wilcbc 19.06.06, 13:37 Czy ktoś może udzielić mi informacji na temat gdzie dokładnie i kiedy przyjmuje prof. Rechberger z Lublina?(tel.)i gdzie kieruje na badania?czy jest przy porodzie?Dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goniam26 Re: prof. rechberger 20.06.06, 21:53 przyjmuje na fabrycznej chyba 1c byłam raz u niego ale z uwagi na to ze nie mógl mi obiecac ze będzie przy porodzie zrezygnowałam z niego, słyszałamz e to dobry lekarz tyle tylko ze bardzo zajety i dlatego nie moze zawsze byc przy porodzie Odpowiedz Link
jewunia Re: prof. rechberger 21.06.06, 10:32 Przyjmuje na Fabrycznej we wtorki i czwartki od 15.00 zwykle do 18.00 ale jak jest ktoś dodatkowy (tzn. nadplanowy), to na pewno przyjmie na wizytę. Ja jestem drugi raz w ciąży pod jego opieką. Pierwszą córeczkę urodziłam w marcu 2004 r. teraz mam termin na październik. Jest to rzeczywiście bardzo dobry specjalista i naprawdę bardzo zajęty. Ja miałam cesarkę robioną właśnie przez niego natomiast przy porodzie naturalnym pewnie go nie ma. Jeśli chciałabyś wiedzieć coś jeszcze chętnie Ci odpowiem. Jestem jego pacjentką od dobrych 6 lat. Pozdrawiam, Ewa. Odpowiedz Link
wilcbc Re: prof. rechberger 29.06.06, 13:50 Dziękuję za odpowiedzi.A czy on nie jest trochę "staroświecki"?Bo takie wrażenieodniosłam po wizycie u niego. Odpowiedz Link
wilcbc Re: prof. rechberger 03.07.06, 17:53 Byam u niego na wizycie i odnioslam takie wrażenie.Do każdej z "nowoczesnych" metod i innowacji o których wspomnialam odnosil się jakoś tak sceptycznie i o jakie badania nie zapytaam to twierdzil,że niepotrzebne.Dotyczylo to też znieczulenia zewnątrzoponowego w trakcie porodu, no i zamiast odpowiedniej aparatury do sluchania tętna plodu mial jakąś trąbkę i nie wiem jak za jej pomocą ustalil,że tętno wynosi 140. Odpowiedz Link
wilcbc Re: prof. rechberger 14.07.06, 12:17 A czy on daje zwolnienia bez problemu?i co ze zwolnieniem jak np. jest po terminie?czy wykonuje cesarkę jeśli dziecko ma ponad 4kg? Odpowiedz Link