Gość: mugol IP: *.kopnet.gliwice.pl / 10.1.0.* 18.01.03, 15:46 starzy i aktualni dwójkowicze łączcie się!!! czekam na pikantne szczegóły apropos studniówek. fajnie było? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poldek Re: STUDNIÓWKA W LO II w GLIWICACH IP: *.bmj.net.pl / 192.168.50.* 19.01.03, 12:46 Gość portalu: mugol napisał(a): > starzy i aktualni dwójkowicze łączcie się!!! > czekam na pikantne szczegóły apropos studniówek. fajnie było? Rozwalil mnie ten post.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mugol Re: STUDNIÓWKA W LO II w GLIWICACH IP: *.kopnet.gliwice.pl / 10.1.0.* 20.01.03, 14:30 poldek, dziecko, jak nie potrafisz to nie pisz.zwijamy stronę. twój komentarz nas dobił.otwieramy dla ciebie specjalną stronę; www.zagłupiżebysięodezwać.com.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka Re: STUDNIÓWKA W LO II w GLIWICACH IP: 5.5.* / *.uc.nombres.ttd.es 22.01.03, 21:15 oki doki a ja napsze jak bylo.. tylko nie pamietam roku.. no wiec zubrowka w plastikowych butelkach na stole.. "Grzybek" podpalajacy swoj krawat,' chlopak Mileny rozpinajacy jej sukienke na srodku sali oczywiscie wszystko sie dzieje w gustownie przystrojonej stolowce studneckiej, jedzienie typu schabowy z kapusta ku temu, ogolnie wesolo debilnie, "profesorstwo" spite w szczegolnosci "pan od wosu" - zanoszony do taksowki... a jakie plany na ten rok??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mugol Re: STUDNIÓWKA W LO II w GLIWICACH IP: *.kopnet.gliwice.pl / 10.1.0.* 24.01.03, 16:12 w tym roku pan od wosu też sobie pohulał, ale z tego co widziałam wychodził na własnych nogach. Najlepiej się chyba bawił na piosence specjalnie dla niego i pana z geografii pt." bo we mnie jest sex!" te schaboszczaki to chyba już nasza studniówkowa tradycja.FU!!! Nosisz się z zamiarem odwiedzenia dwójki? Odpowiedz Link Zgłoś
wilym Re: STUDNIÓWKA W LO II w GLIWICACH 24.01.03, 16:22 Ogolnie fajnie bylo-polowa lat 90tych, czysciocha lana pod stolem z oryginalnych butelek przemyconych przez Faziego, szampan na stole, niestety obiadku nie pamietam, ale na pewno bylo cool. Profesorstwo bawilo sie niezle, a najlepiej chyba jeden profek, bardzo, bardzo mily i sympatyczny, od bardzo malo przyjemnej matmy. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka Re: STUDNIÓWKA W LO II w GLIWICACH IP: 5.5.* / *.uc.nombres.ttd.es 26.01.03, 21:26 ee nie odwiedzilam dwojki od czasu gdy dali mi swiadectwo i pa.. zastanawialam sie co sie tam dzieje..ale podobno robi sie cora bardziej kujonsko i wogole.. ale mam nadzieje ze dwojka nie stracila wszystkich fajnych rzeczy..klimatow...no i..a wlasciwie to zadko dobrze o tej szkole mowie ale..nie bylo tak zle.. wracajac do studniowki to "pan od wosu" kontynuje tradycje.. a co do matemtyka to chodzilo o franka?bo ja jego to bardzo dobrze wspominam... pozdrawiam z kraju baskow (co tez jest jednym z elemntow ze nie odwiedzam dwojki..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: STUDNIÓWKA W LO II w GLIWICACH IP: 213.227.72.* 27.01.03, 01:11 hmm,nie wiem jak innym lecz mi sie bardzo podobalo!! szkoda tylko ze Franka nie bylo..:( facet z wosu wyrywal uczennice a z gery juz sam niewiedzial co sie dzieje....;p ledwo po skonczeniu uroczystej kolacji wszyscy wyciagneli co trezba spod stolu!! impreza sie udala...szkoda ze tylko do 4:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka Re: STUDNIÓWKA W LO II w GLIWICACH IP: *.uc.nombres.ttd.es 27.01.03, 21:55 o kurcze a mi sie to fim urwal po polnocy.. a moze przed nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś