Dodaj do ulubionych

STUDNIÓWKA W LO II w GLIWICACH

IP: *.kopnet.gliwice.pl / 10.1.0.* 18.01.03, 15:46
starzy i aktualni dwójkowicze łączcie się!!!
czekam na pikantne szczegóły apropos studniówek. fajnie było?
Obserwuj wątek
    • Gość: poldek Re: STUDNIÓWKA W LO II w GLIWICACH IP: *.bmj.net.pl / 192.168.50.* 19.01.03, 12:46
      Gość portalu: mugol napisał(a):

> starzy i aktualni dwójkowicze łączcie się!!!
      > czekam na pikantne szczegóły apropos studniówek. fajnie było?

Rozwalil mnie ten post..
      • Gość: mugol Re: STUDNIÓWKA W LO II w GLIWICACH IP: *.kopnet.gliwice.pl / 10.1.0.* 20.01.03, 14:30
        poldek, dziecko, jak nie potrafisz to nie pisz.zwijamy stronę. twój komentarz
        nas dobił.otwieramy dla ciebie specjalną stronę;
        www.zagłupiżebysięodezwać.com.pl.
        • Gość: absolwentka Re: STUDNIÓWKA W LO II w GLIWICACH IP: 5.5.* / *.uc.nombres.ttd.es 22.01.03, 21:15
          oki doki a ja napsze jak bylo..
          tylko nie pamietam roku..
          no wiec zubrowka w plastikowych butelkach na stole..
          "Grzybek" podpalajacy swoj krawat,'
          chlopak Mileny rozpinajacy jej sukienke na srodku sali
          oczywiscie wszystko sie dzieje w gustownie przystrojonej stolowce studneckiej,
          jedzienie typu schabowy z kapusta ku temu,
          ogolnie wesolo debilnie,
          "profesorstwo" spite w szczegolnosci "pan od wosu" - zanoszony do taksowki...

a jakie plany na ten rok???
          • Gość: mugol Re: STUDNIÓWKA W LO II w GLIWICACH IP: *.kopnet.gliwice.pl / 10.1.0.* 24.01.03, 16:12
            w tym roku pan od wosu też sobie pohulał, ale z tego co widziałam wychodził na
            własnych nogach. Najlepiej się chyba bawił na piosence specjalnie dla niego i
            pana z geografii pt." bo we mnie jest sex!"
            te schaboszczaki to chyba już nasza studniówkowa tradycja.FU!!!
            Nosisz się z zamiarem odwiedzenia dwójki?
            • wilym Re: STUDNIÓWKA W LO II w GLIWICACH 24.01.03, 16:22
              Ogolnie fajnie bylo-polowa lat 90tych, czysciocha lana pod stolem z
              oryginalnych butelek przemyconych przez Faziego, szampan na stole, niestety
              obiadku nie pamietam, ale na pewno bylo cool.
              Profesorstwo bawilo sie niezle, a najlepiej chyba jeden profek, bardzo, bardzo
              mily i sympatyczny, od bardzo malo przyjemnej matmy.
              pzdr
              • Gość: absolwentka Re: STUDNIÓWKA W LO II w GLIWICACH IP: 5.5.* / *.uc.nombres.ttd.es 26.01.03, 21:26
                ee nie odwiedzilam dwojki od czasu gdy dali mi swiadectwo i pa..

zastanawialam sie co sie tam dzieje..ale podobno robi sie cora bardziej
                kujonsko i wogole..

ale mam nadzieje ze dwojka nie stracila wszystkich fajnych
                rzeczy..klimatow...no i..a wlasciwie to zadko dobrze o tej szkole mowie
                ale..nie bylo tak zle..

wracajac do studniowki to "pan od wosu" kontynuje tradycje..

a co do matemtyka to chodzilo o franka?bo ja jego to bardzo dobrze wspominam...

pozdrawiam z kraju baskow (co tez jest jednym z elemntow ze nie odwiedzam
                dwojki..)
    • Gość: uczennica Re: STUDNIÓWKA W LO II w GLIWICACH IP: 213.227.72.* 27.01.03, 01:11
      hmm,nie wiem jak innym lecz mi sie bardzo podobalo!!
      szkoda tylko ze Franka nie bylo..:(
      facet z wosu wyrywal uczennice a z gery juz sam niewiedzial co sie dzieje....;p
      ledwo po skonczeniu uroczystej kolacji wszyscy wyciagneli co trezba spod stolu!!
      impreza sie udala...szkoda ze tylko do 4:((
      • Gość: absolwentka Re: STUDNIÓWKA W LO II w GLIWICACH IP: *.uc.nombres.ttd.es 27.01.03, 21:55
        o kurcze a mi sie to fim urwal po polnocy..
        a moze przed nie wiem..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka