elficzek79 31.03.05, 08:33 czy jest możliwe, by pre-test wykonany w 33dc rano wskazał nieprawidłowy wynik??? dzis mija 42dc i wciąż nic... błagam, odpiszcie... zaczynam świrować w oczekiwaniu na okres... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inco19 Re: omylny pre-test??? 31.03.05, 08:38 Mozliwe...Proponuję powtórzyć test lub zrobić bete(pewniak). Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
czurczaczek Re: omylny pre-test??? 31.03.05, 09:12 mi też teścik nic nie wykazał, poszłam do gina a tu niespodzianka. Odpowiedz Link
kathrin78 Re: omylny pre-test??? 31.03.05, 11:22 Możliwe, bo owulacja mogła wystąpić później, a tym samym wartość hcg mogła być jeszcze zbyt niska. Odpowiedz Link
agaw00 Re: omylny pre-test??? 31.03.05, 11:36 O ile sobie przypominam to pre test jest chyba strumieniowy mi tez taki xle wyszedł ale polecam Bobo Test naprawde super!!wyszedł mi 2 tygodnie po zapłodnieniu Odpowiedz Link
jolantau2 Re: omylny pre-test??? 31.03.05, 11:59 Mi pre-test wyszedł negatywny mimo że byłam w 5 tyg. ciąży. Odpowiedz Link
badziunia Re: omylny pre-test??? 31.03.05, 14:18 Możliwe. Z tego co słyszałam i z doświadczenia (raz próbowałam) - najgorszy dostęny test. Ja nigdy nie zawiodłam się na takich z dzidziusiem na okładce. Odpowiedz Link
aisza24 Re: omylny pre-test??? 31.03.05, 14:22 Quick View tak nazywa sie ten test z dzieckiem na opakowaniu.Rowniez go polecam. Wykazal mi ciaze w 31dc, Pre-Test zreszta tez Odpowiedz Link
elficzek79 Re: omylny pre-test??? 01.04.05, 08:24 dziś wykonałam powtórnie test - tym razem z dzieciaczkiem na opakowaniu [ QUICK VUE ]... nic mi nie wykazał... czy tym razem mogę mieć pewność??? Odpowiedz Link
oliwe Re: omylny pre-test??? 01.04.05, 10:59 Raczej tak. Testy są na tyle czułe, ze w 42 dniu cyklu na pewno byłby pozytywny w przypadku ciąży. Niemniej jeśli miesiączkowałaś regularnie, to warto się dowiedzieć co teraz jest przyczyną zaburzeń. Wybierz się do gina. Odpowiedz Link
kaja7 Re: omylny pre-test??? 05.04.05, 14:25 pre- test zrobilam w 48 dni od odtatniej @, wyszedl negatywny, czy mam wierzyć??? Odpowiedz Link
elficzek79 Re: omylny pre-test??? 05.04.05, 16:23 NIE WIEM...ja robiłam 33 dc i wyszedł negatyw, 43 dc QUICK VUE - kolejny negatyw... a do tej pory [ jest już 47... ] okresu, jak nie było... tak nie ma... Odpowiedz Link
rysia_mama_wiktorka Re: omylny pre-test??? 06.04.05, 14:32 W moim przypadku wynik z pre-testu zupełnie mnie zaskoczył. W ciągu dnia robiąc test/ dwa dni przed terminem @/ wykazał dwie kreski, z tymże ta, która ma pokazywać ciążę była dość blada aczkolwiek widoczna, normalnie bez szkła powiększającego;) To na drugi dzień rano zrobiłam kolejny i nic nie wyszło. Nawet cienia drugiej kreski. I zgłupiałam:) Dzisiaj idę po wyniki testu beta z krwi i zobaczymy co dalej. pozdrawiam, Paulina Odpowiedz Link
foczka173 Re: omylny pre-test??? 06.04.05, 19:00 czesc;0) ja rowniez robilam pre-test w 29 dc(wyszedl negatywny) a 30dc mialam dostac miesiaczke.jak narazie nie ma jej , a dzis jest juz 33 dc.jestem zaniepokojona Odpowiedz Link
rysia_mama_wiktorka Re: omylny pre-test??? 07.04.05, 16:08 Wygląda jednak, że jest trochę omylny, bo dzisiaj odebrałam wynki bety, które wskazują na to, ze jestem w ciąży:) A pre-test pokazał za pierwszym razem dwie kreski, z tymże bladą kontrolną a rano nic nie wykazał. także naprawdę różnie bywa. Proponuję test w laboratorium na rozpoznanie hormonu beta-hcg. pozdr Paulina Odpowiedz Link
laura_21 Re: omylny pre-test??? 07.04.05, 23:58 elficzek79 napisała: > czy jest możliwe, by pre-test wykonany w 33dc rano wskazał nieprawidłowy > wynik??? > dzis mija 42dc i wciąż nic... > > błagam, odpiszcie... > zaczynam świrować w oczekiwaniu na okres... A dlaczego do razu podejrzewasz ciąze? przeciez zanik miesiaczki moze miec wiele przyczyn...stres , zła dieta, itp. A co do pre-testu to wydaje mi sie , ze jest dobrym bo z opini i innych i własnej wyniki wychodza prawidlowe....najlepiej zrób inny test skoro nie jestes pewna bo lekarzowi w 1 miesiacu trudno bedzie stwierdzic na 100% czy jestes w ciazy Odpowiedz Link