Dodaj do ulubionych

Dąbrówka Wiślana

IP: *.cst.tpsa.pl 26.10.01, 13:50
Czy ktoś ma może jakieś informację na temat osiedla Dąbrówka Wiślana I .BUDYNKI
DW 1-4?
Jak postępują prace?
Kiedy będą oddawać?
Na budowie jest jakoś pustawo a budynki wyglądają z zewnątrz na wykończone (no
może prawie ).
Czy udało wam sie obejrzeć swoje mieszkanie (DW 4)?
Mnie nie chcieli wpuścić (podobno kierownik budowy nie zgadza się)tak
przynajmniej powiedzieli w punkcie sprzedaży na osiedlu.
Obserwuj wątek
    • Gość: vander Re: Dąbrówka Wiślana IP: *.pg.com 29.10.01, 10:23
      Bylem tam wczoraj. 20.XII beda przylaczac gaz i na koniec grudnia/styczen
      (raczej styczen) przewiduja oddanie
      • Gość: amelka Re: Dąbrówka Wiślana IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 18:49
        Vander, z kim rozmawiałeś na temat przyłączania mediów-patrz, gazu? Czy to była
        osoba kompetentna, która naprawdę ma rzetelne informacje? Miałam wielką
        nadzieję, że oddadzą mieszkania już w listopadzie, no, może na początku grudnia
        i że święta spędzę we własnym lokalu.
        Amelka z DW III
        • Gość: vander Re: Dąbrówka Wiślana IP: *.pg.com 30.10.01, 09:14
          Rozmawialem z dwojgiem handlowcow na miejscu. Oboje trzymali sie tej samej
          wersji. Oczywiscie mozna zahaczyc o spiskowa teorie dziejow ale chyba nie tym
          razem.
    • Gość: Tomek Re: Dąbrówka DWII IP: 217.96.48.* 30.10.01, 09:24
      Mi mówiono o problemach z podłączeniem wody. Rozmawiałem z ludźmi z biura w
      J.W.C.
    • Gość: Andrzej Re: Dąbrówka Wiślana IP: 195.136.95.* 05.11.01, 17:35
      Witam,
      Jestem w trakcie poszukiwan mieszkania i jedna z ciekawszych propozycji na jaka
      sie natknalem jest wlasnie Dabrowka Wislana. Jak jest tam z dojazdem do Centrum
      i okolica (infrastruktura- sklepy itp.), wykonczenie mieszkania (bialy montaz?)
      no i w ogole czy warto tam zamieszkac. Sorry za ogolniki, ale moze cos
      doradzicie.
      Dzieki
      • Gość: Vander Re: Dąbrówka Wiślana IP: *.pg.com 06.11.01, 09:16
        Hmm, co do dojazdu to zalozmy optymistycznie ze masz samochod. Bez niego to
        raczej jestes ugotowany. A tak, chyba nie jest najgorzej chociaz na poranne
        korki na Modlinskiej musisz sie przygotowac.
        Co do wykonczenia to przynajmniej w I etapie w mieszkaniu masz sciany. Koniec.
        Zadnych innych oznak cywilizacji. Sklepy: na Modlinskiej jest Sellgrosh (czy
        jak to cholerstwo sie pisze), Fort gdzie chyba sa jakies sklepy. A po drodze do
        Centrum Champion, Auchan.
      • Gość: Tomek Re: Dąbrówka Wiślana IP: 217.96.48.* 06.11.01, 09:16
        To będzie ładne i ciche osiedle ale bez żadnej komunikacji. Gdy podpisywaliśmy
        umowę (rok temu), handlowiec paluchem pokazywał miejsce gdzie będzie pętla
        autobusowa. Niestety, a wiem to z gminy, nie będzie żadnej pętli ani dojazdu
        przynajmnjej przez rok. Kursują prywatne autobusy z Legionowa, tyle że totalnie
        zatłoczone.
    • Gość: Paweł Re: Dąbrówka Wiślana IP: 213.76.175.* 09.11.01, 15:01
      Witam wszystkich
      Pracownicy JWC już owicjalnie podają I kwartał 2002 jako termin zakończenia I
      etapu Dąbrówki Wiślanej. Jako pierwsze będą oddawane bloki DW III oraz DW IV.

pozdawiam
      Paweł

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka