Gość: roby IP: *.cezex.pl 28.02.03, 13:41 Czy ktoś zna inwestora DEVCOR i realizowane osiedle Tęcza w Łomiankach i mógłby się swoją wiedzą podzielić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miczka Re: DEVCOR - osiedle w Łomiankach IP: 217.153.90.* 03.03.03, 07:49 Tez jestem żywo zainteresowana tą firmą i tym osiedlem. Ale nie mogę nic znaleźć na temat tego developera, czy to nie jakiś kit? Proszę o info.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: DEVCOR - osiedle w Łomiankach IP: 212.244.180.* 24.03.03, 19:16 Kupiłam tam mieszkanie - odbiór w lipcu. Developer solidny, dobre wykończenie no i naprawdę ładna okolica i osiedle.A cena za metr - marzenie!!!:) Polecam. Przy okazji dodam że namówiłam już moich Rodziców na mieszkanko też na Osiedlu Tęcza, więc chyba...warto.W razie czego (pytań etc.) mój adres : jadziulek@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: DEVCOR - osiedle w Łomiankach IP: 212.244.180.* 24.03.03, 19:16 Polecam. Odbieram tam mieszkanie w lipcu. Developer solidny i ładna okolica. W razie pytań mój adres : jadziulek@wp.pl pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maf Re: DEVCOR - osiedle w Łomiankach IP: *.wat.edu.pl 30.03.03, 12:55 moje wrazenie "niestabilni myslowo", dlaczego? otoz pod koniec ubieglego roku gloszone ceny mieszkan w $ mialy byc niezmienne/stale. Niestety jednak boss devcora zapatrzyl sie na Adasia Malysza i odzyskal "prawdziwa twarz", hi hi i przy mocnym spadku kursu $ zwiekszyl ceny mieszkan tylko o 4000$ (ich tlumaczenia zmiany decyzji tylko mnie rozbawily :-)) oczywiscie zgadzam sie z panem prezesem - najlepsze interesy robi sie wykorzystuja niedoinformowanych, bo przeciez teraz "zielony" podskoczyl z 3.8 na 4.05 czyli na dzien dzisiejszy devcorowi wpada ok. 30000pln na mieszkaniu wiecej - hmm I love this game. taaaak interesujace rowniez jest to ze podobno na poczatku 2002 roku wycieli podobny numer - o przepraszam bilbordy kosztuja hi hi. co do samego osiedla wyglada rzeczywiscie ladnie, szkoda tylko ze komorki lokatorskie mozna bedzie wynajac w sasiednim budnyku (ciekawe czy tez maja stala cene w $?). o zapomnialem w mieszkaniach 2poziomowych nie ma nawet wylewki typowych schodow, ale nic to firma jest elastyczna 1000 baksow i nie bylo tematu. Oj panie i panowie jak w salonie samochodowym, chcesz dywaniki do auta prosze oto one jednynie 2% wartosci ... etc. + inne wieksze/mniejsze wpadki devcoru i prosze tyle zabawy (a tak nawiasem polecam osobiscie pana w okularach o znacznej lysinie - jest najlepszy, robi "cudne zarty" z klinetow). Powiem przekornie do powyzszego - robia wrazenie solidnych i moze tacy sa jako wykonawcy, ale do cholery "robia pod siebie". pozdrawia maf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pelt Re: DEVCOR - osiedle w Łomiankach IP: 217.153.15.* 31.03.03, 10:07 Jeżeli komuś uśmiecha się wchodzenie do pokoju prosto z podwórka (mieszkania na parterze), klitkowate dwa pokoje z tyłu, względna bliskość ruchliwej ulicy oraz wciąż "podróżujące" ceny, to niech się decyduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda do Pelta IP: 212.244.180.* 31.03.03, 10:33 Człowieku, jaka bliskość ruchliwej ulicy, przecież trasy gdańskiej wcale nie słychać!!!!! A mieszkania na parterze, ok - wchodzi się prosto do dużego pokoju, ale osiedle jest tak kameralne że nikomu to nie powiino przeszkadzać. A poza tym, to wszystko kwestia gustu, prawda? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pelt Do Jagody IP: 217.153.15.* 31.03.03, 19:14 Oczywiście, dlatego napisałem, że jak komuś to odpowiada to niech się decyduje. Mi nie odpowiadało. I nie odpowiadała mi również niejasna postawa tego dewelopera w sprawie warunków zakupu i posprzedażowych. A wspomniany łysawy handlowiec w okularach chyba najskuteczniej mnie zniechęcił swoim krętactwem. Tobie jednak życzę jak najwięcej radości z tej inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Do Pelta IP: 212.244.180.* 01.04.03, 10:44 Dzięki za życzenia:) A Pan ANdrzej, tzn. ten handlowiec o którym wspominałeś to rzeczywiście specyficzny gość, ale wbrew pozorom bardzo sympatyczny. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidkawar Re: Do Jagody IP: *.tg.com.pl 01.04.03, 15:44 Ten Pan Andrzej bardzo skutecznie zniechęca do kupna, wręcz odstrasza. Poza tym nabija sie z Klientow i jest bezczelny .... mimo to zdecydowalismy sie bo z nim mieszkać nie bedziemy. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt lidkawar@wp.pl Odbieramy mieszkanie w maju!! Odpowiedz Link Zgłoś