Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 21:45 szukam fajnego domku,segmentu w wawrze dobrego developera co polecacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anty brandt Re: wawer IP: *.broadband.pl 03.01.08, 21:56 Witam, polecam developera, który zbudował między innymi osiedle Poprawna 55. Niezbyt tanio, ale jakość wykończenia, terminowość, pomoc w załatwianiu formalności, akty notarialne (nawet umowa przedwstepna). Strasznie żałuję, że nie chciałem dać trochę więcej, a moja Znajoma dała... człowiek się uczy na błedach, tylko dlaczego to tyle kosztuje... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
seawali Re: wawer - do Tomasza 04.01.08, 16:24 Jesteś "od developera" czy może interesujesz się ta inwestycją? Szukałam bez skutku na forum jakichś info o fimrie lub inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: wawer - do Tomasza IP: *.chello.pl 06.02.08, 21:44 ja tez szukam, masz jakies informacje? karol Odpowiedz Link Zgłoś
seawali Re: wawer - do Tomasza - do Karola 15.02.08, 15:02 Informacji konkretnych nie znalazłam, ale zdecydowalismy na tak. Rozmawialiśmy w grudniu z klientem z ich poprzedniej inwestycji (przy Trakcie Lubelskim) i ogólnie nie skarżył się ani na firmę ani na wykonanie. Jesli jestes nadal zainteresowany lub się zdecydowałeś, napisz na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
tomtom15 Re: wawer 06.01.08, 13:47 jestem sąsiadem z pobliskiego osiedla Dr Marcusa na Motylkowej na której wszystko jest już sprzedane. Widziałem ogłoszenie więć piszę. O inwestycji ani o deweloperze nie wiem nic ale widzę że ruszyli z kopyta i prą do przodu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: wawer IP: *.jmdi.pl 06.01.08, 19:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=74059087 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: wawer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.08, 23:24 Za drogo Panie! Za drogo! Zeby domy tyle kosztowaly... W glowach sie przewraca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollypocket Re: wawer IP: *.eranet.pl 15.02.08, 17:37 jak za drogo to czego szukasz w stolycy? sio na wioche! Odpowiedz Link Zgłoś