Dodaj do ulubionych

ALTERNATYWY 4

04.03.07, 22:22
DRODZY SĄSIEDZI CZY MI SIE WYDAJE CZY OD PEWNEO CZASU PAN AREK KREUJE SIĘ NA
KRZYŻÓWKĘ PANA ANIOŁA Z ALTERNATYWY 4 Z PANEM ANDRZEJEM ZE ZNANEJ NA PARTII?
TE CHAMSKIE I GRUBIANSKIE ODPOWIEDZI NA ZADAWANE PYTANIA, TE ATAKI NA
WSZYSTKO CO SIĘ RUSZA W OTOCZENIU, TE JEDYNE I NIEOMYLNE WYPOWIEDZI???
NORMALNIE SATYRA Z LAT OSIEMDZIESIĄTYCH , CZYŻBY NIESPEŁNIONE AMBICJE????
A DO PANA ARKA: PAN UWAŻ BO W ZARZĄDZIE SIĘ BYWA I TAK JAK PANA POWOŁALIŚMY
TAK MOŻEMY ODWOŁAC !!!!
WODA SODOWA TO STARSZANA RZECZ, TAK ŻE MOŻE TROSZKE POKORY PANIE SĄSIEDZIE BO
NASZ CIERPLIWOŚĆ I MANDAT ZAUFANIA TEZ MAJĄ SWOJE GRANICE !!!!
Obserwuj wątek
    • asc12 Re: ALTERNATYWY 4 05.03.07, 12:21
      Nie wiem czy to dobrze że takie wypowiedzi kieruje sie do osób, które muszą się
      zmagac z niedoróbkami dewelopera, a które jak obserwuję są duże. Jeżeli już się
      cos takiego wypisuje to mam pytanie czy renegath czsami nie zostawał
      wyprowadzany z równowagi. To ludzkie zachowanie i nie ma się czemu dziwić. Nie
      jest roztropne wypisywanie na forum jakichkolwiek porówań, należy się
      zastanowić co pan zrobiłby gdyby był na miejscu Pan Arka. Pozdrawiam
      mieszkaniec Poniatowskiego.
      • m.dzinkans Re: ALTERNATYWY 4 05.03.07, 16:39
        O to właśnie chodzi. Ciekawy jestem, czy jak dojdzie do zebrania Wspólnoty to
        któryś z sąsiadów, którzy wypisują takie rzeczy na Członków Zarządu będzie
        chętny ich zastąpić na tym stanowisku. Każdy z Nas pracuje i poświęca swój
        prywatny czas dla dobra sprawy. Nie dostajemy za to żadnego wynagrodzenia. Czy
        ktoś chce się zamienić???
        • magik-zabki Re: ALTERNATYWY 4 05.03.07, 19:46
          m.dzinkans napisał:

> któryś z sąsiadów, którzy wypisują takie rzeczy na Członków Zarządu

Śmiem zauważyć, że chyba jedyne ataki jakie były na tym forum były kierowane w
          stronę Pana Arkadiusza. Co prawda Panu V-ce Prezesowi również się trochę
          oberwało, ale od kiedy skończył z tytułami to nic takowego nie zauważyłem.
          Ale niestety muszę odrobinę poprzeć renegatha, ponieważ zmiana punktu siedzenia
          Pana Arka doprowadziła również do zmiany jego punktu widzenia, a co za tym idzie
          zmiany sposobu wypowiedzi i zwracania się do nas. Zarząd zarządem, ale moim
          zdaniem nie trzeba być nadgorliwym i zbytnio wychodzić przed orkiestrę...
          Chociaż z drugiej strony może to wina zbyt niskiej samooceny Pana Arka i chęć
          wykazania się, czy też chęć bycia zauważonym, chęć zrobienia jakiejś lokalnej
          kariery... Sam nie wiem, mam nadzieję, że na zdaje się już bliskim spotkaniu
          walnym lokatorów otrzymamy odpowiedzi na frapujące nas (mnie) pytania...

A propos czy ktoś się orientuje kiedy wspomniane doroczne zebranie?
          • m.dzinkans Re: ALTERNATYWY 4 05.03.07, 20:38
            Dajcie spokój!!! Ja wiem, że najlepiej jest siedzieć sobie wygodnie w domu,
            przed komputerem i pisać, że to czy tamto nie jest zrobione, lub nie działa jak
            należy. Zarząd jest oczywiście pierwszą instancją, która dostaje za to "po
            uszach" od lokatorów. Staramy się naprawdę bardzo, aby do sytuacji kryzysowych
            nie dopuścić. Nie jest to jednak lekka sprawa, mimo, że mamy firmę
            administrującą. Wiadomo, że pewne rzeczy za Nas załatwią, ale decyzje są w
            Naszej (Zarządu) gestii.
            • renegath1 Re: ALTERNATYWY 4 06.03.07, 11:55
              PROSZĘ PAŃSTWA A TERAZ WIADOMOŚĆ Z OSTATNIEJ CHWILI: NASZEMU JAŚNIE
              PANOWI "ARKOWI" TAK STARSZNIE NIE PODOBAŁA SIĘ MOJA KRYTYKA, ŻE USUNĄŁ MOJA
              OSTATNIA WYPOWIEDŹ I ZABLOKOWAŁ MI KONTO "RENEGATH" NO TO POBAWIMY SIĘ DALEJ
              NUDZI MI SIĘ W PRACY WIĘC MOGĘ TAK W NIESKOŃCZONOŚĆ ZMIENIAĆ KONTA CIEKAWE KO
              TO SIĘ ZNUDZI ???? PANIE ARKU NORMALNIE DZIECINADA :-)

PANIE MAĆKU PROSZĘ NIE ODBIERAĆ MOICH POSTÓW JAKO ATAKU NA ZARZĄD BO CZEGOŚ
              TAKIEGO NIE UDOWODNI MI ŻADEM SĄD :-) PROSZĘ SIĘ WCZYTAĆ. WYRAŻAM TYLKO
              STANOWCZY SPRZECIW WYWYŻSZANI SIĘ I BRAKU SZACUNKU DLA SĄSIADÓW!! CZEGO
              PRZYKŁADEM JEST "CENZURA". OJ BĘDZIE WESOŁO NA NASZYM OSIEDLU, OJ BĘDZIE SIĘ
              DZIAŁO:-)
              • arek-zabki Re: ALTERNATYWY 4 06.03.07, 23:07
                Po pierwsze to od pół roku nie jestem już jedynym administratorem na tym forum.
                Po drugie to te twoje wypociny przeczytałem dopiero przed chwilą.
                A po trzecie to powiedz człowieku o co ci chodzi ?!?
                Według ciebie wywyższam się dlatego bo zwróciłem ci uwagę że od dwóch miesięcy
                nie płacisz czynszu ??
                Czy chodzi o to że zwróciłem ci uwagę na to że puszek po wypitym piwku nie
                zostawia się na klatce, tylko wyrzuca do kosza a pety nie pod nogi tylko do
                popielniczki ?!?
                "Sąsiedzie", jeżeli takie są według ciebie oznaki braku szacunku wobec sąsiadów,
                to bardzo przepraszam, ale kto tu dla kogo nie ma szacunku ???
                Czy ja, bo zwracam ci uwagę, czy ty bo nie potrafisz uszanować pracy innych
                ludzi i ich chęci do tego by na naszym osiedlu był porządek i spokój.
                Jak masz jakieś zastrzeżenia do mnie osobiście (bo jak piszesz to nie do
                zarządu), to miej na tyle odwagi by przyjść do mnie jak do sasiada (a nie do
                członka zarządu) i powiedzieć co ci leży na wątrobie.
                Bo to nie sztuka założyć sobie na "gazeta.pl" kilka nicków z jednego kompa i nie
                podpisując się wypisywać takie bzdety.
                Odważny to ty jesteś - pozostając anonimowym.
                To dalej wypisuj sobie te swoje bzdury, ja rozumiem, kłopoty w domu, w pracy
                szef ma cie za debila, to przynajmniej anonimowo na forum można poszaleć nie ??
                Mimo wszystko pozdrawiam czytających i podkreślam:
                PISZE TU TYLKO I WYłąCZNIE JAKO JEDEN Z SąSIADóW A NIE JAKO CZłONEK ZARZąDU.
                • arek-zabki Re: ALTERNATYWY 4 06.03.07, 23:31
                  gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33407,3957981.html
                  Anonimowość w internecie sprawia, że ludzie zachowują się w sposób, w jaki nie
                  zachowaliby się w sytuacji bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem.
                  Najpierw obrażają, a dopiero później zastanawiają się nad tym, co zrobili.
                  Staje się to zarzewiem internetowej agresji i wojen na obelgi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka