jasmina23 07.10.07, 16:11 czy jak robilam dwa testy ciazowe a nie bylam jeszcze u ginekologa to jest mozliwosc ze nie jestem w ciazy??na ile moge testa wiezyc czy jestem czy nie w ciazy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaanieli Re: pytanie o test ciazowy 09.10.07, 22:52 jeśli dwa ci wyszły pozytywnie, to jestes w ciąży. lekarz może ja potwierdzić w 5 - 6 tygodniu od ostatniej miesiączki najwczesniej. Odpowiedz Link
kaamiliana Re: pytanie o test ciazowy 09.12.07, 01:00 mialam stosunek ze swoim chlopakiem 10 listopada bez prezerwatywy na poczatku co prawda nie doszedl. 15 listopada zaczela mi sie miesiaczka. tak po 2 tyg zaczalem sie zle czuc, zbieralo mnei na wymioty. zaczelam sie niepokoic i zrobilam testy. w pierwszym wyszlo na poczatku ze nie ale po 15 min zmienilo sie na tak. zrobilam drugi test i wyszlo ze nie jestem w ciazy. co mam o tym myslec? czy moge sie niepokoic ze jestem w ciazy? Odpowiedz Link
carlabruni Re: pytanie o test ciazowy 10.12.07, 23:49 kaamiliana napisała: > mialam stosunek ze swoim chlopakiem 10 listopada bez prezerwatywy na > poczatku co prawda nie doszedl. 15 listopada zaczela mi sie > miesiaczka. tak po 2 tyg zaczalem sie zle czuc, zbieralo mnei na > wymioty. zaczelam sie niepokoic i zrobilam testy. w pierwszym wyszlo > na poczatku ze nie ale po 15 min zmienilo sie na tak. zrobilam drugi na wielu testach jest napisane - wynik sprawdzic po 3 -5 minutach po czym test wyzucic. bardziej pewny test to na obecnosc beta hcg w krwi. robi sie go w laboratorium. pozdrawiam. > test i wyszlo ze nie jestem w ciazy. co mam o tym myslec? czy moge > sie niepokoic ze jestem w ciazy? Odpowiedz Link