Gość: Marek IP: *.gum.gov.pl 21.04.06, 16:24 Co sądzicie na temat tego developera - buduje we Włochach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: SUPO developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 20:10 Ja również jestem zainteresowana informacją na temat Supo, może ktoś mieszka w inwestycjach tego dewelopera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiti Re: SUPO developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 20:15 wydaje się OK. Ale oglądałam ich nastepną inwestycję a właściwie miejsce i przyznam, że jest straszne..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: SUPO developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 21:28 Co rozumiesz przez "straszne"? -lokalizację, architekturę...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiti Re: SUPO developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 21:35 przez straszne uważam samo miejsce inwestycji...opisywali tak ładnie w Internecie. Pojechałam tam i powiem, że byłam raczej w szoku...Tam są jakies stare fabryki czy magazyny (nie byłam pewna) i raczej marne sznse na coś lepszego w przyszłości. Droga tam to bardzo stare domy wokoło ale to nawet mnie nie wystraszyło tylko po prostu to, że jak bym wyglądała z tych mieszkań przez okno to zobaczę beznadziejne magazyny (czy coś w tym rodzaju) i tyle.... Byłaś tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: SUPO developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 10:10 Jeszcze tam nie byłam, ale wybieram się. Ja sama byłabym zainteresowana ich nową, planowaną inwestycją na ulicy Chrościckiego-do końca kwietnia maja podać dokładne informacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiti Re: SUPO developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 10:17 Ja właśnie też byłam zainteresowana ul. Chrościckiego. Ceny maja przystępne i w sumie oferta była OK....Ale podjedź i zobacz...otoczenie naprawdę kiepskie...Już wolę blokowiska, w końcu i tak niedługo będzie wszystkiego pewnie. Na pewno na Chrościckiego jest cicho to ten plus ale te fabryki/magazyny....no nie wiem.. Zobaczymy cenę. Ja szukam na Ursusie teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: SUPO developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 15:26 Dzięki za info, na pewno pojade zobaczyć tą okolicę. A co do Ursusa to czego szukasz, bo przyznam , ze jest to moja opcja nr.2 :)? Tam zainteresowana jestem ofertą Ebejotu- Skorosze VIII ( lada chwila będą sprzedawać mieszkania w dwóch kolejnych blokach), co sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiti Re: SUPO developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 19:40 Ha , ha ..ja też właśnie "czaję" się na Ebejot Skorosze VIII budynek G3. Ciagle do nich wydzwaniam (chociaz w maju dopiero maja ruszyć a właściwie od momentu uzyskania pozwolenia). Do tego zarezerwowałam na wszelki wypadek w Buszrem na Skoroszach budynek B4, który mają zacząć budować. Rezerwacja nic nie kosztuje a inwestycja pewna ponieważ syndyk przejął budowę. Cena przystępna bo od 3950 do 4000 za m2. Ja za IV piętro zapłacę 4000 + 22tyś za miejsce parkingowe w garażu. Czekam na Ebejot ale martwie się, że ceny pójdą mocno w góre u nich. Ich bloki mają byc blisko właśnie bloków Buszrem. Ebejot ma dobrą opinię ale nie wiem czy cena nie bedzie dużo wyższa. Za to Buszrem ma jedną podstawową wadę.....te bloki sa generalnie brzydkie, ten żółty odstrasza...Ale jak patrzę na ceny to zaczyna mi to coraz mniej przeszkadzać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guest Re: SUPO developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 23:35 Nie ma sie co dziwic, lokalizacja przy petli autobusowej na Chroscickiego nie moze powalac. Ale to w koncu Wlochy, nie ma tu za bardzo gdzie budowac. Przynajmniej blisko jest straz pozarna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: SUPO developer IP: 217.153.76.* 04.05.06, 13:27 czy ktoś wie jak często jeżdżą pociągi i jakie przy ul. Chrościckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: SUPO developer IP: 213.76.139.* 24.04.06, 14:19 Deveoper jestOK. Ale lokalizacja fatalna - byłam tam wczoraj. Magazyny, stare i nowe wokół, hałas od pociągów i nisko latające samoloty. Dla mnie to nie jest do przyjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiti Re: SUPO developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 14:36 tak jak myślałam...jedzie sie ulicą...robi sie coraz smętniej a na końcu gdzie blok...tragedia...Czyli czekasz na Ebejot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: SUPO developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 21:50 Tak, w sumie w maju mają ruszyć ze sprzedażą....chociaż tutaj barierą mogą być na pewno ceny-wydaje mi się, ze pójdą ostro w górę. Ja osobiście byłabym zainteresowana mieszkankiem tak ok 50 metrów, najchętniej 4 piętro i boję się, że ceny chociaż na pewno niższe niż blizej centrum to i tak mogą bardzo pójść do góry...Wiesz przeraża mnie też ta ilość bloków skupionych wkoło, czy nie sądzisz, że kiepsko może sie mieszkać w takim blokowisku? Dlatego bardzo interesowały mnie te Włochy, ale teraz znając ich nieszczęsną lokalizację... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiti Re: SUPO developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 22:03 Ja sie blokowisk bardzo boje...nigdy nie mieszkałam nawet jeszcze w bloku. I dlatego z tego powodu co Tyu zainteresowałam się Włochami i tym Supo. Strasznie żałowałam, że przegapiłam Trzcinową (były atrakcyjne ceny i podobno dobry developer) i dlatego napaliłam się na Ćhrościcką....ale potem załamka. Jeśli oni to sprzedadzą drożej to juz chyba tylko desperaci kupią. Dlatego zainteresowałam sie Skoroszami - wada, że blokowisko ale patrząc realnie to za parę lat gdzie go nie będzie!!?? Jak pisałam wcześniej, zainteresowałam się Ebejotem ale już słyszę , że ceny 4000-4300 i oczywiście od IV piętra wzwyż te najdroższe...+ garaż następna kasa hm....Boje się, niby cen jeszcze nie ma ale ostatnio wystawili poddasza w budynku G2 i 65m kosztowało 295tyś czyli kupę kasy + chyba jeszcze nakaz garażu. zaraz obok w Buszrem będzie nowa inwestycja (dziura teraz jest tylko) i tam na wszelki wypadek zarezerwowałam 53,94 m na IV pietrze po 4tyś za metr + najtańszy garaż w okolicy (opcjonalnie)- 22tys. + gratis 10 m balkonu. Uważam, że to bardzo fajna cena i dlatego wzięłam trochę większe mieszkanie (miałam w planach 50 m i tam takie są - a dokładnie 51 z kawałeczkiem). Blok niezbyt ładny będzie ale zadzwoń bo jeszcze mają mieszkania :) Inwestycja pewna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: SUPO developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:29 To tak jak ja, tez jeszcze w bloku niemieszkałam:). Jutro zadzwonię do Buszrem.Myslisz, że mają jeszcze takie 50 metrów tak na 4 piętrze- przyznam, ze tak bym najbardziej chciała.Na ile dni można rezerwować tam mieszkania, bo chciałabym doczekać się oferty Ebejotu dla porównania? A masz może jakieś rady odnośnie kredytu, bo jeszcze nie mam załatwionego...więc kolejne nerwy :)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiti Re: SUPO developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 19:50 odp Ci właśnie na forum "Słonecznych Skoroszy" (jako evelinkap), że jest 51 m ale na V pietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donkey Re: SUPO developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 13:02 patrząc na usytuowanie tej dzielnicy to generalnie znajduje sie ona pomiędzy przecinającymi się torami pkp i cięzko znalezc mieszkanie z którego nie będzie ani widac ani slychac pociągów...w sumie to warszawa i ciezko tu z ( a powiem szczerze chciałoby się oj chciało) mieszkaniem w niskiej zabudowie, z dala od cywilizacji z szybkim dojazdem do centrum i za małą kasę :)))) marzenia ściętej głowy ale może kiedyś....kto wie ..pozdarwiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
mozdzins Re: SUPO developer 15.05.06, 15:54 Tak ale za płotem inwestycji będzie budowana ulica Nowolazurowa przy której hałasy pociągów to betka. Nie dajcie się wmanipulować deweloperowi !!! Proszę porównać : www.supo.pl/podstrony/planowane.html www.siskom.waw.pl/mapy/nowolazurowa/nowolazurowa-etap1.jpg www.siskom.waw.pl/mapy/nowolazurowa/nowolaz6.jpg Tylko bez histerii za pół roku - ja nic nie wiedziałam/łem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donkey Re: SUPO developer IP: *.chello.pl 16.05.06, 09:35 koleś ty tu się chyba już spaliłeś na tym forum, to lepiej daj sobie spokój albo zmień nicka bo śmieszny jesteś afeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kiti Re: SUPO developer IP: *.chello.pl 16.05.06, 10:06 fajnie tak czasami poczytać obiektywnie o konkurencji...buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś