Gość: nika IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 10:44 Zarezerwowałam mieszkanie w tej inwestycji. Byłabym bardzo wdzięczna swoim poprzednikom z Kasztanowej za informacje na temat postępu budowy, odbioru mieszkań, podpisywania umowy itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzychu Re: Mostostal Siedlce - Parkowe IP: 195.136.36.* 10.03.03, 09:06 Wiesz o tym, że niedaleko od osiedla 250-300 m jest planowana krajowa trasa szybkiego ruchu S-7. Tiry, ciągły ruch - te sprawy. Temat był szeroko omawiany - poszukaj na stronach o inwestycji Pekao Development, Trasa szybkigo ruchu S-7 itp. Znam dokładnie umowę proponowaną przez MS - nie zabezpiecza należycie interesów kupującego mieszkanie. Np. nie możesz odmówić odebrania mieszkania. Jednym słowem umowa wymaga duzych zmian, chociaż developer jest elastyczny i sporo można prawdopodobnie wynegocjować. Generalnie jestem do nich pozytywnie nastawiony, chociaż lokalizacja Bemowska kryje w sobie bardzo duże ryzyko "głośnego" sąsiedztwa. Księgę wieczystą działki na której mają budować sprawdzałem, jest O.K. Odpowiedz Link Zgłoś