Dodaj do ulubionych

SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO...

30.01.02, 11:26
... przyszli sąsiedzi odezwijcie się! Może pójdziemy śladem wcześniejszych
pomysłodawców i założymy WIRTUALNE BOGUSŁAWSKIEGO?

Pozdrawiam
W.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dario Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... IP: *.de.deuba.com 30.01.02, 12:25
      Witam,
      Ja zakupilem tam mieszkanie, pomysl z rozwiazaniem typu "Wirtualne Derby" jest OK, ale proponowalbym tez
      moze jakas stronke internetowa.
      Pozdrawiam
      • Gość: W Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... IP: *.waw.cdp.pl 30.01.02, 13:27
        Pomysł ze stroną jest świetny. Niestety ja nie mam takich talentów...

W.
        • Gość: Dario Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... IP: *.de.deuba.com 30.01.02, 14:28
          Witam,
          Sprobuje sie cos pobawic, w chwili wolnej, moze cos stworze.
          Pozdrawiam
    • Gość: agulabis Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... IP: *.waw.cdp.pl 30.01.02, 15:08
      Życzę dużo zapału i powodzenia. Może znajdzie się jeszcze kilku chętnych do
      stworzenia miłej dla oka strony o budynku przy Bogusławskiego. A tak swoją
      drogą - czy na formum naprawdę nie zagląda nikt /poza nami/ z przyszłych
      mieszkańców???

agulabis
      • Gość: beata Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... IP: *.astercity.net / 10.131.128.* 28.03.02, 15:51
        Witam!
        Będę Waszą sąsiadką i być może będę mogła służyć pomocą w różnych sprawach,
        lecz niestety moje umiejętności w zakresie komputerowym są malutkie... Tak więc
        strony nie założę, ale będę pilnie na nią czekała. Pozdrawiam
        • Gość: sir_maur Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... IP: *.mofnet.gov.pl 30.04.02, 15:45
          Czyzby tak malo osob "weszlo" w inwestycje przy ul. Boguslawskiego???? Mam
          nadzieje, ze pojawi sie wiecej przyszlych sasiadow.

Co do pomyslu strony www jestem jak najbardziej za. POmysl jest dobry. Niestety
          tworzenie stron www, jak z reszta wszystko inne, wymaga czasu, a z tym jest
          zawsze kiepsko.;-(

Sladem Emila z Oazy, ktorego pozdrawiam, uruchomilem grupe dyskusyjna dla
          przyszlych mieszkancow budynku przyz ul. Boguslawskiego na yahoo,
          oto link: groups.yahoo.com/group/boguslawskiego/
          Zapraszam do korzysztania.

Zyczac milego dlugiego weekendu, pozdrawiam wszystkich

sir_maur
          venom1@wp.pl
          (Maurycy Michalski)
          • emilw Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... 09.05.02, 20:48
            Dzieki za pozdrowienia kolegi z grupy :-) Tez mi sie wlasnie wydawalo, ze lista
            dyskusyjna jest znacznie wygodniejsza w uzyciu niz strony www: jest latwiejsza
            w uzyciu, szybsza i bardziej interaktywna

Pozdrawiam
            Emil
    • Gość: Anka Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... IP: 194.196.228.* 15.05.02, 09:20
      Też kupiłam na Bogusławskiego, dziś pojadę nawet zobaczyć co się tam dzieje ?
      Mam nadzieję, ze robota wre :))))
      • Gość: sir_maur Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... IP: *.mofnet.gov.pl 15.05.02, 09:57
        Witam,
        A relacje zdasz??? tu, ewentualnie na naszej grupie dyskusyjnej na yahoo;-)))

A powiedz mi, czy ty wprowadzalas wlasne zmiany do projektu???

Pozdr
        sir_maur
        • Gość: Anka Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... IP: 194.196.228.* 17.05.02, 08:54
          Cześć,
          16.05 byłam na budowie. Parter, pierwsze i drugie piętro - szkielet - już są :))
          Tempo chyba niezłe :)) Mieszkańcy sąsiedniego bloku skarżą się, że rano budzi
          ich hałas i ruch na budowie - dla Nas to raczej dobra wiadomość :))
          Żadnych zmian w projekcie mojego "em" nie wprowadzałam.
          Ale myślę ( może jeszcze za wcześnie ) jak wykończyć ładną łazienkę :)))
          Pozdrawiam, miłego weekendu,
          - Anka
      • Gość: wojtek Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... IP: *.polonia.com.pl 15.05.02, 10:56
        Witam
        Robota wre aż miło, powstaje szkielet bodajże 3-ej kondygnacji.
        Plac budowy sprawia świetne wrażenie (wzorowy porządek).
        Pozdrawiam
        Wojtek
        • Gość: sir_maur Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... IP: *.mofnet.gov.pl 15.05.02, 11:03
          Gość portalu: wojtek napisał(a):

> Witam
          > Robota wre aż miło, powstaje szkielet bodajże 3-ej kondygnacji.
          > Plac budowy sprawia świetne wrażenie (wzorowy porządek).
          > Pozdrawiam
          > Wojtek

Chyba trzeciej, jak bylem 5.05, to walczyli z II pietrem...oby w takim tempie, do
          samego konca;-)

Sir_maur

• Gość: Anka Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... IP: 194.196.228.* 17.05.02, 09:34
            z tymi sklepami, o których wspominacie na Yahoo może nie będzie tak źle ??
            Wiecie moze kiedy planują zacząć działać coś w tym kierunku ( chodzi o te
            sklepy ) ???
            pzdr
            anka

• nailz Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... 17.05.02, 09:41
              Witam sasiadke, a moze by sie tak zarejestrowala na forum na Yahoo ?
              Odnosnie sklepow, to juz tam napisalem ze jest to informacja nieoficjalna i na razie nie bede rozsiewal plotek, a na
              potwierdzenie powyzszej informacji czeka sir maur, ktory bezposrednio w gminie zapytuje o ten teren.
              Nie wiecej nie wiem.
              Pozdrawia serdecznie
              • Gość: sir_maur Re: SZUKAM SĄSIADÓW Z DD BOGUSŁAWSKIEGO... IP: *.mofnet.gov.pl 17.05.02, 11:40
                Dobrze powiedziane naliz2...z tym czekaniem...bo czekam juz 3 tydzien..;-/ i
                czekam...moze sie doczekam;-)

Wlasnie Aniu, zarejestruj sie na yahoo....a tak z innej beczki na ktorym
                pietrze bedziesz Ty? Bo ja na VI, i tego co piszesz, jeszcze pare tygodni nim
                szkielet VI powstanie (oczywiscie jezeli tempo sie utrzyma;-)

POzdr.
                sir_maur
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka