agulabis 30.01.02, 11:26 ... przyszli sąsiedzi odezwijcie się! Może pójdziemy śladem wcześniejszych pomysłodawców i założymy WIRTUALNE BOGUSŁAWSKIEGO? Pozdrawiam W. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dario Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... IP: *.de.deuba.com 30.01.02, 12:25 Witam, Ja zakupilem tam mieszkanie, pomysl z rozwiazaniem typu "Wirtualne Derby" jest OK, ale proponowalbym tez moze jakas stronke internetowa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... IP: *.waw.cdp.pl 30.01.02, 13:27 Pomysł ze stroną jest świetny. Niestety ja nie mam takich talentów... W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... IP: *.de.deuba.com 30.01.02, 14:28 Witam, Sprobuje sie cos pobawic, w chwili wolnej, moze cos stworze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulabis Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... IP: *.waw.cdp.pl 30.01.02, 15:08 Życzę dużo zapału i powodzenia. Może znajdzie się jeszcze kilku chętnych do stworzenia miłej dla oka strony o budynku przy Bogusławskiego. A tak swoją drogą - czy na formum naprawdę nie zagląda nikt /poza nami/ z przyszłych mieszkańców??? agulabis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... IP: *.astercity.net / 10.131.128.* 28.03.02, 15:51 Witam! Będę Waszą sąsiadką i być może będę mogła służyć pomocą w różnych sprawach, lecz niestety moje umiejętności w zakresie komputerowym są malutkie... Tak więc strony nie założę, ale będę pilnie na nią czekała. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sir_maur Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... IP: *.mofnet.gov.pl 30.04.02, 15:45 Czyzby tak malo osob "weszlo" w inwestycje przy ul. Boguslawskiego???? Mam nadzieje, ze pojawi sie wiecej przyszlych sasiadow. Co do pomyslu strony www jestem jak najbardziej za. POmysl jest dobry. Niestety tworzenie stron www, jak z reszta wszystko inne, wymaga czasu, a z tym jest zawsze kiepsko.;-( Sladem Emila z Oazy, ktorego pozdrawiam, uruchomilem grupe dyskusyjna dla przyszlych mieszkancow budynku przyz ul. Boguslawskiego na yahoo, oto link: groups.yahoo.com/group/boguslawskiego/ Zapraszam do korzysztania. Zyczac milego dlugiego weekendu, pozdrawiam wszystkich sir_maur venom1@wp.pl (Maurycy Michalski) Odpowiedz Link Zgłoś
emilw Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... 09.05.02, 20:48 Dzieki za pozdrowienia kolegi z grupy :-) Tez mi sie wlasnie wydawalo, ze lista dyskusyjna jest znacznie wygodniejsza w uzyciu niz strony www: jest latwiejsza w uzyciu, szybsza i bardziej interaktywna Pozdrawiam Emil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... IP: 194.196.228.* 15.05.02, 09:20 Też kupiłam na Bogusławskiego, dziś pojadę nawet zobaczyć co się tam dzieje ? Mam nadzieję, ze robota wre :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sir_maur Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... IP: *.mofnet.gov.pl 15.05.02, 09:57 Witam, A relacje zdasz??? tu, ewentualnie na naszej grupie dyskusyjnej na yahoo;-))) A powiedz mi, czy ty wprowadzalas wlasne zmiany do projektu??? Pozdr sir_maur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... IP: 194.196.228.* 17.05.02, 08:54 Cześć, 16.05 byłam na budowie. Parter, pierwsze i drugie piętro - szkielet - już są :)) Tempo chyba niezłe :)) Mieszkańcy sąsiedniego bloku skarżą się, że rano budzi ich hałas i ruch na budowie - dla Nas to raczej dobra wiadomość :)) Żadnych zmian w projekcie mojego "em" nie wprowadzałam. Ale myślę ( może jeszcze za wcześnie ) jak wykończyć ładną łazienkę :))) Pozdrawiam, miłego weekendu, - Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... IP: *.polonia.com.pl 15.05.02, 10:56 Witam Robota wre aż miło, powstaje szkielet bodajże 3-ej kondygnacji. Plac budowy sprawia świetne wrażenie (wzorowy porządek). Pozdrawiam Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sir_maur Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... IP: *.mofnet.gov.pl 15.05.02, 11:03 Gość portalu: wojtek napisał(a): > Witam > Robota wre aż miło, powstaje szkielet bodajże 3-ej kondygnacji. > Plac budowy sprawia świetne wrażenie (wzorowy porządek). > Pozdrawiam > Wojtek Chyba trzeciej, jak bylem 5.05, to walczyli z II pietrem...oby w takim tempie, do samego konca;-) Sir_maur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... IP: 194.196.228.* 17.05.02, 09:34 z tymi sklepami, o których wspominacie na Yahoo może nie będzie tak źle ?? Wiecie moze kiedy planują zacząć działać coś w tym kierunku ( chodzi o te sklepy ) ??? pzdr anka Odpowiedz Link Zgłoś
nailz Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... 17.05.02, 09:41 Witam sasiadke, a moze by sie tak zarejestrowala na forum na Yahoo ? Odnosnie sklepow, to juz tam napisalem ze jest to informacja nieoficjalna i na razie nie bede rozsiewal plotek, a na potwierdzenie powyzszej informacji czeka sir maur, ktory bezposrednio w gminie zapytuje o ten teren. Nie wiecej nie wiem. Pozdrawia serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sir_maur Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... IP: *.mofnet.gov.pl 17.05.02, 11:40 Dobrze powiedziane naliz2...z tym czekaniem...bo czekam juz 3 tydzien..;-/ i czekam...moze sie doczekam;-) Wlasnie Aniu, zarejestruj sie na yahoo....a tak z innej beczki na ktorym pietrze bedziesz Ty? Bo ja na VI, i tego co piszesz, jeszcze pare tygodni nim szkielet VI powstanie (oczywiscie jezeli tempo sie utrzyma;-) POzdr. sir_maur Odpowiedz Link Zgłoś