupę na chodniku, to o ile się nie mylę, są przepisy o
                      zanieczyszczaniu miejsc publicznych. To jest zabronione.
                      A tak na marginesie, nie można było osobie, która założyła wątek napisać czegoś
                      w rodzaju "wpisz multi-hekk" w wysukiwarkę, było już na ten temat dużo"?
                      Przeczytaj dokładnie to, do czego mnie odesłałeś.
                      • sensorek Re: Multi Hekk 02.12.05, 16:03
                        Jeśli Cię uraziłem to przepraszam, ale krew mnie zalewa jak ktoś pyta o coś co
                        jest notorycznie wałkowane od lat.
                        • Gość: Hunter Re: Multi Hekk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 16:20
                          Nie ukrywam, że i mnie to drażni, sam się udzielałem w swoim czasie na temat
                          Multi-Hekk`a. No ale jw23 zaczął i po prostu uznałem, że można było mu to
                          powiedzieć delikatniej, albo (tak jak ja) nie odzywać się wcale.
                          No ale chyba już sobie znalazł;-)
                      • Gość: Brak wiary Re: Multi Hekk IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.05, 16:24
                        Drodzy internauci ,cieszę się, że osoba prosząca o pomoc mogła na Was
                        polegać ,podaliście jej pomocną dłoń i w sposób merytoryczny odnieśliście się
                        do problemu.Dziękuję w jej imieniu za poświęcony Wasz i jej czas:)
                        • sensorek Re: Multi Hekk 02.12.05, 22:16
                          > Drodzy internauci ,cieszę się, że osoba prosząca o pomoc mogła na Was
                          > polegać ,podaliście jej pomocną dłoń i w sposób merytoryczny odnieśliście się
                          > do problemu.Dziękuję w jej imieniu za poświęcony Wasz i jej czas:)

Drogi internauto ,cieszę się, że osoba prosząca o pomoc mogła na Tobie
                          polegać ,podałeś jej pomocną dłoń i w sposób merytoryczny odniosłeś się
                          do problemu.Dziękuję w jej imieniu za poświęcony swój i jej czas:)
    • Gość: pablo Re: Multi Hekk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.12.05, 18:51
      Znam firmę niemalże od środka.

I radzę Ci: TRZYMAJ SIĘ Z DALEKA bo będziesz żałował! Jedna wielka fuszerka,
      chała, kanciarstwo i wdupiemanie. Jak chcesz mieszkać w budynku z którego za 3
      lata odleci tynk, będziesz miał naokoło 30 sąsiadów na piętro i brak możliwości
      przejazdu, a do tego nieuregulowane sytuacje prawne, to nawet się nie zbliżaj
      do tej multihały.

Poniżej podaję linki (można by podać ze 30, ale wystarczy chyba jeden "smaczek":

1 - faktyczny stan jednej z ich budowli - "Titanic" (Piaseczno, ul. Sikorskiego
      1A) - zbudowanej w 1998 roku.

Tynk był kładziony już 3 razy i zawsze odpadał - po pierwsze kładli źle, po
      drugie kładli piach, po trzecie konstrukcja budynku jest wadliwa i nie można na
      nią położyć tynku dobrze, więc lecieć będzie chyba zawsze. Dodatkowo - brak
      ocieplenia, a nawet siatki do elewacji.

www.os-myszka.pl/forum/viewtopic.php?t=21

2 - opis tejże inwestycji na stronie multihały. Zwróć uwagę na brednie,
      kontrast ze stanem rzeczywistym, i na kompromitujące błędy jakie porobiła
      ta "poważna" firma w swoim materiale reklamowym. Titanic jest czwarty od góry.

www.multi-hekk.pl/foto.php
      Poczytaj też opinie w lokalnych gazetach, i pofatyguj się - jeśli chcesz - do
      Piaseczna, popytaj "szczęśliwców" którzy miszkają w ich osiedlac, szczególnie w
      os. Słowicza. (tzw. "Pekin" - okno w okno, brak możliwości przejazdu, brak
      terenów zielonych (a na stronie łżą że takie tereny są). ( www.multi-
      hekk.pl/foto.php - drugie od dołu)

Linki na forum:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=32391019
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=30310170
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=21047976&a=21047976
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=23945356&a=23945356
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=16892499&s=0

Myślę, że Ci wystarczy.

Pozdrawiam, Paweł
      • Gość: jw-23 Re: Multi Hekk IP: 62.29.137.* 05.12.05, 07:39
        Paweł, wielkie dzięki!