Dodaj do ulubionych

prof. rechberger

19.06.06, 13:37

Czy ktoś może udzielić mi informacji na temat gdzie dokładnie i kiedy
przyjmuje prof. Rechberger z Lublina?(tel.)i gdzie kieruje na badania?czy
jest przy porodzie?Dziękuję
Obserwuj wątek
    • goniam26 Re: prof. rechberger 20.06.06, 21:53
      przyjmuje na fabrycznej chyba 1c byłam raz u niego ale z uwagi na to ze nie
      mógl mi obiecac ze będzie przy porodzie zrezygnowałam z niego, słyszałamz e to
      dobry lekarz tyle tylko ze bardzo zajety i dlatego nie moze zawsze byc przy
      porodzie
      • jewunia Re: prof. rechberger 21.06.06, 10:32
        Przyjmuje na Fabrycznej we wtorki i czwartki od 15.00 zwykle do 18.00 ale jak
        jest ktoś dodatkowy (tzn. nadplanowy), to na pewno przyjmie na wizytę. Ja
        jestem drugi raz w ciąży pod jego opieką. Pierwszą córeczkę urodziłam w marcu
        2004 r. teraz mam termin na październik. Jest to rzeczywiście bardzo dobry
        specjalista i naprawdę bardzo zajęty. Ja miałam cesarkę robioną właśnie przez
        niego natomiast przy porodzie naturalnym pewnie go nie ma. Jeśli chciałabyś
        wiedzieć coś jeszcze chętnie Ci odpowiem. Jestem jego pacjentką od dobrych 6
        lat. Pozdrawiam, Ewa.
        • wilcbc Re: prof. rechberger 29.06.06, 13:50
          Dziękuję za odpowiedzi.A czy on nie jest trochę "staroświecki"?Bo takie
          wrażenieodniosłam po wizycie u niego.
          • jewunia Re: prof. rechberger 30.06.06, 10:57
            Co masz na myśli mówiąc "staroświecki"?
            • wilcbc Re: prof. rechberger 03.07.06, 17:53
              Byam u niego na wizycie i odnioslam takie wrażenie.Do każdej z "nowoczesnych"
              metod i innowacji o których wspomnialam odnosil się jakoś tak sceptycznie i o
              jakie badania nie zapytaam to twierdzil,że niepotrzebne.Dotyczylo to też
              znieczulenia zewnątrzoponowego w trakcie porodu, no i zamiast odpowiedniej
              aparatury do sluchania tętna plodu mial jakąś trąbkę i nie wiem jak za jej
              pomocą ustalil,że tętno wynosi 140.
        • wilcbc Re: prof. rechberger 14.07.06, 12:17
          A czy on daje zwolnienia bez problemu?i co ze zwolnieniem jak np. jest po
          terminie?czy wykonuje cesarkę jeśli dziecko ma ponad 4kg?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka