smoczy_plomien 12.07.09, 14:06 Czy w Wilanowie możliwy jest zakup mieszkania ok. 50m2 za cenę 6000/metr? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: steady_at_najx Re: Wilanów IP: *.chello.pl 12.07.09, 15:30 oczywiście. Mysle jednak że dla osoby (a raczej barana) który dysponuje komputerem PC z łączem www i nie potrafi ich odszukać, doprowadzenie do transakcji nie bedzie możliwe z uwagi na matołectwo. Odpowiedz Link Zgłoś
scenial Re: Wilanów 12.07.09, 17:48 powiem więcej, możliwa jest jeszcze niższa cena. Ciężko znależć tak złe miejsce do zamieszkania w okolicach warszawy, moze z wyjątkiem ursusa i białołęki. Wilanów to betonowa pustynia, budynki wsadzone w zabagnione pola, bez najmniejszej infrastruktury, dróg, przedszkoli, przychodni, tramwaju... ze starsznym dojazdem do jakichkolwiek cywilizowanych okolic, wkrótce na dodatek dostanie blisko przebiegającą ekspresówkę :-) Juz teraz się mówi na to warszawska Nowa Huta. 3/4 z wybudowanych tam mieszkań stoi puste ,a Ci którzy kupili i odebrali mieszkanie tez zwykle chcą juz sprzedać. Jesli uparłeś się by w takiej okolicy mieszkac, jestes w idealnej negocjacyjnie pozycji :-) ps. wilanów wygląda tak jakby projektował te osiedla Kononowicz wg swojego hasła "i niczego nie będzie" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Wilanów 12.07.09, 18:26 Bardzo dziękuję za rady (identyczne czytałam już w innych wątkach o Wilanowie, copy+paste??). Wilanowa się nie boję, całe życie mieszkałam na Sadybie, znam te okolice bardzo dobrze i wiem, w co się ewentualnie pakuję :) Co ciekawe, myślę, że dzięki temu, że ponad 20 lat mieszkałam 10 min od Wilanowa, to lepiej wiem, jak z dojazdem stamtąd dokądkolwiek. Ale to ja mam tam mieszkać, dla mnie tym lepiej, im mniej będzie zainteresowanych. Natomiast wyzywanie mnie od baranów i matołów to proszę sobie darować, bo świadczy wybitnie tylko o tobie, skoro nie umiesz się wypowiedzieć bez inwektyw. Pewnie studia robiłeś prywatne, lubujesz się w określeniu "polactwo" i uważasz, że najlepiej jest "na zachodzie". Cóż, znam takie typy, wybacz, ale ich opinie spływają po mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenuś Re: Wilanów IP: *.aster.pl 12.07.09, 19:10 > Pewnie studia robiłeś prywatne, lubujesz się w określeniu "polactwo" i uważasz, że najlepiej jest "na zachodzie". Cóż, znam takie typy, wybacz, ale ich opinie spływają po mnie No cóż, steady at najx to znany forumowy błazen, o mocno zboczonych poglądach. Wobec powyższego brak kultury u tego osobnika jest sam przez się zrozumiały. Nie zrażaj się smoczy płomieniu, on się wszędzie wtrąca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wist Re: Wilanów IP: *.centertel.pl 13.07.09, 07:03 Ten z piszący spod chello to znany troll forum deweloperskiego logujący sie jako mufffa. Jak przejrzysz parę watków to rozpoznasz na pewno jego bełkot wynikający z frustracji spowodowanej nieudanymi inwestycjami. Tu podszył się pod stedy'ego. Ten spod aster to taki giermek muffy. Chyba kopsa muffie parnik. Odpowiedz Link Zgłoś
smurfetka4 Re: Wilanów 13.07.09, 08:08 odezwał się wierny piesek steadyego - wist pewnie umoczony w ywestycje po yaya (jeśli je ma) Odpowiedz Link Zgłoś
steady_at_najx Re: Wilanów 13.07.09, 11:17 > Natomiast wyzywanie mnie od baranów i matołów to proszę sobie darować, bo > świadczy wybitnie tylko o tobie, skoro nie umiesz się wypowiedzieć bez inwektyw nie przejmuj sie - ten gosc podszywajacy sie podemnie to jak ktos juz napisal koles ktory ma problemy z psychika bo nieudaly mu sie "inwestycje". Jesli znajdujesz wpisy z chello obrazajace innych i wyzywajace od "golodupcow" i "mieszkajacych z mamusia" i "trzepiacych gruche" to na 95% to wlasnie muffa. Jest tu jeszcze kilku "inwestorow" ktorzy nie moga przebolec ze nie idzie w gore i swoja frustracje odreagowuja wlasnie tutaj. nicki takie jak xxx lub smurfetka templariusz to ciag dalszy klubu ynwestorow-oszolomow ktorzy nie mogac spac odreagowuja swoja bezmyslna zlosc tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: templariusz Re: Wilanów IP: *.netia.com.pl 13.07.09, 12:04 Steady, co Ty masz do mnie ? Przecież ja trzymam z KZSem. Nawet gruchę zwalic lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
steady_at_najx Re: Wilanów 27.07.09, 08:21 > Steady, co Ty masz do mnie ? Przecież ja trzymam z KZSem. Nawet > gruchę zwalic lubię... Zaloz staly nick.. bo ten ma jeszcze jeden oszolom z neostrady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Wilanów IP: *.chello.pl 13.07.09, 12:45 Dlaczego obrażasz ludzi, którzy kończą studia w prywatnych uczelniach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 bo to jełopy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.07.09, 00:48 wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: poprzyczepiam się 13.07.09, 11:40 1. ursus i białołęka na jednym poziomie? prawdopodobnie nie byłes na zadnej z tych dzielnic. porownaj: odleglosc od centrum, arterie komunikacyjne, komunikacje publiczna 2. Wilanow i Nowa Huta na jednym poziomie? NH byla duma komunistow, projektowana od podstaw z zachowaniem wszelkiej rownowagi przestrzennej. Wilanow jest duma niektorych developerow, szczegolnie tych co dostali w odpowiednim czasie ok 50% za swoje kwadraty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Wilanów IP: 212.160.172.* 13.07.09, 10:48 Smoczy_plomien - za taką cenę 50 metrów będzie pewnie ciezko. Ewentualnie 6300 za metr - ale parter + strona swiata kiepska.. Ale jak kto woli. Poza tym taka cena tylko w opcji "dziura w ziemi" lub etap fundamenty. PS. Tez znam Sadybę i Wilanów swietnie i nie rozumiem o co chodzi osobom tak zawziecie krytykujacym Miasteczko wilanow. Chyba nigdy tam nie byli? ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... chodzi jak zwykle o to samo IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.07.09, 00:31 te przemiłe osoby są sfrustrowane swoim życiem w obdrapanych mieszkaniach komunalnych, ogrzewanych piecami (Poznańska, Nowogrodzka...), ewentualnie dopiero niedawno przyjechały ze wsi i są wściekłe, że dały namówić się na Białołękę. Za tym ostatnim (wiejskie pochodzenie) przemawia fakt, że utożsamiają one nowe bloki tzw. miasteczka z całą dzielnicą Wilanów. Dlaczego? Bo tylko o tym słyszeli lub czytali. Reszta Wilanowa i tak jest poza ich zasięgiem, nie tylko finansowym. A ze trochę pokrzyczą... a kogo to obchodzi? Na sprzedaż domów na ulicy Husarii to i tak nie wpłynie. Odpowiedz Link Zgłoś