ewab84 02.10.06, 11:06 witam. jestem w 23 tyg ciązy i jak twierdza inni mam bardzo malutki brzuszek:))) Moje maleństwo rozwija się prawidłowo i jest nawet większe nizeli przeciętnie, więc od czego zależy wielkość brzuszka??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camille11 Re: wielkość brzuszka 12.10.06, 11:09 niczym się nie martw, ja urodziłam dużego 3750, zdrowego synka a też miałam mały brzuszek i bardzo się martwiłam, mój lekarz dr. Makowski - chyba najlepszy specjalista od usg w Wawie powiedział że wielkość brzuszka nie ma żadnego znaczenia, ciesz się ciążą i niczym nie martw Pozdrawiam serdecznie mamma Kubusia 11,5 miesiąca Odpowiedz Link
aleksandranor Re: wielkość brzuszka 12.10.06, 12:33 z tego co wiem to zalezy miedzy innymi od wielkosci miednicy Pozdrawiam Odpowiedz Link
adkab Re: wielkość brzuszka 19.10.06, 20:18 hej. ja też miałam bardzo mały brzuszek w ciąży, przez cały okres przytyłam tylko 7,5 kg, a urodziłam zdrową, śliczniutką dziewczynkę, która ważyła 3100. To, że brzuszek jest mały nie świadczy o niczym złym. Życzę wszystkiego najlepszego. mama Adzi Odpowiedz Link