Dodaj do ulubionych

multi-hekk Piaseczno

23.08.06, 11:44
Czy ktos ma informacje na temat inwestora multi-hekk. Buduja mieszkania w
Mysiadle. jakieś doświadczenia, miłe niemiłe?
Będę wdzieczna za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: multi-hekk Piaseczno IP: *.devs.futuro.pl 23.08.06, 12:04
      Broń Boże, poczytaj na forach, tragedia.
      Ich słynna budowla Titanic rozpada się.
      Nie polecam, trzymaj się z daleka, niech Cie nie zwiedzie niska cena.
      • Gość: koala Re: multi-hekk Piaseczno IP: 80.54.108.* 05.09.06, 09:43
        Oto cytaty z ich strony (pożal się Boże):

"Niekonwencjonalny wygląd tego obiektu, składającego się z 84 mieszkań, ożywia
        dotychczasową architektórę tej częśłci miasta".
        "Interesująco wkomponowany w ciąg urbanistyczny ulicy daje wrazenie harmoni z
        jej nastrojem sprzed wieku."
        Więcej nie mam ochoty szukać kolejnych ich wpadek. Chyba tyle mi wystarczy.....
        Już dawno słyszałam o ich "numerach" i doradzałam koleżance żeby nie kupowała u
        nich mieszkania. Jednak mimo czytania tego forum, zdecydowała się (!)
        Oczywiście straciła pieniądze a z mieszkania nici (zrezygnowała po wielu
        przejściach z MH).
        Na czym polega głupota ludzi? Nie boję się tego mocnego słowa użyć w stosunku
        do osób, które mimo wszystko kupują mieszkania u takich oszustów i partaczy....
    • mbinkowska Re: multi-hekk Piaseczno 23.08.06, 12:08
      www.titanic.xtra.pl/
      jak dla mnie całkowita dyskwalifikacja
      ludzie na głowie stają żeby się pozbyć mieszkań przez MH wybudowanych - w
      Piasecznie właśnie
      poszukaj na forum - bloki stoją zbyt blisko siebie, brak miejsc parkingowych,
      nieszczęsna cegła - i tak dalej...
      • rabena Re: multi-hekk Piaseczno 23.08.06, 12:49
        ludzie u nich kupują bo taniej, dlatego budują, czemu się ciągle dziwię, tyle
        mają afer, mieszkania nowe są do remontu, chyba istnieje jakiś zdrowy rozsądek,
        bo zaczynam jednak wątpić i osiedli straszydeł w naszym mieście przybywa :/ nie
        tylko ich zresztą
      • Gość: jaQbek Re: multi-hekk Piaseczno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 10:24
        Dla tych, którzy nadal nie są przekonani do tego, jak "buduje" Multi-hekk:
        przyjrzyjcie się filmom nakręconym m.in. na placu budowy. W jednym z nich jest
        krótkie ujęce kamery jak murarz dokłada kolejne dwie cegły do ściany. Albo ja
        ślepy jestem, albo tam żadna ściana na oczy poziomicy nie widziała. Nawet te
        dwie co dołożył musiał dołożyć krzywo, bo i krzywo leżała niższa warstwa.
    • Gość: Amarez Re: multi-hekk Piaseczno IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.08.06, 21:21
      To jest sposób zapłaty za mieszkanie wg Multi-Hekka:
      SPOSÓB ZAPŁATY CENY:
      :: 3000 w momoencie podpisania umowy.
      :: uzupełnie do 10% po 14 dniach od podpisania umowy
      :: uzupełnienie do 100% w ciągu miesiąca od podpisania umowy

Ciekawe jaki bank to zkredytuje, gdzie transze za poszczególne etapy budowy?

Ta firma i jej oferta nie mówiąc o jakości jest skierowana do naiwnych, ten kto
      ma I stopień we władaniu klawiaturą komputerową mieszkania nie kupi bo
      wystarczy wejść na piersze forum z brzegu i już się odechciewa wszystkiego.

Generalnie developer jest z innej epoki, wyraźnie odbiega na niekorzyść nawet
      od JW Construction, generalnie trudno nazwać ich ddeveloperami - raczej grupą
      oszustów i partaczy.
      Polecam ten reportarz
      www.itvp.pl/sys/media/i.tvp/idm/2283/rodzaj/1/width/384/height/374
      Oboawaim się że ta firma jest chyba z innej epoki
    • mbinkowska Re: multi-hekk Piaseczno 23.08.06, 22:55
      z ciekawości zajrzałam na ich stronę
      jeśli miałam jeszcze jakiekolwiek wątpliwości dotyczące wiarygodności tej firmy
      to ilość błędów ortograficznych skutecznie je rozwiała :P
      • Gość: gość Re: multi-hekk Piaseczno IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.06, 15:59
        kUPIłAM MIESZKANIE OD NICH 4 LATA TEMU. NIC MI NIE ODPADłO, NIE DYMI, NIE LEJE
        SIę NA GłOWę.
        fAKT, FAKTEM żE MAJą JAKIEś DZIWNE UKłADY BO BUDUJA NAWET BEZ WYMAGANYCH POZWOLEń.
        • alienxxx Re: multi-hekk Piaseczno 24.08.06, 22:40
          czyzby ktos z MH postanowil zrehabilitowac swoja firme?
          przeciez wszyscy wiedza co i jak MH buduje
          jest jeszcze druga mozliwosc - przeczytaj jeszcze raz umowe - bo jesli nic Ci
          sie nie dzieje to nie kupilas mieszkania w MH
          • Gość: jaQbek Re: multi-hekk Piaseczno IP: *.aster.pl 24.08.06, 23:04
            > przeciez wszyscy wiedza co i jak MH buduje
            Oglądałem ten reportaż o MH. W pewnym moencie widać, jak koleś muruje ścianę.
            Czy mi się wydaje, czy poziomicy to ona na oczy nie widziała ?
    • hyper_mouse Re: multi-hekk Piaseczno 25.08.06, 11:15
      dramat
      • milymarian Re: multi-hekk Piaseczno 05.09.06, 21:56
        tylko nie multihekk - mili państwo nie marnujcie reszty Waszego życia na
        procesy z tą firmą, która o budowaniu nie wie nic, marnuje ludzkie pieniądze,
        dewastuje materiały budowlane twierdząc, że to mieszkania - kupcie wszystko
        inne tylko nie multihekk
        • rabena Re: multi-hekk Piaseczno 06.09.06, 09:12
          zapraszam też do dyskusji na forum Piaseczna
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=234&w=46993846
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka