Dodaj do ulubionych

Porównywarka ofert operatorów gsm

26.10.07, 09:19
www.miblo.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: kolodziejo Re: Porównywarka ofert operatorów gsm IP: *.eastwest.com.pl 26.10.07, 15:03
      Troszkę nieaktualna, nierzetelna i Play-nachalna ;). Wpisałem, że rozmawiam 460
      minut miesięcznie i otrzymałem propozycję płacenia po 300 zł, w czasie gdy płacę
      ... 40.
    • na-luzie Re: Porównywarka ofert operatorów gsm 31.10.07, 12:52
      może komus sie przyda
      ale nie bierze pod uwagę osobistych preferencji użytkownika:D
    • Gość: lekus Re: Porównywarka ofert operatorów gsm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 14:40
      podzielam zdanie innych jesli ktos chce wybrac oferte bez wiekszego
      zaangazowania to ok jest to rozwiazanie ale ta porowywarka nie bierze pod uwage
      dosc istotnej rzeczy a mianowicie tego gdzie kto ile dzwoni bo jesli ktos dzwoni
      duzo do orange to bedzie mu sie bardziej oplacalo wziac go czy popa niz play
    • Gość: Marta Re: Porównywarka ofert operatorów gsm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 13:23
      Miblo to hala tam nic aktulanego nie ma
      Motorola L7 w era Mix byla pół roku temu ....

www.opselector.pl - tam sa aktulane oferty
      • Gość: skeezy Re: Porównywarka ofert operatorów gsm IP: *.chello.pl 05.11.07, 16:07
        > www.opselector.pl - tam sa aktulane oferty
        I bardzo rzetelnie przedstawione...
      • Gość: adi_c1 Re: Porównywarka ofert operatorów gsm IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.11.07, 18:19
        Swoją drogą od kiedy K800i i K810i mają wifi?? ;]
    • Gość: tinki Re: Porównywarka ofert operatorów gsm IP: *.centertel.pl 05.11.07, 19:31
      totalne bardziewie. Wychodzi, że najbardziej się prawie zawsze opłaca Play, a to
      nie prawda, bo ja mam tak taka i porównywałem i mi się bardziej opłaca i to
      wszystko jest takie jakieś dziwne. W ogóle się nie zgadza, bo to totalnie
      nieaktualne jest i już.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka